Dodaj do ulubionych

Paniom w dniu ich swięta

08.03.12, 08:28
www.varbak.com/grafika/tylko-zdj%C4%99cia-go%C5%BAdziki-nb34110.jpgi
p.alejka.pl/i2/p_new/07/20/fiore-veronica-20-den-rajstopy_0_b.jpg
Mam nadzieję, ze skoro ja jak za dawnych lat to i one mnie się też zrewanżują tak jak wtedy:
t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT1oKsK8FSoN-2oSYCQ_veOSkRnoSbkxKSNLGzQYdYHUKMRyWqiDwZapijaczony_ryj
Obserwuj wątek
    • ave.duce Dzięki ;) 08.03.12, 08:40
      Rewanżuję się DOBRĄ linką > t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT1oKsK8FSoN-2oSYCQ_veOSkRnoSbkxKSNLGzQYdYHUKMRyWqiDw
      • trusiaa Re: Dzięki ;) 08.03.12, 08:56
        https://sp5-bytom.edupage.org/files/Dzien_Kobiet.jpg

(Pragnę tylko zauważyć, że Szefowa zgarnęła jedynego goździa i rajstopy cieŃkie, jednokrotnego użytku)
        • zapijaczony_ryj Znaczy take same jak za Gierka dawali z goździkiem 08.03.12, 09:04
          trusiaa napisała:

> https://sp5-bytom.edupage.org/files/Dzien_Kobiet.jpg
          >
          > (Pragnę tylko zauważyć, że Szefowa zgarnęła jedynego goździa i rajstopy cieŃkie
          > , jednokrotnego użytku)
          • ave.duce Pragnę zauważyć, że mam przez Ciebie, Ryju, 08.03.12, 09:11
            bardzo pracowite święto > latam i linki poprawiam ;)
            • trusiaa Re: Pragnę zauważyć, że mam przez Ciebie, Ryju, 08.03.12, 09:13
              Ff takich leganckich rajstopach, z kffiatem w zębach, to sobie możesz, przecież?
              • ewa9717 Re: Pragnę zauważyć, że mam przez Ciebie, Ryju, 08.03.12, 09:19
                Ja to bym wolała mielonego pod ten rewanż...
                Na Marudnych już dziś byłam ;)
                • ave.duce O tego mielonego dopominaj w wątku Ryja na FK > 08.03.12, 09:33
                  tam więcej ludzi i może sponsor się trafi?

forum.gazeta.pl/forum/w,28,134048489,134048489,Wszystkim_Paniom_bez_wyjatku.html
              • ave.duce Z kffiatem i owszem, ale nie z gwoździkiem! 08.03.12, 09:21
                W ferworze połknę i co? Nie śpieszy mi się do kontaktu z NFZ.
            • zapijaczony_ryj Re: Pragnę zauważyć, że mam przez Ciebie, Ryju, 08.03.12, 09:34
              ave.duce napisała:

> bardzo pracowite święto > latam i linki poprawiam ;)

Nie wiem co się dzieje, ze mnie kwiaty nie wchodzą?
              Zawsze wchodza, a dziś nie, widać muszę sie cofnąć kilkadziesiąt lat i znów po palcu spróbować
    • scoutek Re: Paniom w dniu ich swięta 08.03.12, 10:39
      wielkie dzięki za życzenia

a dla pań życzenia, które dostałam od jednego takiego, podoba mi się zwłaszcza końcówka:

planów ambitnych i realnych. nie ciągłych marzeń
      spektakularnych osiągnięć
      sweetaśnych zdjęć profilowych
      masy listów miłosnych od zagranicznych wielbicieli z biegłą obsługą translatora google
      zdrowia. imprez i picia tyle co dotychczas a nawet więcej
      umiejętności wzbudzania zainteresowania bez konieczności odsłaniania ud i piersi
      szczytowania nie tylko na wyżynach intelektualnych
      horyzontów tak szerokich, że aż powodujących lęk przestrzeni
      oraz niezliczonych pudełek Rafaello ;)
      • ave.duce Mersiboku :) 08.03.12, 12:25
        Życzenia biere, ale zamiast Rafaello - proszę "Merci".
        • trusiaa Re: Mersiboku :) 08.03.12, 12:37
          O! I snoffusz Szefowa się załapała na boku! Na czekoladki tą razą?

