Dodaj do ulubionych

Można by go na bohatera wykreować!

16.08.11, 21:54
www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/3754424/This-is-the-man-arrested-over-knife-killings-of-six-people-including-three-children-on-Jersey.html
Zabił, bo żona w ciążę z innym zaszła. W myśl ortodoksyjnych oszolomów, to prawdziwy, pokrzywdzony bohater jest:(
Obserwuj wątek
    • sclavus Re: Można by go na bohatera wykreować! 16.08.11, 22:08
      Noooo, żeby na wyspie z innym?
      Noooo, nie do pomyślenia....
      Ale, żeby odrazu całą rodzinę wytłuc?
      To nawet u muzułmanów nie uchodzi... ;)
      • jola.iza1 Re: Można by go na bohatera wykreować! 16.08.11, 22:13
        Sclavi? Co cię śmieszy?
        • olga_w_ogrodzie Re: Można by go na bohatera wykreować! 16.08.11, 22:57
          też, prócz ogromu tragedii, niczego innego w tym momencie, a już powodu do śmiechu, to w ogóle za nic, nie znajduję.
      • dupetek Re: Można by go na bohatera wykreować! 16.08.11, 22:13
        W ortodoksyjnym islamie już byłby bohaterem! Katolickie oszołomstwo potrzebuje więcej czasu:(
    • jola.iza1 Re: Można by go na bohatera wykreować! 16.08.11, 22:12
      przesadziłeś.
      • dupetek Re: Można by go na bohatera wykreować! 16.08.11, 22:15
        W myśl ortodoksyjnych oszołomów przesadziłem?
        • jola.iza1 Re: Można by go na bohatera wykreować! 16.08.11, 22:22
          Kombinuj, ortodoksyjnych oszołomów na tym forum aż nadto, dostatek?
        • damakier1 Re: Można by go na bohatera wykreować! 16.08.11, 22:23
          Przesadziłeś w myśl elementarnego poczucia przyzwoitości.
          -
          "Dama ma - jak zwykle rację. I nie może być inaczej, skoro jest Damą."
          (aut.: ToJaJurek)
          • dupetek Re: Można by go na bohatera wykreować! 16.08.11, 22:36
            Wrzuciłem link z tematem obecnym teraz w mediach. Publikacja jest nie cenzurowana - foto bez pasków na twarzach, nazwiska kompletne i wstępne/ realne motywy zbrodni!

Skomentowałem pytaniem o przekwalifikowanie morderstwa na bohaterstwo, bo już nawet z Breivika robi się tu i ówdzie męczennika. Czy o tragediach nie należy rozmawiać? Czy sarkazm w takim dyskursie jest nieprzyzwoity?
            • jola.iza1 Re: Można by go na bohatera wykreować! 16.08.11, 22:47
              Pytaniem ? A gdzie pytajnik?
              Zrobiłeś coś więcej, to czego nasze prawo nie akceptuje.
              Sarkazm w obliczu tragedii tak ludzkiej, acz małej jest nieprzyzwoity. l
              • dupetek Re: Można by go na bohatera wykreować! 16.08.11, 22:53
                Zaskarż mnie!

jola.iza1 napisała:
                • jola.iza1 Re: Można by go na bohatera wykreować! 16.08.11, 22:58
                  Ale dlaczego mam zaskarżać? Wytykam, tak jak moim wnukom. Jeno wstyd by mi było, gdyby przeczytały : )
                • dupetek Re: Można by go na bohatera wykreować! 16.08.11, 23:07
                  Jak nie maż powodu do zaskarżania, to się pitol! Twoje relacje z wnukami mnie nie interesują!

Kiedyś Hummer zachwalał Cię jako znawczynię literatury rosyjskiej, ale jeśli Ty w moim tekście nie czujesz pytajnika, to właśnie z rosyjską literaturą miałaś goowno do czynienia!

