ave.duce 04.11.09, 18:22 femme fatale zdobywca Zaraz się wezmę za test, ale najpierw idę po druga kaFF. :p Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gat45 Re: Naprawdę jaka/jaki jesteś, nie wie nikt ;) 04.11.09, 18:27 Ja zrobię dwa razy : na sucho i po wypiciu 0,375 szampana. Na naukowe eksperymenty mi się zebrało. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Naprawdę jaka/jaki jesteś, nie wie nikt ;) 04.11.09, 18:42 Ok, nie takie głupie te eksperymenta naukowe. Przy okazji > machnij zdr00Fko WSIech ;) ps. który test będziesz rozwiązywać jako pierwszy?, :p Odpowiedz Link
ave.duce Femme fatale to 04.11.09, 18:49 nie ja :((( Twój wynik: 18. Od 12 do 23 pkt Traktujesz mężczyzn jak partnerów i nie lubisz ich zwodzić. Poza femme fatale jest więc zupełnie nie w twoim stylu. Starasz się przebywać w otoczeniu mężczyzn, których lubisz, rozumiesz i masz z nimi coś wspólnego. Uważasz, że zwodzenie, granie i rywalizowanie z mężczyznami nie jest fair. Tworzysz satysfakcjonujące związki, w których obie strony czują się bezpiecznie i dobrze. Czasem jednak chciałabyś poczuć smak bycia demoniczną femme fatale. Nie masz jednak na to odwagi. Teraz sprawdzę, czy się nadaję na "zdobywcę" :) :p Odpowiedz Link
ave.duce Zdobywca to 04.11.09, 18:58 nie ja :((( Twój wynik: 17. Od 12 do 23 pkt Jesteś bardzo niezdecydowany i nie wiesz, jak naprawdę powinien zachowywać się prawdziwy zdobywca. Traktujesz kobiety jak partnerów i nie lubisz ich zwodzić. Poza zdobywcy jest więc zupełnie nie w twoim stylu. Starasz się przebywać w otoczeniu kobiet, które lubisz, rozumiesz i masz z nimi coś wspólnego. Uważasz, że zwodzenie, granie i rywalizowanie z kobietami nie jest fair. Tworzysz satysfakcjonujące związki, w których obie strony czują się bezpiecznie i dobrze. Czasem jednak chciałabyś poczuć smak bycia wspaniałym zdobywcą kobiet. Nie masz jednak na to odwagi. No i klapa na całej linii :((( Nawet eksperymentu a la Gat nie mogę przeprowadzić, bo tu WSIa, a nie ojczyzna szampana! :p Odpowiedz Link
ave.duce Re: Zdobywca to 04.11.09, 19:03 ... Czasem jednak chciałabyś poczuć smak bycia wspaniałym zdobywcą kobiet ... Skąd GW wiedziała, że będę oba testy rozwiązywała?! :) :p Odpowiedz Link
gat45 Na trzeźwo jestem Twoim bratem-bliźniakiem 04.11.09, 19:04 jako zdobywca damskich serc. Tego się żem nie spodziewała ! Odpowiedz Link
ave.duce Re: Na trzeźwo jestem Twoim bratem-bliźniakiem 04.11.09, 19:10 Nie? Ja się nie spodziewałam, że będziesz moim bratem, w dodatku: zjawiskiem biologicznym! ;) ps. jak mam się teraz do Ciebie zwracać? Może Gatku? :p Odpowiedz Link
gat45 Re: Na trzeźwo jestem Twoim bratem-bliźniakiem 04.11.09, 19:30 ave.duce napisała: > > ps. jak mam się teraz do Ciebie zwracać? Może Gatku? > > :p To na trzeźwo. Po gradusach może być "gagatku, mordo ty moja" Odpowiedz Link
ave.duce Re: Na trzeźwo jestem Twoim bratem-bliźniakiem 04.11.09, 19:36 DOjaśnij > po gradusach Ty czy ja? ;) :p Odpowiedz Link
gat45 Re: Na trzeźwo jestem Twoim bratem-bliźniakiem 04.11.09, 19:49 ave.duce napisała: > DOjaśnij > po gradusach Ty czy ja? ;) > > :p Po gradusach wprowadzonych do mojego organizmu, moja osoba tolerowac będzie "gagatka" - do 0,5 promila ; powyżej także mordę ty moją Odpowiedz Link
ave.duce Re: Na trzeźwo jestem Twoim bratem-bliźniakiem 04.11.09, 19:58 gat45 napisała: > Po gradusach wprowadzonych do mojego organizmu, moja osoba tolerowac > będzie "gagatka" - do 0,5 promila ; powyżej także mordę ty moją DOjaśnij, proszę > do 0,5 promila, ale od? Ile ja mam wypić, żeby się tak zwracać do Ciebie? I czego?! Ty > szampana, a ja?! Armagnac będzie ok? ;) :p Odpowiedz Link