Dlaczemu zawsze przychodzę ostatnia?
      • ploniekocica Re: Paniom w dniu ich swięta 08.03.12, 12:46
        Sweetaśne fotki profilowe to jest to, co mnie ucieszy najbardziej. Rozkoszne awatarki dla Fszystkich pań na święto kobiet :)

A tak we wogle to poproszę After Eight. Dużo. Nawet bardzo dużo.
        • zapijaczony_ryj Ja też tak kiedyś dla jaj się przedrzeźniałem 08.03.12, 14:47
          ploniekocica napisała:

Fszystkich
          >
          ze szwagrem i mówiłem włancznik, włancz czy wziąść i po jakimś czasie zauważyłem, ze zaczynam tak mówić na poważnie, więc radzę uważać z tym cejowym kaleczenie języka dla jaj.
          Pozdrawiam jeszcze raz
    • witekjs Re: Paniom w dniu ich swięta 08.03.12, 12:49
      Życzę wiele słońca w życiu

Witek
    • dupetek Paniom w dniu ich swięta 08.03.12, 12:59

Wszystkiego najlepszego Paniom naszym i cudzym! Żebyście były takie kochanieńkie przez cały rok, a nie tylko dzisiaj:)
      • trusiaa Re: Paniom w dniu ich swięta 08.03.12, 18:11
        dupetek napisał: Żebyście były takie kochanieńkie przez cały rok, a nie tylko dzisiaj :)

Ooooo... Zwracam się do obecnych tu Pań: która z Szanownych była dziś kochanieńka, a już dla Dupetka zwłaszcza?
        • ave.duce Re: Paniom w dniu ich swięta 08.03.12, 18:14
          Na mnie nie licz.
          • trusiaa Re: Paniom w dniu ich swięta 08.03.12, 18:32
            Toteż właśnie pytam, bo entuzjazm Panadupetkowy podejrzany jest nad wyraz i przedwczesny.
    • replique Re: Paniom w dniu ich swięta 08.03.12, 13:35
      https://tiny.pl/hpm4f
      • ave.duce Re: Paniom w dniu ich swięta 08.03.12, 14:48
        Niemożliwy jesteś, dziękuję w imieniu żeńskiej części FzD (zawsze może ktoś zgłosić votum ...).
        • olga_w_ogrodzie Re: Paniom w dniu ich swięta 08.03.12, 15:02
          ja tam nie votumuję.
          biere se róże ze psem i dziękuję.
          • trusiaa Re: Paniom w dniu ich swięta 08.03.12, 18:05
            Ha! I brawo, Olga :) Nareszcie komuś się udało wyprzedzić Szefową :)))
    • ploniekocica Muffinki 08.03.12, 15:22
      A ja napiekłam stosy muffinek razowych wytrawnych i słodkich z okazji i bez okazji. Bardzo proszę się częstować - do wyboru do koloru!
      • lumpior Samych słodkości i radości życzę. 08.03.12, 16:36
        Ja wasz poddany i to nie tylko w Dniu Kobiet.
        • zapijaczony_ryj Re: Samych słodkości i radości życzę. 08.03.12, 17:56
          lumpior napisał:

> Ja wasz poddany i to nie tylko w Dniu Kobiet.

