Dodaj do ulubionych

Napieralski ;))) - Chciałbym, by powstał specjalny

16.05.10, 17:25
krajowy ośrodek wiedzy, gdzie młodzi, bardzo zdolni ludzie, mogliby się rozwijać, promować swoje pomysły. Tak, aby te pomysły mogły rozwijać naszą gospodarkę, bo przecież dzisiaj gospodarka jest i musi być oparta na wiedzy - oświadczył...

Pomijam, że to banał, ale czy Pan Napieralski musi zostać Prezydentem RP, żeby stworzyć taki ośrodek? Jak tego dokona? Dlaczego SLD (szerzej > lewica) nie zrobiło tego przez tyle lat?

Pan Napieralski szczyci się swoim długim stażem organizacyjnym (od 1995 roku "funkcyjny") i młodym wiekiem, dającym mu niby "siłę napędową".

Jakieś pomysły, co mu przeszkadzało?

I na koniec klasyczna demagogia >

... Są bogaci i nic nie wiedzą o zwykłych problemach ...

:p
Obserwuj wątek
    • invalid.cursor Re: Napieralski ;))) - Chciałbym, by powstał spec 16.05.10, 17:42
      Hm... jaki kandydat taka deklaracja? ;)
      Młody jest politycznie, nieoczekiwanie dla niego samego rzucony na głębokie wody
      i tak mu wyszło. N/b doświadczeni w kandydowaniu Szanowni Kandydaci też chrzanią
      głupoty, już od dawna ich nie słucham.

P.s.
      Powyższe w żadnym stopniu nie oznacza, że poparłam i zamierzam głosować na
      Napieralskiego.
      • ave.duce To wybory na Prezydenta, nie > Premiera! 16.05.10, 18:15
        Też nie słucham.

Zależy mi w tej chwili na jednym > wysłaniu Jarosława K., PiS&co. w kosmos.

• invalid.cursor Re: To wybory na Prezydenta, nie > Premiera! 16.05.10, 18:21
          Przecież wiem kogo wybieramy w najbliższym czasie!
          Widocznie pisze pokrętnie, bo myślę pokrętnie, ale mniej więcej to miałam na
          myśli pisząc o braku rozeznania/doświadczenia politycznego pana Napieralskiego.
          Swoją drogą, te wybory prezydenckie są wyborami nie tylko politycznymi, to są
          przede wszystkim wybory światopoglądowo partyjne i przed tym nie da się uciec.
          Wcale mi się to nie podoba, ale tak jest.
          • ave.duce Re: To wybory na Prezydenta, nie > Premiera! 16.05.10, 18:56
            To było nie do Ciebie, sorry! :) Apel taki... ogólnowojskowy.

• invalid.cursor Re: To wybory na Prezydenta, nie > Premiera! 16.05.10, 18:23
          ave.duce napisała:

Jako i mi zależy!
          >
          > Zależy mi w tej chwili na jednym > wysłaniu Jarosława K., PiS&co. w kosmos.
          >
          > :p
    • remez2 Re: Napieralski ;))) - Chciałbym, by powstał spec 16.05.10, 17:52
      Napieralski, który był na kongresie młodzieżówki SLD - Federacji Młodych
      Socjaldemokratów zapowiedział także swoją inicjatywę - "edukacyjną dolinę
      krzemową".

To jest dobry pomysł.
      • ave.duce Re: Napieralski ;))) - Chciałbym, by powstał spec 16.05.10, 18:08
        Remezie, czy na pewno przeczytałeś mój post?

• remez2 Re: Napieralski ;))) - Chciałbym, by powstał spec 16.05.10, 18:14
          ave.duce napisała:

> Remezie, czy na pewno przeczytałeś mój post?
          Oczywiście. I powtarzam - pomysł jest dobry
          • ave.duce Re: Napieralski ;))) - Chciałbym... 16.05.10, 18:18
            Rozumiem, że moje pytania/wątpliwości po prostu pomijasz.
            Można i tak.

