ave.duce 29.12.13, 17:44 POŻAR W BURDELU odc. 8 Noc w Pałacu - Hipster of the Revolution Pożar w burdelu odc. 7, KONKLAWE Występuje ... TU ... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ave.duce Re: Wreszcie prawdziwy KABARET > Pożar w burd 08.04.16, 08:00 Lena Piękniewska, TRUDNO BYĆ TYRANEM Odpowiedz Link
ave.duce Świetny refren do śpiewania w czasie protestów 08.04.16, 08:03 ... Wyjdźcie na ulice, warszawiacy*, wolności nie dostaje się na tacy ... Lena Piękniewska, Agnieszka Przepiórska, Magdalena Łaska KONSTYTUCJA * do zmiany w zależności od miejsca Odpowiedz Link
damakier1 Re: Świetny refren do śpiewania w czasie protestó 08.04.16, 10:54 Ciekawe kiedy nam to Kurski w telewizorze pokaże? Bo, dla naprzykładu, takie Z tyłu sklepu warzywnego albo Kolędę nockę to pamiętam, że w reżimowej telewizji oglądałam... Odpowiedz Link
yoma Re: Świetny refren do śpiewania w czasie protestó 12.01.17, 12:59 Jest śpiewany :) Odpowiedz Link
trusiaa Re: Wreszcie prawdziwy KABARET > Pożar w burd 08.04.16, 10:38 Ta piosenka stanowczo nie spełniła swojego zadania: się wzruszyłam i już lecę Tyrana ratować, pocieszać, utulać - to nie tak miało być, nie tak. Odpowiedz Link
ave.duce Wreszcie prawdziwy KABARET > Ucho prezesa 12.01.17, 07:37 ... Byłem w kilku telewizjach, zrobiliśmy solidne rozpoznanie. Proponowaliśmy im "Ucho prezesa", ale nikt tego nie chciał, rozmowy kończyły się na pierwszym spotkaniu i prezentacji materiału. Nikt się już potem z reguły do nas nie odzywał. Nie wiem dlaczego nie byli zainteresowani, nie będę snuł domysłów ... Gdyby tak mieć stację tv... :) Odpowiedz Link
trusiaa Re: Wreszcie prawdziwy KABARET > Ucho prezesa 16.01.17, 14:25 Czy Państwo oglądało? Na jutubie Ucha prezesa już trzy części są i śmiem twierdzić, że z odcinka na odcinek jest coraz lepiej. Odpowiedz Link
damakier1 Re: Wreszcie prawdziwy KABARET > Ucho prezesa 16.01.17, 14:33 Oglądało. Pierwsze dwa odcinki świetne, a trzeci rewelacyjny. No, a już Misiek.... ------- "Dama ma - jak zwykle rację. I nie może być inaczej, skoro jest Damą." (aut.: ToJaJurek) Wrona i inne zwierzaki Odpowiedz Link
trusiaa Re: Wreszcie prawdziwy KABARET > Ucho prezesa 16.01.17, 14:44 Tak :) Każda postać dopracowana, a sekretarka do zjedzenia po prostu. Dla Górskiego brawa za świetną kreację bez charakteryzacji. Odpowiedz Link
trusiaa Re: Wreszcie prawdziwy KABARET > Ucho prezesa 18.01.17, 12:41 - Dobrze, że się śmieją, bo trzeba się śmiać rzucił Wiadomokto - na reakcję nie trzeba było czekać i tylko Panna Krysia przegapiła wyraźny przekaz. Podsumowując: Ucho jest klawe, jedyne zastrzeżenia to te, że koty dorosłe mleka nie piją, a prezes nie słodzi herbaty i nie je cukierków, za to jest postacią "lekką", z poczuciem humoru, i właściwie dobrą. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Wreszcie prawdziwy KABARET > Ucho prezesa 18.01.17, 13:44 K. Jarosławie, przestań pleść androny przynajmniej o tych "dorosłych kotach"! Odpowiedz Link
trusiaa Re: Wreszcie prawdziwy KABARET > Ucho prezesa 20.03.17, 08:48 - A pamiętasz jak były wybory? "Andrzejek"... "Andrzejek"... - "Beatka"... "Beatka"... - Wybory wygrane i żegnam. Nie ma już dobrego dziadziusia. Jest zakapiorek. Odpowiedz Link
magdolot Re: Wreszcie prawdziwy KABARET > Pożar w burd 18.01.17, 13:39 Po wizycie na FB i przeczytaniu Najnofszego Ośfiatczenia Lidera offtopicznie podwieszam się do niniejszego wątku, gdyż ponieważ albowię chodzi za mną ta zbitka: "wreszcie mamy prawdziwy pożar w burdelu". Nam kabarety robić, nie kury szczać prowadzić... albo coś. :-( Odpowiedz Link
ave.duce Re: Wreszcie prawdziwy KABARET > Pożar w burd 18.01.17, 13:46 Burdelmama to kto? Odpowiedz Link
trusiaa Re: Wreszcie prawdziwy KABARET > Pożar w burd 18.01.17, 13:48 W razie pożaru schodzi pierwsza(y) z pokładu ffszak, w tym bałaganie nie trafisz kto. Odpowiedz Link
trusiaa Re: Wreszcie prawdziwy KABARET > Pożar w burd 18.01.17, 14:55 Panią Kitkę?! Nie nadanżam, prawda? Odpowiedz Link
magdolot Re: Wreszcie prawdziwy KABARET > Pożar w burd 18.01.17, 14:04 Imię Jej Milijon, ale najbardziej mnie fkurza ta z miłością bliźniego przyspawaną a do ust korali. Taki klin ociekający miłością bliźniego to cymes. :-( Koordynatorzy regionów poprosili ją żeby se już dała siana, przynajmniej na chwilę. Solidarnie - jeden się wstrzymał. Nie kocham ZG, ale komisaryczny zarząd z nadania Zbysia Zero to by był kolejny cymes... Odpowiedz Link
ave.duce Re: Wreszcie prawdziwy KABARET > Pożar w burd 18.01.17, 14:43 Chociaż nie byłam, nie jestem i nie będę w KOD - pozwoliłam sobie wyrazić swą opinJę w wątku "Panie Kijowski". Tam było grzecznie, tu powiem krótko: WON! Odpowiedz Link
ave.duce Pożar w burdelu - Państwo 18.01.17, 14:56 Pożar w Burdelu, PAŃSTWO POLICYJNE. LE BORDEL PATRIOTIQUE Odpowiedz Link
ave.duce Satyra w bokserkach? 01.09.17, 10:52 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114871,22299937,make-poland-great-again-nowy-program-satyryczny-gazeta-pl.html#Prze Jakoś mię nie śmieszy. Widać jestem mało hamerykańska. Odpowiedz Link