Fakt smutne by było Zycie bez Was, kochanych przez nas kobiet!
          Chociaż patrząc z innej strony to i bez nas by nie było niepokalanego poczęcia.
          Ale to juz inna para kaloszy
    • tw_wielgus Re: Paniom w dniu ich swięta 08.03.12, 18:24
      Sorry za spóźnienie, ale kolejka po kwiaty była.
      No dziewczyny! Z okazji wszego święta niech wam się dzieje coraz lepiej i lepiej a uśmiech niech na chwilę nie schodzi ( tu chciałem napisać z waszych spracowanych rąk, ale się z trudem powstrzymałem) przecudownych buziaczków.

https://slubowisko.pl/files/userslibraryphoto/1289821479_tulipany_bukiet7_205.jpg
      • trusiaa Re: Paniom w dniu ich swięta 08.03.12, 18:28
        Aaa: Pan Wielgus, Witam, bracie!
        To mówiąc, bieżę obcesem:

Dzięki, ach dzięki tyle kwiecia i całe moje!
        Zagarniam i znikam!

• tw_wielgus Re: Paniom w dniu ich swięta 08.03.12, 18:31
          Fjuuuuu! Truś pędziwiatr.
          Jeszcze trochę dorzucę.
          https://cokupic.pl/i/c_big6361577.jpg
          • trusiaa Re: Paniom w dniu ich swięta 08.03.12, 18:35
            Yhm. Niezłe - bierę tyż!
            • tw_wielgus Re: Paniom w dniu ich swięta 08.03.12, 18:38
              No normalnie nie nadążam....

https://kwiaciarniagrzeskowiak.pl/getattachment/516b0951-23aa-4973-91e2-de2f97962327/wielki-bukiet-kwiatow_duze-zdjecie_896.aspx?maxsidesize=800
              • trusiaa Re: Paniom w dniu ich swięta 08.03.12, 18:38
                Och, nie bój nic: wazonów u mnie dostatek :)
                • tw_wielgus Re: Paniom w dniu ich swięta 08.03.12, 18:43
                  Tego się właśnie obawiałem.

https://kwiaciarniagrzeskowiak.pl/getattachment/10920968-3544-4fa8-a26a-07f67cb014ac/bukiet7.aspx?maxsidesize=800
                  • trusiaa Re: Paniom w dniu ich swięta 08.03.12, 18:45
                    Trudno - więcej nie złapię, gdyż znikać muszę. Ten ostatni będzie :)
                    • tw_wielgus Re: Paniom w dniu ich swięta 08.03.12, 18:51
                      Ojoj!!!!
                      https://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR5qZF9vAeOVMW_c1VY6OHVy92aALQ3Cy2oYYcHMHGMI-BxPmFaEOHF0fXf
                      • olga_w_ogrodzie Re: Paniom w dniu ich swięta 08.03.12, 19:10
                        nareszcie ja se złapię.
                        i na dodatek malwy !
                        • olga_w_ogrodzie Re: Paniom w dniu ich swięta 08.03.12, 19:11
                          jakie malwy ?
                          kwiecie drzewne to.
                          też biorę.
                          • dzidzia_bojowa Re: Paniom w dniu ich swięta 08.03.12, 19:50
                            Bosz, ledwo żyję! W mojej fabryce nie było żadnej taryfy ulgowej z okazji święta i było ciężko jak diabli. Tym bardziej miło mi popatrzeć na piękne kwiaty. Chyba, że zgarnęłyście już wszystkie i dla mnie nic nie zostało....
                            • magdolot Re: Paniom w dniu ich swięta 08.03.12, 20:19
                              Truś chyba jakieś upuścił w pośpiechu! :)))
                              • gat45 Re: Paniom w dniu ich swięta 08.03.12, 20:20
                                Te takie trochę nadryzione zostawił. Widać niesmaczne.
                                • magdolot Re: Paniom w dniu ich swięta 08.03.12, 20:37
                                  To jes strasznie gupi dzionek.
                                  Jak życzą, to się coś w człeku skręca za uszami, a jak nie życzą, to olewają podle...
                                  Puapka kobieciana bez spławika/ze spławikiem*
                                  *niepotrzebne skreślić
                                  • magdolot Re: Paniom w dniu ich swięta 08.03.12, 20:49
                                    "Kobiety w policji są pylne i mało efektowne"
                                    policyjni.gazeta.pl/Policyjni/1,91152,11310446,Szef_policyjnych_zwiazkowcow__Policjantki_sa_wiatropylne.html
                                    • magdolot Sprzeczne życzenia? 08.03.12, 21:13
                                      Bardzo mi się podobają kobiety kobietom w tym dziwnym dniu.

