panidemonka 23.12.10, 05:42 Wesołego co kto obchodzi i noworocznie też najlepszego! Toast specjalny za zdrowie Dziwki Marchewki. Obiecała, że wpadnie na zielone przed świętami, ale ja już teraz znikam i będę dopiero po Nowym Roku. Twoje zdrowie Siostro! p.d. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blind_as_a_bat 'Wesołego co kto obchodzi i noworocznie też 23.12.10, 08:12 najlepszego!' Przyłączam się. All the best to you all! All the best to all of us! Odpowiedz Link
ave.duce Dworscy Mili i Kochani > dobrego nigdy za wiele ;) 23.12.10, 09:52 ET BONNE ANNÉE a tous! Oby nam się! Odpowiedz Link
scoutek Re: Dworscy Poddani ;) 23.12.10, 10:58 a ja życzę przewlekłego zdrowia wszystkim..... Odpowiedz Link
mike.recz Re: Dworscy Poddani ;) 23.12.10, 12:09 scoutek napisała: a ja życzę przewlekłego zdrowia wszystkim..... Takiego które nie namyśla się nawet od czasu do czasu i zbyt długo w którą stronę się udać;) Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Dworscy Poddani ;) 23.12.10, 12:15 A ja życzyłbym wam tego samego, czego sobie życzę gdyż wydaje mi się, że to dobre życzenia. Mam takie drobne pytanie organizacyjne: Czy w tym roku robimy jakąś szopkę? Odpowiedz Link
dziwka_marchewka Dworscy Poddani ;) 23.12.10, 22:47 Przypiszę się do życzen. Okazja się na zielone jeszcz znajdzie, siostro! Spoko maroko! Niezłe ciacho na święta www.youtube.com/watch?v=TQFWBEFxd_M&feature=related Saludos! Odpowiedz Link
ave.duce Dworscy Poddani ... czekają ... ;) 24.12.10, 09:55 na ORĘDZIE! Będzie czy nie będzie? Kiedy? Z jakiej okazji? Kto wygłosi? Odpowiedz Link
dziwka_marchewka Dworscy Poddani ;) 01.01.11, 09:41 Twoje, Siostro! Próspero Ańo Nuevo! Odpowiedz Link