Dodaj do ulubionych

OśFIATczenie

22.05.13, 10:01
Kiedy nadchodzi druga połowa maja czuję się przywalona ilością świąt wszelakich rodzinnych i towarzyskich. Przywalona aż do ściskoszczęku.
A w tym roku mam dodatkowo maturę oraz przeprowadzkę i związane z nią wyrzucenie połowy życia. Na śmietnik. Historii i histerii.
I dlatego ośFIATczam, co następuję:
Życzę Fszystkim solenizantom i jubilatom majowym, czerwcowym i pewnie jeszcze przyszłym z góry - Jolom, Joasiom, Magdom, Zosiom itd,itp. - zdrowia, szczęscia, pomyslności, śniegu w zimie, słońca latem (wiosną, jesienia i zimą tyż), milijony buziaków, tortów, kfiatków fszelakich polnych i ogrodowych, o żwierzontkach sfitaśnych nie zapominając. NIech Wam się :)
Tu życzę, a później przez czas dłuższy już nie będę indywidualnie. Chociaż Was kocham bezgranicznie.
Wybaczcie, ale aktualnie sił brak i szczękościsk ku dołowi.
Już. OśFIATczyłam. Niech Wam fiat sempre lux, a ja idę skrobać półki przed malowaniem.
Obserwuj wątek
    • scoutek Re: OśFIATczenie 22.05.13, 10:13
      jako wymieniona dziękuję od razu, bo potem mogę nie mieć głowy
      gdybym nie była wymieniona też dziękowałabym szczerze:)
      kocham Cię bardzo, Kocico droga i trzymam za Ciebie kciuki
      BARDZO
    • magdolot Re: OśFIATczenie 22.05.13, 10:16
      3mka wielokciukowa, Kocia Kariatydo! Pełnom parom naprzut, a ja tutu jusz ścielę piernaty na zaś, na Twój odpoczynek w ojczystej zagrodzie.
    • ploniekocica erraTUM 22.05.13, 10:22
      się sporadycznie pewnie pojawiać będę,coby nie zwariować do końca, ale nie w mątkach laurkowych, bo w tym roku nawet imieniny mojej jedynej matki zostały mi (WYJĄTKOWO!) odpuszczone.
      Bo co ze mnie za gość. Z mordem w oczach i sztyletami zamiast paznokci. HA!
      • scoutek Re: erraTUM 22.05.13, 10:29
        taka?:
        https://lca.pl/Legnica,foto,25607,3.jpg
    • ave.duce Jak ośFIATczenie, to 22.05.13, 10:35
      ... PAnDA;)

https://qph.is.quoracdn.net/main-qimg-ce310f8e9068a049679a80944ce227e3

Czymię kciuki za Cię, Kocico!
    • inna57 Re: OśFIATczenie 22.05.13, 12:26
      Choć nie wymieniona z imienia czuję się obdarowana życzeniami imieninowymi nawet jeśli ich zwyczajnie nie obchodzę.

W zamian życzę spokoju. Trzymaj się.

https://1.bp.blogspot.com/-EJxYmB9tA14/UQV9n9bodxI/AAAAAAAAAGg/IMh51PRS15w/s1600/le%C5%84.jpg
    • damakier1 Re: OśFIATczenie 22.05.13, 12:55
      OśFiatczenie Twe z pełnym zrozumieniem przyjmuję, życzenia sobie wybrałam, za które serdecznie dziękuję.
      A teraz, Kociczko, do roboty!
      • tojajurek Re: OśFIATczenie 22.05.13, 21:08
        Ośfiatczam, że do końca bieżącego 2013 roku nie planuję obchodów żadnych świąt osobistych.
        W związku z tym wszelkie kierowane do mnie życzenia (w tym zwłaszcza paskudne) będą przekazywane dalej dla potrzebujących - dla naprzykładu anonimowym alkoholikom, a jeśli coś zostanie - dam na Kościół.
        • ave.duce Re: OśFIATczenie 23.05.13, 08:34
          tojajurek napisał:

> a jeśli coś zostanie - dam na Kościół.

Na który?
          • tojajurek Re: OśFIATczenie 23.05.13, 16:24
            ave.duce napisała:

> tojajurek napisał:
            >
            > > a jeśli coś zostanie - dam na Kościół.
            >
            > Na który?

Łomatko, ale ta młodzież nieuważna jakaś.
            Oczywista, że na Kościół LPS.
            • trusiaa Re: OśFIATczenie 23.05.13, 17:52
              tojajurek napisał: > Łomatko, ale ta młodzież nieuważna jakaś. Oczywista, że na Kościół LPS.

O parrdą: od rass wiedziałam, że Pan na Potfora da (tylko skrót mię się jawił z cudzoziemska - FSM).
              • tojajurek Re: OśFIATczenie 23.05.13, 19:40
                trusiaa napisała:

> tojajurek napisał: > Łomatko, ale ta młodzież nieuważna jakaś. Oczywista
                > , że na Kościół LPS.

>
                > O parrdą: od rass wiedziałam, że Pan na Potfora da (tylko skrót mię się jawił z
                > cudzoziemska - FSM).

Ja tam jestem przywiązany do polszczystego języka panicznie, więc dla mnie FSM to Fabryka Samochodów Małolitrażowych, która wykonała ręcznie mój pierwszy (porządnie jeżdżący) samochodzik. Na tej fali nadając wzbudzam tu i ówdzie popłoch mówiąc np. habeo zamiast idiotycznie i pretensjonalnie brzmiącego ejczbiło, albo te-mobile itp. Ale jestem zabytkiem i wolno mi ekscentrycznie uważać, że rozgrywanie meczu o mistrzostwo Polski na klubowym stadionie o nazwie Pepsi Arena jest żenadą, porównywalną poziomem z nagradzaniem kiełbasą (!) najlepszych zawodników w teleturnieju wiedzy z obszarów tzw. kultury masowej.
              • ave.duce Re: OśFIATczenie 23.05.13, 19:42
                Wart pozerkać na świat!

wchwilach.blox.pl/resource/abstrackja6.JPG

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka