zapijaczony_ryj 07.12.13, 13:31 Przychodzi Kaczynski do lekarza. -Panie doktorze, codziennie o 6 rano mam wypróżnienie. - A to gratuluję panie Kaczyński, znaczy jelita pracują bez zarzutu. - Ale panie doktorze, ja budzę się dopiero o 7 rano. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zapijaczony_ryj Re: IV RP na wesoło 07.12.13, 14:06 ave.duce napisała: > Na wesoło? Raczej do znudzenia :( Tak co by potomni poznali co to było! Odpowiedz Link
zapijaczony_ryj Re: IV RP na wesoło 07.12.13, 16:00 ave.duce napisała: > Uważasz, że potomni będą czytali FzD? Coś raz powieszone w necie jest wieczne Odpowiedz Link
damakier1 Re: IV RP na wesoło 07.12.13, 16:35 Coś raz powieszone w necie jest wieczne - i o tym każdy powinien pomysleć, zanim coś napisze... Odpowiedz Link
zapijaczony_ryj To napisz, ze IV RP była cacy 07.12.13, 17:35 damakier1 napisała: > Coś raz powieszone w necie jest wieczne - i o tym każdy powinien pomysle > ć, zanim coś napisze... A L.K. Najlepszym dętem na świecie! Odpowiedz Link
magdolot Lepszy kawał 08.12.13, 02:02 Się dziś obracałam. Gadałam z Gruzinem o Sakaszwilim, co zdefraudował państwowe kase na botoks. Go pocieszyłam, że my go pamiętamy dobrze z powodu pogrzebowego rajdu dżigita, a do dżigitów mamy słabość z powodu własnych ułanów i Grigoriją z Pacernych, no. Gruzin się zrewanżował kawałem o dżigicie. Jedzie dżigit autem i ma czerwone światło, więc gaz do dechy. Zapytany dlaczego, dumnie odpowiada, że bycie dżigitem zobowiązuje. Tunel i zielone. Dżigit daje po hamulcach i staje. Dlaczego? Bo z przeciwka też może jechać dżigit. Odpowiedz Link
trusiaa Re: Lepszy kawał 08.12.13, 09:50 Nie wiem, czy ten kierowca jest Gruzinem, ale zasłużył na miano dżigita autokrata.wrzuta.pl/u/aIwmTbPPXFO?key=aIwmTbPPXFO&login=autokrata&width=610&height=400&bg=ffffff&site=www.autokrata.pl&ga_utm=# Odpowiedz Link
zapijaczony_ryj a moze to był Qrwski? 08.12.13, 11:42 trusiaa napisała: > Nie wiem, czy ten kierowca jest Gruzinem, ale zasłużył na miano dżigita > > autokrata.wrzuta.pl/u/aIwmTbPPXFO?key=aIwmTbPPXFO&login=autokrata&width=610&height=400&bg=ffffff&site=www.autokrata.pl&ga_utm=# Odpowiedz Link