8macek 04.06.11, 23:13 tak się powinno nazywać! po 23ciej nic się nie dzieje TU!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tojajurek Re: forum smutorum 04.06.11, 23:19 Po 23-ciej zostają tylko Prawdziwi Polacy, którzy czuwają nad spokojnym snem Ojczyzny. Czuwaj! Odpowiedz Link
8macek Re: forum smutorum 04.06.11, 23:24 czy pisząc: "prawdziwi polacy", miałeś za mankietem hel czy mgła ci klawiaturę przysłoniła? Odpowiedz Link
scoutek Re: forum smutorum 05.06.11, 08:15 8macek napisał: > > czy pisząc: "prawdziwi polacy", miałeś za mankietem hel czy mgła ci klawiaturę > przysłoniła? jedno drugiego nie wyklucza;)) poza tym w upalną noc z soboty na niedzielę net to nie jest najlepszy pomysł Odpowiedz Link
lumpior Re: forum smutorum 04.06.11, 23:20 8macek napisał: > tak się powinno nazywać! > po 23ciej nic się nie dzieje TU!!! Są inne zajecia,obowiazki,fanaberie i wybryki,ekscesy a nawet swawole.Formalne,prawe,a takze lewizna i prywata.To pojac musisz i stosowac czas a dobrze na tym wyjdziesz.Pzdr. Odpowiedz Link
gat45 Szczególnie, kiedy to ja robię za panią domu 05.06.11, 08:14 Zachowuję się jak przedszkolanka. Odpowiedz Link
humbak Re: forum smutorum 05.06.11, 08:48 Biegaj, skacz, krzycz... będzie się działo:) Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: forum smutorum 05.06.11, 11:20 wina jest prezesa pana. wczoraj bym tu wlazła nocnie i naskarżyła, ale się tak boję nadmiaru podejrzliwości, iż w łeb mi nie weszły oczywiste sprawki. i nieprzystojne się mi zdały paranoje. a było tak : włażę ja sobie do pokoju kota, a tam okno rozwarte na całość i dwie donice ciężkie pod same drzwi wywalone. no to ja kociczki szukam - czy aby ona nie wykonała manewru typu otwarcie okna, wywalenie nóżką zgrabną donic i spieprzenie się z parapetu w świat, którego się lęka. lęka się tak, że, gdy onegdaj spieprzyła się była, to naprędce wskoczyła w świat pierwszego mieszkania, gdzie okno było otwarte, a potem, wg zeznań, dwa dni nie jadła i nie piła, tylko się zamartwiała. gdy się odnalazłyśmy, to wpiła ręce swe w mnie tak dotkliwie, że krew. a wczoraj, mając antyPiSowską niechęć do podejrzewania, to ja w ogóle nie myślałam. dopiero przyszedł był ktoś, kto uświadomił : - Kociczka jest mądra, cwana, szafy otwiera sama i się lokuje na moich ciuchach czarnych, ulubionych i zakoca je. krótko mówiąc przestępczyni, co wie każdy, kto łazi w czarnym i dopiero, gdy z domu wynijdzie, to widać, że zakocon sierściowo. ale nie jest możliwe, by otworzyła okno sama, zwaliła donice z hodowlą mą i odkopyrtnęła owe po same drzwi. krótko mówiąc - miała miejsce ingerencja człowieka. kto i czemu dniem białym się zakradał ? i może powinnam policji zgłosić albo co ? a tak poważnie, to się sobie dziwię, czemu nie jestem zaniepokojona ? i tylko jedno do łba przychodzi - przez prezesa pana. bo we w ogóle myslenie o helu nie pasuje mi. oto jak się gubi zdrowy rozsądek. Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: forum smutorum 05.06.11, 19:42 Niepożądaną działalność człowieka bezwarunkowo odpowiednim organom zgłosić, taka jest moja rada, jeśli tylko istnieje cień niepewności co do własnego bezpieczeństwa. Nie chcę tu siać niepokoju ani czegokolwiek ale jednak... Przeciąg, jak przypuszczam, wykluczony? Odpowiedz Link
ave.duce forum nieżyworum? Oh, yes! > 06.06.11, 17:38 Kuchenka... Nic dziwnego, że... nikt się nie zainteresował. -- @ nie chce mi się @ <<< Michaił Bułhakow >>> „Prawdziwa dama pije tylko czysty spirytus i nigdy w małej ilości” > Forum ze Dworum/Freedom Odpowiedz Link