gat45 A oto ja na trzeźwo 04.11.09, 18:59 czyli jednak przez 99 % mojego czasu : Twój wynik: 24. Od 24 do 35 pkt Intrygujesz mężczyzn, ale nie umiesz tego wykorzystać. Lubisz być w centrum uwagi i zwracasz uwagę zarówno mężczyzn, jak i kobiet. Jesteś bardzo atrakcyjna, umiesz wyeksponować atuty swojej urody. Jednak nie każdy mężczyzna ulega twojemu urokowi. Nieraz to ty padasz ofiarą towarzyskiego flirtu czy erotycznej gry. Nieraz musiałaś też robić dobrą minę do złej gry i leczyć zranione serce po nieudanym romansie. Tak naprawdę nie rozumiesz mężczyzn i nie wiesz, jak do nich trafić. Zbyt często bowiem z nimi rywalizujesz. Czy oni powariowali ? Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Naprawdę jaka/jaki jesteś, nie wie nikt ;) 04.11.09, 18:58 Twój wynik: 35. Od 24 do 35 pkt Intrygujesz mężczyzn, ale nie umiesz tego wykorzystać. Lubisz być w centrum uwagi i zwracasz uwagę zarówno mężczyzn, jak i kobiet. Jesteś bardzo atrakcyjna, umiesz wyeksponować atuty swojej urody. Jednak nie każdy mężczyzna ulega twojemu urokowi. Nieraz to ty padasz ofiarą towarzyskiego flirtu czy erotycznej gry. Nieraz musiałaś też robić dobrą minę do złej gry i leczyć zranione serce po nieudanym romansie. Tak naprawdę nie rozumiesz mężczyzn i nie wiesz, jak do nich trafić. Zbyt często bowiem z nimi rywalizujesz. To dobrze? Prosze o komentarz ponieważ nie wiem jak interpretować wynik, Odpowiedz Link
gat45 Witaj, Siostro ! 04.11.09, 19:06 tw_wielgus napisał: > > Twój wynik: 35. Od 24 do 35 pkt Intrygujesz mężczyzn, ale nie umiesz > tego wykorzystać. Lubisz być w centrum uwagi i zwracasz uwagę > zarówno mężczyzn, jak i kobiet. Jesteś bardzo atrakcyjna, umiesz > wyeksponować atuty swojej urody. Jednak nie każdy mężczyzna ulega > twojemu urokowi. Nieraz to ty padasz ofiarą towarzyskiego flirtu czy > erotycznej gry. Nieraz musiałaś też robić dobrą minę do złej gry i > leczyć zranione serce po nieudanym romansie. Tak naprawdę nie > rozumiesz mężczyzn i nie wiesz, jak do nich trafić. Zbyt często > bowiem z nimi rywalizujesz. > > To dobrze? Prosze o komentarz ponieważ nie wiem jak interpretować > wynik, Wynik świetny, bo taki sam jak mój (na trzeźwo). Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: OK, to dobra rada 04.11.09, 19:12 Witaj, Masz rację walnę sobie drobne coś tam coś tam i zrobie jeszcze raz. W końcu egzaminy poprawkowe też dla ludzi. Odpowiedz Link
ave.duce Wyszło z worka! I Gat, i TW > 04.11.09, 19:08 dzieli tylko 11 punktów! ŁOmatko, co to znaczy?! :p Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Wyszło z worka! I Gat, i TW > 04.11.09, 19:23 Jeszcze nie dzieli bo robię poprawkę. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Wyszło z worka! I Gat, i TW > 04.11.09, 19:28 JUŻ dzieli, najwyżej zmniejszysz lub zwiększysz DYSTANS ;) :p Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Wyszło z worka! I Gat, i TW > 04.11.09, 19:38 Zaraz... spokojnie, tym razem nie wyszło... Jeszcze szkalaneczka i do dzieła.. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Wyszło z worka! I Gat, i TW > 04.11.09, 19:41 Czekam > pukając palcyma w blat ;) :p Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Wyszło z worka! I Gat, i TW > 04.11.09, 19:55 Soooorrrkkkyyyy chyba jósz dzisiaj nie bendem tesował. Skończę jedynie butelkem, żeby jej smutno nie było. Odpowiedz Link
gat45 Re: Wyszło z worka! I Gat, i TW > 04.11.09, 20:06 tw_wielgus napisał: > Soooorrrkkkyyyy chyba jósz dzisiaj nie bendem tesował. > Skończę jedynie butelkem, żeby jej smutno nie było. Powiedz flaszce, żeby test spełniła. Na pewno jej wyjdzie femme fatale w procentach stu Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Wyszło z worka! I Gat, i TW > 04.11.09, 21:10 I bez testu wiem, jak byk stoi napisane -45% Odpowiedz Link