Śpij dobrze, dziś nie mam nastroju do wojenek.
                  • jola.iza1 Re: Można by go na bohatera wykreować! 16.08.11, 23:31
                    https://img709.imageshack.us/img709/7469/beztytuuzxb.jpg
                    • jola.iza1 Re: Można by go na bohatera wykreować! 16.08.11, 23:34
                      img709.imageshack.us/img709/7469/beztytuuzxb.jpg
                      • dupetek :))))) 16.08.11, 23:45
                        Znowu Jolciu się uchlałaś i popisówy urządzasz?:))
                        • jola.iza1 Re: :))))) 17.08.11, 00:00
                          Ja? Jeszcze raz mam powtórzyć? Dotrze? Nie piję, mam rodziców pod opieką. Tatko ma parkinsona, Mama alzheimera. Zatem ??
                          Pierdzielisz dupetku, zrobiłam rodzicom sześćdziesiątą rocznicę ślubu, itepe itede.
                          Może jednak? Nie chcę Cię obrażać, aż się prosisz:(
                          • dupetek Ok!!! Przepraszam za insynuację!! 17.08.11, 00:35
                            Dziś widzę, że jest w porządku! Tylko powiedz mi po kiego licha ten zrzut ekranu? Przecież to co napisałem zostanie! A jaki sens miało powielenie tego zrzutu, to kompletnie nie rozumiem?
                            • dupetek PS. 17.08.11, 00:41
                              Pozdrów rodziców od forumowiczów i życz następnej sześćdziesiątki!
                              Myślę, że żaden forumowicz nie będzie miał mi za złe mojej inicjatywy w takiej sprawie.

Dobranoc Jolu!
                          • blind_as_a_bat Jolu Izo ,,, 20.08.11, 06:25
                            https://www.wpk.p.lodz.pl/~jsuch/emots/3/bat2.gif

Na dobre dni =>

https://www.florapolska.pl/moduly/sklep/UserFiles/255/zdjecie_big.jpg
                            • nutadan Jak było na urlopie ave? 20.08.11, 07:58
                              • pogrom.camitow Re: Jak było na urlopie ave? 20.08.11, 11:52
                                Ave ci tego nie daruje.
                                • jola.iza1 Re: Jak było na urlopie ave? 20.08.11, 23:41
                                  Następny ?Kretyn, kimkolwiek?
                              • jola.iza1 Re: Jak było na urlopie ave? 20.08.11, 23:40
                                Ave już wróciła? Będę grzeczna, coby gat45 nie musiała usuwać, idioto!
                            • jola.iza1 Re: Dzięki Nietoperzu:) 20.08.11, 23:38
                              https://img832.imageshack.us/img832/5403/obraz782.jpg
                        • blind_as_a_bat Posty 'insynujące' na FzD,,, ? 20.08.11, 06:18
                          PiSizm jest zaraźliwy :-(
    • olga_w_ogrodzie Re: Można by go na bohatera wykreować! 17.08.11, 01:27

dupetek napisał:

> rel="nofollow">www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/3754424/This-is-the-man-arrested-over-knife-killings-of-six-people-including-three-children-on-Jersey.html
      > Zabił, bo żona w ciążę z innym zaszła. W myśl ortodoksyjnych oszolomów, to praw
      > dziwy, pokrzywdzony bohater jest:(

/.../
      Ofiara nie była w ciąży

Patolodzy przeprowadzili sekcję zwłok pierwszej z dwóch kobiet, które zginęły w ataku. Ustalono, że podczas napaści nie była ona w ciąży - co sugerowały wcześniej media. Jako przyczynę śmierci wskazano "wielokrotne rany kłute zadane nożem".
      /.../
      Nie ma potwierdzenia danych

States of Jersey Police nie potwierdza żadnych danych osobowych oraz wieku ofiar. Wszystkie spekulacje pozostawiane są na chwilę obecną bez odpowiedzi. Biuro prasowe apeluje o niepodawanie personaliów i prosi o wstrzymanie się od publikacji zdjęć, co mogłoby utrudnić postępowanie w sprawie.

wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,10123784,Jersey__policja_ujawnia_nowe_fakty_w_sprawie_morderstwa.html
      • gat45 Patrzcie pañstwo ! 20.08.11, 09:09
        Prokuratura, z której nic nie przecieka ? Policja, która nie wychlapuje wyników śledztwa na zewnątrz ? Toć to jakaś dzicz, te wyspy anglo-normandzkie ! Same złogi z zamierzczłych czasów, kiedy jeszcze zasady to było coś więcej niż przeciwieństwo kwasów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka