ave.duce Re: Yeeeeeep! Gaaaaaaaaaaaat? 03.04.11, 12:34 trzecikot napisał: > I co? Nikt się ze mną nie napije? Podział obowiązków: Z TrzecimKotem za pan brat mimo wszystko będzie Gat. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Yeeeeeep! 03.04.11, 12:38 A odznaczenie odpowiednie Order Zdolnego Kota Kot odebrał Trzeci? forum.gazeta.pl/forum/w,89075,123907078,123907187,Re_NADZWYCZAJNY_KOMUNIKAT_JKOiOWoP.html Odpowiedz Link
trzecikot Re: Yeeeeeep! 03.04.11, 12:41 Słitaśny. Ale proszę wymienić emalię na niebieską, chtóra to niebieska podkreśli błękit ócz mych powabny! Odpowiedz Link
ploniekocica Re: Yeeeeeep! 03.04.11, 13:07 ave.duce napisała: > A odznaczenie odpowiednie Order Zdolnego Kota Kot odebrał Trzeci? > > forum.gazeta.pl/forum/w,89075,123907078,123907187,Re_NADZWYCZAJNY_KOMUNIKAT_JKOiOWoP.html Niniejszym oświadczam, ze idę sobie (się zabić!) z foruma tego. Order mi Ave zabrała w locie i dała Czeciemu. To jest potwarz - Czeci ma dwa ordery, a ja ziobro. Dobranoc! Odpowiedz Link
ave.duce Hejjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!! KOCICO!!!!!!!!! 03.04.11, 13:35 Przepraszam! Zalatana jestem, wybacz! Odbierz swój Order Zdolnego Kota od Kota. On ma ten > Kryształowe Akwarium ze Złotą Rybką Idę do lochu. Odpowiedz Link
trzecikot Re: Hejjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!! KOCICO!!!!!! 03.04.11, 16:11 No to siup! Odpowiedz Link
ploniekocica Re: Hejjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!! KOCICO!!!!!! 03.04.11, 17:56 No, ok, ok, wyłaź już z tego lochu chyba, że to nie loch, a piwniczka z takimi winami Czeciemu order wyrwę siłom i godnościom. Oraz honorem. Twoje zdrowe Ave, kocim winem. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Hejjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!! KOCICO!!!!!! 03.04.11, 18:23 Gdyby była z takimi, to nie wyszłabym za skarby! ... are we going to SF? O chlebie i w00dzie siedziałam. Zdr00Fko! Odpowiedz Link
gat45 Re: Hejjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!! KOCICO!!!!!! 03.04.11, 19:52 O ! Takie biale - to znaczy zielone, bo to vino verde, sam kfffffiat Portugalii - to ja mam w realu trzy flaszki w piwniczce pode sobą. Już po nie lecę. Odpowiedz Link
ploniekocica Re: Hejjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!! KOCICO!!!!!! 03.04.11, 20:05 Ja wczoraj miałam. Dzisiaj już tylko butelki i się zastanawiam swoim prawdziwie artystycznym umysłem na co je przerobić :) To zielone w niebieskiej butelce dobre bardzo. Chociaż różowe tyż może być. Odpowiedz Link
ploniekocica Re: Hejjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!! KOCICO!!!!!! 03.04.11, 20:10 Swojom drogom mam problem - czy śledź to jest owoc morza? Odpowiedz Link
trusiaa Re: Hejjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!! KOCICO!!!!!! 03.04.11, 20:13 Śledź jest owocem rybiej miłości - tarła znaczy się. Odpowiedz Link
ploniekocica Re: Hejjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!! KOCICO!!!!!! 03.04.11, 22:27 trusiaa napisała: > Śledź jest owocem rybiej miłości - tarła znaczy się. A śledź w oliwie z cebulką jest owocem miłości mojej do śledzi :) Odpowiedz Link
damakier1 Re: Yeeeeeep! 03.04.11, 23:26 No i tyle było mówione, że dziś część oficjalna, a balangowanie jutro, a tu już towarzystwo z Ave na czele narabąne, ordey mu się tentegowują.... noż, sodomia z gomorią! Weźta Wy sie wszystkie w garść, kawy się napijta, Komunikat Kapituły postudiujta i nauczta się, które ordery czyje, bo jak się wszystko pomiesza, to jeszcze dzieci z tego będą. Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: Yeeeeeep! 04.04.11, 14:12 Ja wiem, że tu od niedawna jestem ale bywam często, chowam się za paprotką i podpatruję kto tu rządzi a kto non grata. Z pewną taką nieśmiałością, zaszczycona zaproszeniem, wychylam półgębkiem pod pazuchą kieliszek czegoś mocniejszego, zagryzam kiszonym ogórkiem i pomrukuję cichutko życzenia wszystkiego dobrego, długich lat życia w pomyślności dwornemu forum. Nie znalazłszy właściwej a obiecanej balangi oddalam się póki co, ale zaglądać będę, tym razem zza węgła aż poczuję, że mogę śmielej sobie poczynać a nawet zatańczyć solo lub w parze, jeśli ktoś poprosi. Pozostająca w podziwie i pełna szacunku Zdzisława Bojowa( dla przyjaciół dzidka) Odpowiedz Link
trusiaa Re: Yeeeeeep! 04.04.11, 14:40 Dzidziu, wal śmiało! :) Nie boczkiem, nie półgębkiem. Jesteś Gościówą mile widzianą. Się wpisuj, dopisuj. Balanga się zrobi nie wiedzieć kiedy - pełen spontan. Pewnie bliżej wieczora ściągną tu imprezowicze ze wszystkich stron, a na razie rozgrzewamy się :) Odpowiedz Link