gat45 Eksperyment naukowy nieudany :(((( 05.11.09, 15:04 Część pierwsza przebiegła zgodnie z planem, wyniki zanotowane. Podczas realizacji części drugiej już po wypiciu połowy założonej ilości napoju wyskokowego poczułam w sobie MOC zdobycia wszystkich kobiet i uwiedzenia wszystkich mężczyzn. Jak leci. I poszłam spać. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Eksperyment naukowy nieudany :(((( 05.11.09, 16:22 Ejże.... udany, słowo honoru. Odpowiedz Link
remez2 Re: Naprawdę jaka/jaki jesteś, nie wie nikt ;) 04.11.09, 21:15 Twój wynik: 18. Od 12 do 23 pkt Jesteś bardzo niezdecydowany i nie wiesz, jak naprawdę powinien zachowywać się prawdziwy zdobywca. Traktujesz kobiety jak partnerów i nie lubisz ich zwodzić. Poza zdobywcy jest więc zupełnie nie w twoim stylu. Starasz się przebywać w otoczeniu kobiet, które lubisz, rozumiesz i masz z nimi coś wspólnego. Uważasz, że zwodzenie, granie i rywalizowanie z kobietami nie jest fair. Tworzysz satysfakcjonujące związki, w których obie strony czują się bezpiecznie i dobrze. Czasem jednak chciałabyś poczuć smak bycia wspaniałym zdobywcą kobiet. Nie masz jednak na to odwagi. Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: Naprawdę jaka/jaki jesteś, nie wie nikt ;) 05.11.09, 06:04 Twój wynik: 39. Od 36 do 45 pkt Jesteś stuprocentowym zdobywcą. Umiesz walczyć i zdobywać kobiety, rzadko która nie ulega twoim zalotom. Umiesz znaleźć to, czego one potrzebują i w szybkim czasie im to dać. Twój urok i wdzięk sprawiają, że jesteś zauważany w każdym towarzystwie. Znasz wartość swojej urody i seksapilu. Nie boisz się kobiet, lubisz z nimi flirtować i romansować. Jesteś tajemniczy, umiesz zacierać po sobie ślady i znikasz wtedy, kiedy związek ci się znudził. To ty dyktujesz reguły męsko - damskiej gry. Kiedy związek z kobietą zaczyna się stabilizować, a ona zaczyna snuć plany na przyszłość, ty szybko znikasz i szukasz nowej zdobyczy. Zaznaczałem wszystko, co "najgorsze". Odpowiedz Link
remez2 Re: Naprawdę jaka/jaki jesteś, nie wie nikt ;) 05.11.09, 13:54 Masz przechlapane. I to mocno. Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: Naprawdę jaka/jaki jesteś, nie wie nikt ;) 06.11.09, 00:06 Wiem. Eksperyment. Odpowiedz Link
mietowe_loczki Re: Naprawdę jaka/jaki jesteś, nie wie nikt ;) 05.11.09, 17:55 Twój wynik: 13. Od 12 do 23 pkt Traktujesz mężczyzn jak partnerów i nie lubisz ich zwodzić. Poza femme fatale jest więc zupełnie nie w twoim stylu. Starasz się przebywać w otoczeniu mężczyzn, których lubisz, rozumiesz i masz z nimi coś wspólnego. Uważasz, że zwodzenie, granie i rywalizowanie z mężczyznami nie jest fair. Tworzysz satysfakcjonujące związki, w których obie strony czują się bezpiecznie i dobrze. Czasem jednak chciałabyś poczuć smak bycia demoniczną femme fatale. Nie masz jednak na to odwagi. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Naprawdę jaka/jaki jesteś, nie wie nikt ;) 06.11.09, 09:06 Też jestem taka prozaiczna ;( :p Odpowiedz Link
mietowe_loczki Re: Naprawdę jaka/jaki jesteś, nie wie nikt ;) 06.11.09, 16:32 Ja tam się cieszę, bo za bardzo nie lubię się przemęczać. Odpowiedz Link
gat45 Re: Naprawdę jaka/jaki jesteś, nie wie nikt ;) 06.11.09, 23:12 mietowe_loczki napisała: > Ja tam się cieszę, bo za bardzo nie lubię się przemęczać. Nic się nie bójcie, dziewczyny, mnie na trzeźwo wyszło tak samo ! A po kusztyczku poczułam w sobie takOM MOC (patrz gdzieś tam wyżej), że ..... Niestety tenże kusztyczek uśpił mnie skutecznie. Ale com się tOM MOCOM ponapawała chwilke, to moje i tego nikt mi nie odbierze !!!!! Szanujmy wspomnienia.... Nawet krótkie jak przebłysk i jak on nieskuteczne. Odpowiedz Link