• remez2 Re: Napieralski ;))) - Chciałbym... 16.05.10, 18:27
              ave.duce napisała:

> Rozumiem, że moje pytania/wątpliwości po prostu pomijasz.
              > Można i tak.
              Nie o to chodzi. Jeżeli uważam, że jakaś myśl ma sens, skupiam się nad
              możliwością jej realizacji. Szukam słabych punktów, które mogą uniemożliwić
              realizację. Wybacz ale tym razem nie czuję się powołany do wyjaśniania Twoich
              wątpliwości. ;-)
              • ave.duce Re: Napieralski ;))) - Chciałbym... 16.05.10, 19:02
                Jasne. Wydaje mi się, że popierasz "lewicę" (masz poglądy bliskie Gat, ale ona raczej nie popiera TEJ lewicy)
                i nie możesz pomóc mi w znalezieniu przyczyny nie stworzenia przez tyle lat przez "lewicę" "Doliny Krzemowej", mimo że była przy władzy i przez 10 lat miała swojego przedstawiciela na urzędzie prezydenckim.

Ok, można i tak.

EOT
                • remez2 Re: Napieralski ;))) - Chciałbym... 16.05.10, 19:19
                  ave.duce napisała:

> Jasne. Wydaje mi się, że popierasz "lewicę" (masz poglądy bliskie Gat, ale ona
                  > raczej nie popiera TEJ lewicy)
                  > i nie możesz pomóc mi w znalezieniu przyczyny nie stworzenia przez tyle lat prz
                  > ez "lewicę" "Doliny Krzemowej", mimo że była przy władzy i przez 10 lat miała s
                  > wojego przedstawiciela na urzędzie prezydenckim.
                  Jaki to ma związek z faktem, że uważam pomysł za dobry? Kara za spóźnione działanie? Przecież każdy pomysł można w ten sposób utrącić.
                  Nie ma tej lub tamtej lewicy. Tak jak nie ma prawdziwych ...
                  > Ok, można i tak.
                  Ponieważ ostatnią rzeczą jakiej bym chciał jest wejście w spór z Tobą - idę za radą G.Holoubka. :-(
                  > EOT
                  EOT.
    • jola.iza1 Re:Żartujesz?? Stawiasz na MMM?? 16.05.10, 18:04
      Baw się dobrze, jak ten jeden wajda i wesoły staruszek
      • ave.duce Ile razy mam pisać to samo? Głosuję PRZECIWKO 16.05.10, 18:15
        Jarosławowi K. Jedynym "realnym przeciwnikiem" jest Bronisław Komorowski >
        dlatego zagłosuję na niego. Kropka.

ps. co to jest "MMM"?

• jola.iza1 Re: Mnie nie musisz:) 16.05.10, 18:19
          Mazowiecki Materna Majewski :)
          • ave.duce Re: Mnie nie musisz:) ThnX! 16.05.10, 19:03
            W takim razie > po co mnie wytykasz jakieś "MMM"?! :)

• trzecikot Re: Napieralski ;))) - Chciałbym, by powstał spec 16.05.10, 18:04
      Napieralski to jest najgorszy sort zsypowszczyka, który nie odróżnia wyborów
      prezydenckich od parlamentarnych.
      • remez2 Re: Napieralski ;))) - Chciałbym, by powstał spec 16.05.10, 18:06
        trzecikot napisał:

> Napieralski to jest najgorszy sort zsypowszczyka, który nie odróżnia wyborów
        > prezydenckich od parlamentarnych.
        Nie jestem pewien czy masz rację. Ale ...
      • invalid.cursor Re: Napieralski ;))) - Chciałbym, by powstał spec 16.05.10, 18:09
        trzecikot napisał:

Napisałam to samo tylko nieco uprzejmiej ;) On nie zna się na polityce tylko na
        przynależności partyjnej.
      • jola.iza1 Re: Napieralski ;))) - Chciałbym, by powstał spec 16.05.10, 18:16
        trzecikot napisał:

Tiaa, jesteś pewien, że Komorowski życzeniem Tuska i Kaczyński testamentem?? Supersor, idę na spacer:(
        • ave.duce U mnie leje, a w L.? ;) 16.05.10, 19:04
      • ave.duce Jeżeli chodzi o "odróżnianie" 16.05.10, 18:21
        to nie on jeden.

• lackzadek Re: Napieralski ;))) - Chciałbym, by powstał spec 16.05.10, 21:37
      Ave! w innym wątku napisałem, że Napieralski jest mentalnym ministrantem i
      z przykrością stwierdzam, że będę się tego trzymał.
    • airam.as Re: Napieralski ;))) - Chciałbym, by powstał spec 16.05.10, 21:43
      Pam Napieralski jest młody, fajny i naiwny. I...bardzo chce.
      Ale mu przejdzie :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka