lena_zet 07.12.06, 14:24 kurwa, taki mnie nagle dół dopadł, że wyć mi się chce normalnie.Nie wiem czemu, ale pieprznęłabym teraz wszystkim, biegła gdzieś daleko przed siebie i krzyczała.Kurwa, tak mnie chyba jeszcze nigdy nie dopadło. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niedzwiedzica_sousie Re: dopadł mnie dół 07.12.06, 14:26 matko kochana! zrób se meliskę na początek Odpowiedz Link
kryzysowa_narzeczona75 Re: dopadł mnie dół 07.12.06, 14:28 to idz na pole i krzycz. raz tak zrobilam i bylo cudnie, tylko szkoda, ze wczesniej nie zauwazylam spacerujacych ludzi. Teraz mam uraz do wrzaskow Odpowiedz Link
hatige Re: dopadł mnie dół 07.12.06, 14:30 przerabialam to calkiem niedawno... Zaparz dobra herbatke, nalej wanne wody z pachnaca pianka i odprez sie. Albo idz do solarium (mi tego bylo trzeba). Spacer tez dobrze robi. Odpowiedz Link
lena_zet Re: dopadł mnie dół 07.12.06, 14:32 jestem w pracy teraz.Nie mam herbaty, po pracy trza iść do domu obiad wstawić, biec psa do babci wyprowadzić,z dzieckiem lekcje odrobić nie mam czasu na kąpiel, pewnie koło 23-24 dopiero.... dzięki dziewczyny, muszę się uspokoić, tak mnie jakoś głupio dopadło i założyłam wątek, w sumie przecież dam radę, nie mam innego wyjścia, naprawdę dzxiekuję za pocieszenie. Odpowiedz Link
hatige Re: dopadł mnie dół 07.12.06, 15:06 usiadz, sprobuj sie uspokoic, zamknij oczy i pomysl sobie o czyms przyjemnym )) A w ramach odreagowania stresu - zabij mikolaja BEDZIE DOBRZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Glowa do gory!!! Odpowiedz Link
six_a Re: dopadł mnie dół 07.12.06, 14:35 to musi być wersja dla niepracujących a co masz dla ludu pracującego miast i wsi? Odpowiedz Link
meg303 Re: dopadł mnie dół 07.12.06, 15:14 Jesteś po prostu zmęczona.A doły trafiają się nawet niereformowalnym optymistom.Czyli mnie Odpowiedz Link
aasiula1 Re: dopadł mnie dół 07.12.06, 15:26 to zbliżające się święta tak dzialają na ludzi, głowa do góry Odpowiedz Link
mmagi Re: dopadł mnie dół 07.12.06, 15:29 znam to ,ale na szczescie juz mnie nie dopada Odpowiedz Link
maretina Re: dopadł mnie dół 07.12.06, 17:55 lena, moze tez bedziesz miala okres? nie daj sie. kup piwko Odpowiedz Link
vandikia Re: A co Ajkro ma banana?? 07.12.06, 18:31 ma i nie zanosi sie, zeby jej sie polepszylo, wiec na kolejne nicki i wycieczki personalne bedzie banowana. Odpowiedz Link
juleczka4 Re: A co Ajkro ma banana?? 07.12.06, 19:34 vandikia napisała: > ma i nie zanosi sie, zeby jej sie polepszylo, wiec na kolejne nicki i wycieczki > > personalne bedzie banowana. hehe ciekawa jestem jak jej można pomóc Odpowiedz Link
juleczka4 Re: odbanuj sagis. ona Ci doradzi co i jak:) 07.12.06, 18:02 Lenka i jak samopoczucie??? Weź Spazmuska do łóżka , wescie winko i może lepiej bedzie Odpowiedz Link
lena_zet Re: odbanuj sagis. ona Ci doradzi co i jak:) 07.12.06, 19:29 nie wezmę, bo jest jak zawsze na mnie obrażony, siedzi w drugim pokoju i czyta książkę. Wina na pewno się wieczorem napiję. już mi lepiej troszkę,chociaż przygodę miałam popołudniu, która już mnie w ogóle dobiła brr Odpowiedz Link
maretina Re: odbanuj sagis. ona Ci doradzi co i jak:) 07.12.06, 19:31 no to fajnie, ze idzie ku lepszemu Odpowiedz Link
juleczka4 Re: odbanuj sagis. ona Ci doradzi co i jak:) 07.12.06, 19:35 maretina napisała: > no to fajnie, ze idzie ku lepszemu ano)) Odpowiedz Link
grubaska20 Re: odbanuj sagis. ona Ci doradzi co i jak:) 07.12.06, 19:42 lenka, powiem ci co mi pomogło! a zatem: - posmarowałam kromeczkę chlebkaV21RWTV8MGB9 konfiturą materne, pokroiłam w wagoniki, podałam na talerzyku jasiowi.. zajadał mój kochany robal z zachwytem mrucząc "noo-noo-noo.." i "mniam-mniam", potem przybiegł wołając "maamooo" i wymierzył mi siarczystego truskawkowo-poziomkkowego buziaka ..może ida da się namówić na odtworzenie tej scenki? Odpowiedz Link