tw_wielgus Re: Pimpirimpi, pimipirimpi 08.03.12, 18:27 ?????? ....cóż jest powodem tak radosnego nastroju? Odpowiedz Link
damakier1 Re: Pimpirimpi, pimipirimpi 08.03.12, 18:43 Po pierwsze kociczka wpierdzieliła puszkę sheby. Po drugie jest wiosna. A po trzecie jest dobrze, jest dobrze, jest dobrze! Olgo: trilibomba! trilibomba! trilibomba! BUM! BUM! BUM!!! Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Pimpirimpi, pimipirimpi 08.03.12, 18:45 oczywiście, że i sheba i wiosna mają w tym też ogromny udział. ale jednak mój K. największy ma. Odpowiedz Link
damakier1 Re: Pimpirimpi, pimipirimpi 08.03.12, 19:16 To dokładam jeszcze BUM! BUM! TaRaRa! Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Pimpirimpi, pimipirimpi 08.03.12, 18:46 Cholera! Już wiosna...I z czego tu się cieszyć? Trzeba będzie umyć okna. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Pimpirimpi, pimipirimpi 08.03.12, 18:55 sprawa okien też mnie straszy. nie znoszę tego. może nie przez samo mycie ale czynności okołomyciowe - ściąganie tych firanek, zasłonek, potem finezyjne zawieszanie, podciąganie mebli, by się na nich piąć itd. Odpowiedz Link
dorola13 Re: Pimpirimpi, pimipirimpi 09.03.12, 13:04 a ja nie cierpię: zmywać, prasować, odkurzać, myć podłog, ścierać kurzeyi centralnie irytuje mnie całe to zamieszanie ze sprzątaniem, ALE od kiedy mamy nowe okna, nie te poniemieckie podwójne, i NIE MAMY firanek, to okna to ja akurat bardzo lubię myć!! Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Pimpirimpi, pimipirimpi 08.03.12, 18:44 bo durna byłam. rozpaczałam, że syn mnie olewa i na maile nie odpowiada. a to ja na jego nie odpowiadałam. 3 maile odebrałam od niego i w zalewie jakichś reklam i z towarzyszeniem kompletnego braku koncentracji, nie zauważyłam wcale maili tych. a tam były bardzo fajne rzeczy napisane. no i dziś dopiero przeczytałam. dobrze, że mi do głowy przyszło przejrzeć raz jeszcze korespondencję odebraną w ciągu miesiąca ostatniego. zatem : pimipirimpi, tralala.... Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Pimpirimpi, pimipirimpi 08.03.12, 18:47 Zaraz bo już sie pogubiłem. To kto w końcu "wpierdzielił puszkę sheby"...?! Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Pimpirimpi, pimipirimpi 08.03.12, 18:52 kota połknęła maile i dlatego nie miała apetytu, bo brzuch się zbyt wypełnił. ale się dowiedziała, że, skoro tak, to puszeczka sheby została wysłana synowi, by się ów posilił. no i się kota tak podkurzyła, że maile zwróciła, ale shebę już syn zjadł był, więc muszę iść do sklepu. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Pimpirimpi, pimipirimpi 08.03.12, 18:53 Dzięks, rozjaśniłaś mi niesłychaną ciemność mroku. Też sobie kupię skoro to takie smaczne. Odpowiedz Link
ploniekocica Re: Pimpirimpi, pimipirimpi 08.03.12, 18:56 A może chcesz muffinkę, TW? Bardzo pyszną. Albo humus? Bo jak mi nikt nie pomoże w jedzeniu to się w grubego pingwina zamienię. Odpowiedz Link
magdolot Re: Pimpirimpi, pimipirimpi 08.03.12, 18:54 Fszystko się pięknie poskładało naraz. Kociczka wpieprzyła puszkę, Olga wyszła z widzenia tunelowego i dostrzegła te cudne maile. Tak mniemam. I w ten sposób naszej Oldze i dobre i złe się pokomasowało w klastery i wcześniej była strasznie biedną Olgą, a teraz szczęśliwa jest równie intensywnie. I tak Olu trzymaj! Jesteś na kursie i na ścieżce i to jest święta prawda, a nie łeż. Świat jest piękny i wiosna zagościła w nim. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Pimpirimpi, pimipirimpi 08.03.12, 19:01 oczywiście, że, jeżeli się przegląda maile w ubranku Zrezygnowanego Smerfa Marudy i do tego siedząc w tunelu na końcu którego wisi tablica z napisem : "NIE MA CO MAILI PRZEGLĄDAĆ, BO ON I TAK NIE NAPISAŁ" - no to się maili tych nie zobaczy. Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: Pimpirimpi, pimipirimpi 08.03.12, 22:42 ppaawwlloo1122.wrzuta.pl/audio/6QGAxKAx2KJ/biesiadne_-_weselny_marsz_powitalny Pozdrowienia :-) Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Pimpirimpi, pimipirimpi 09.03.12, 10:37 o matkoż. biesiadą we mnie walnięto aż. za pozdrowienia dziękuję i, odwzajemniam z dużą ciepłotą. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Pimpirimpi, pimipirimpi 09.03.12, 10:09 olga_w_ogrodzie napisała: > tralala, tralala. damakier1 napisała: > BUM! BUM! TaRaRa! Tirli, pirli, hopsasasa! Odpowiedz Link