SMS1
                                      Kobieta ma tyle siły, że zadziwia mężczyzn. Dźwiga ciężary losu, rozwiązuje problemy, jest pełna miłości, radości i mądrości. Uśmiecha się gdy chce krzyczeć, śpiewa gdy chce jej się płakać, płacze gdy się cieszy i śmieje gdy się boi. Jej miłość jest niekontrolowana. Jedyna niesłuszna w niej rzecz to to, że często zapomina ile jest warta. Dziś właśnie nasze święto. Wyślij tego sms-a wszystkim cudownym kobietom które znasz.

To Wam przysyłam.

SMS2
                                      Dzisiaj dzień kobiet więc cycki w górę
                                      i odrzuć z twarzy gradową chmurę.
                                      Niech żyje cellulit i kurze łapki
                                      bo my jesteśmy fajowe babki!
                                      I wszystko w sobie akceptujemy,
                                      lecz z prochów nie rezygnujemy,
                                      bo w fazie manii z ich pomocą
                                      dysponujemy niezwykłą mocą.
                                      Takie już fajne jesteśmy kobiety,
                                      a reszta wcale nie, niestety :(.

To też Wam przysyłam.
                                      Do wyboru do koloru, albo slalomem pomiędzy.
                                    • dzidzia_bojowa Re: Paniom w dniu ich swięta 08.03.12, 22:43
                                      Cytat- A po powrocie z macierzyńskiego nie są już tak bojowe? - drążył prowadzący.

- Po roku są mniej efektowne. Mniej efektowne (chodziło prawdopodobnie o efektywne - red.) i mniej bojowe - podsumował związkowiec.

Ten pan związkowiec chyba mnie nie zna! Buc!

• blind_as_a_bat Re: Paniom w dniu ich swięta 08.03.12, 22:20
    • damakier1 Re: Paniom w dniu ich swięta 08.03.12, 22:36
      Fszystkim Dworskim Panom dziękuję serdecznie za kwieciem licznym tym obdarowanie i pochwalę sie jeszcze, że od małżona swego też piękny bukiet tulipanów dostałam.
      Zobaczyłam wczoraj w Lidlu piękne tulipanowe naręcza już na dzisiaj szykowane, to powiedziałam jemu rano: jedź mi do Lidla, bo mi śmietany zabrakło. I piękny bukiet na kredensie stoi.
      • magdolot Re: Paniom w dniu ich swięta 09.03.12, 00:32
        Będę się uczyć od Ciebie Wielce Przemyślna Damo, bo ja jeno chandryczenie się o bilety samolotowe z cudowną firmą Ryanair otrzymałam w darze, rozdarta między panią w telefonie i małżem co wie lepiej via skype, ale sam z nią nie porozmawia.
        A śmietanę mam w sklepie na dole.

Ale za to napiszę bestseller jak pani Wałęsa i się odkuję, o!
        • damakier1 Re: Paniom w dniu ich swięta 09.03.12, 11:19
          No, śmietana to i w moim sklepiku obok domu jest.
      • ave.duce Podłączam się :))) 09.03.12, 10:19
        damakier1 napisała:

> Fszystkim Dworskim Panom dziękuję serdecznie za kwieciem licznym tym obdarowanie
    • pogromca.babow.jagow Babom jagom....male misie 09.03.12, 01:12
      www.youtube.com/watch?v=KktBqMFn7LU

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka