tojajurek Tak, właśnie. 11.10.09, 00:44 Co było, to było, nie wróci drugi raz. Dziś postałem sobie w ogrodzie dłuższą chwilę. Też spróbujcie postać w ciszy bez ruchu. Wtedy usłyszycie cichutki szelest jaki wydaje pojedynczy suchy liść spadając z drzewa. Jeszcze się po drodze otrze o jedną czy drugą gałązkę, jeszcze zawiruje, błyśnie kolorem, a potem bezgłośnie legnie martwy na trawie. Gdy na to patrze, to wiem, że każdy taki liść to kolejna sekunda mojego życia, która umiera z cichym szelestem, niemal bezdźwięcznie zamieniając się w nicość. I to zjawisko działa niestety wyłącznie w jedną stronę, a sekund ubywa i ubywa i ubywa... Agnieszka to wiedziała... Odpowiedz Link
ave.duce Re: # 11.10.09, 10:25 Pamiętajmy o Marku Grechucie... Jedna z moich ulubionych: www.youtube.com/watch?v=cIdus3Iv220 :p Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: # 12.10.09, 21:46 www.youtube.com/watch?v=iw1SwzyWGvo&hl=pl Jakbym widzial. Odpowiedz Link
ave.duce Re: 11.10.09, 10:22 Pamiętajmy o Agnieszce... ... zachowam w pamięci obraz Agnieszki siedzącej na ławce na ul. Kaniowskiej na skwerku NAD Cytadelą... Opodal bawiła się mała Agata Passentówna. Jedna z moich ulubionych: www.youtube.com/watch?v=gcW2vq-krvo&hl=pl :p Odpowiedz Link
insula.incognita Re: 11.10.09, 18:01 A ha może tak powspominam: www.youtube.com/watch?v=CXdfI8lPmyE&feature=PlayList&p=B111CCDFB3D79976&index=0&playnext=1 Odpowiedz Link