Dodaj do ulubionych

Wreszcie prawdziwy KABARET > Pożar w burdelu

• damakier1 Re: Świetny refren do śpiewania w czasie protestó 08.04.16, 10:54
          Ciekawe kiedy nam to Kurski w telewizorze pokaże? Bo, dla naprzykładu, takie Z tyłu sklepu warzywnego albo Kolędę nockę to pamiętam, że w reżimowej telewizji oglądałam...
        • yoma Re: Świetny refren do śpiewania w czasie protestó 12.01.17, 12:59
          Jest śpiewany :)
      • trusiaa Re: Wreszcie prawdziwy KABARET > Pożar w burd 08.04.16, 10:38
        Ta piosenka stanowczo nie spełniła swojego zadania: się wzruszyłam i już lecę Tyrana ratować, pocieszać, utulać - to nie tak miało być, nie tak.
    • ave.duce Wreszcie prawdziwy KABARET > Ucho prezesa 12.01.17, 07:37
      ... Byłem w kilku telewizjach, zrobiliśmy solidne rozpoznanie. Proponowaliśmy im "Ucho prezesa", ale nikt tego nie chciał, rozmowy kończyły się na pierwszym spotkaniu i prezentacji materiału. Nikt się już potem z reguły do nas nie odzywał. Nie wiem dlaczego nie byli zainteresowani, nie będę snuł domysłów ...

Gdyby tak mieć stację tv... :)
      • trusiaa Re: Wreszcie prawdziwy KABARET > Ucho prezesa 16.01.17, 14:25
        Czy Państwo oglądało?
        Na jutubie Ucha prezesa już trzy części są i śmiem twierdzić, że z odcinka na odcinek jest coraz lepiej.
        • damakier1 Re: Wreszcie prawdziwy KABARET > Ucho prezesa 16.01.17, 14:33
          Oglądało. Pierwsze dwa odcinki świetne, a trzeci rewelacyjny. No, a już Misiek....

-------
          "Dama ma - jak zwykle rację. I nie może być inaczej, skoro jest Damą."
          (aut.: ToJaJurek)

Wrona i inne zwierzaki
          • trusiaa Re: Wreszcie prawdziwy KABARET > Ucho prezesa 16.01.17, 14:44
            Tak :)
            Każda postać dopracowana, a sekretarka do zjedzenia po prostu.
            Dla Górskiego brawa za świetną kreację bez charakteryzacji.
        • trusiaa Re: Wreszcie prawdziwy KABARET > Ucho prezesa 18.01.17, 12:41
          - Dobrze, że się śmieją, bo trzeba się śmiać rzucił Wiadomokto - na reakcję nie trzeba było czekać i tylko Panna Krysia przegapiła wyraźny przekaz.

Podsumowując: Ucho jest klawe, jedyne zastrzeżenia to te, że koty dorosłe mleka nie piją, a prezes nie słodzi herbaty i nie je cukierków, za to jest postacią "lekką", z poczuciem humoru, i właściwie dobrą.
          • ave.duce Re: Wreszcie prawdziwy KABARET > Ucho prezesa 18.01.17, 13:44
            K. Jarosławie, przestań pleść androny przynajmniej o tych "dorosłych kotach"!
      • trusiaa Re: Wreszcie prawdziwy KABARET > Ucho prezesa 20.03.17, 08:48
        - A pamiętasz jak były wybory? "Andrzejek"... "Andrzejek"...
        - "Beatka"... "Beatka"...
        - Wybory wygrane i żegnam. Nie ma już dobrego dziadziusia. Jest zakapiorek.

• magdolot Re: Wreszcie prawdziwy KABARET > Pożar w burd 18.01.17, 13:39
      Po wizycie na FB i przeczytaniu Najnofszego Ośfiatczenia Lidera offtopicznie podwieszam się do niniejszego wątku, gdyż ponieważ albowię chodzi za mną ta zbitka:
      "wreszcie mamy prawdziwy pożar w burdelu".

Nam kabarety robić, nie kury szczać prowadzić... albo coś. :-(
      • ave.duce Re: Wreszcie prawdziwy KABARET > Pożar w burd 18.01.17, 13:46
        Burdelmama to kto?
        • trusiaa Re: Wreszcie prawdziwy KABARET > Pożar w burd 18.01.17, 13:48
          W razie pożaru schodzi pierwsza(y) z pokładu ffszak, w tym bałaganie nie trafisz kto.
          • ave.duce Re: Wreszcie prawdziwy KABARET > Pożar w burd 18.01.17, 14:39
            Ma kitkę?
            • trusiaa Re: Wreszcie prawdziwy KABARET > Pożar w burd 18.01.17, 14:55
              Panią Kitkę?! Nie nadanżam, prawda?
              • ave.duce Re: Wreszcie prawdziwy KABARET > Pożar w burd 18.01.17, 15:03
                Pana Kitkę!
        • magdolot Re: Wreszcie prawdziwy KABARET > Pożar w burd 18.01.17, 14:04
          Imię Jej Milijon, ale najbardziej mnie fkurza ta z miłością bliźniego przyspawaną a do ust korali. Taki klin ociekający miłością bliźniego to cymes. :-(
          Koordynatorzy regionów poprosili ją żeby se już dała siana, przynajmniej na chwilę. Solidarnie - jeden się wstrzymał.
          Nie kocham ZG, ale komisaryczny zarząd z nadania Zbysia Zero to by był kolejny cymes...
          • ave.duce Re: Wreszcie prawdziwy KABARET > Pożar w burd 18.01.17, 14:43
            Chociaż nie byłam, nie jestem i nie będę w KOD - pozwoliłam sobie wyrazić swą opinJę w wątku "Panie Kijowski". Tam było grzecznie, tu powiem krótko: WON!
    • ave.duce Satyra w bokserkach? 01.09.17, 10:52
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114871,22299937,make-poland-great-again-nowy-program-satyryczny-gazeta-pl.html#Prze
      Jakoś mię nie śmieszy. Widać jestem mało hamerykańska.

https://bi.gazeta.pl/im/ea/44/15/z22302698IH,Make-Poland-Great-Again---nowy-program-satyryczny-.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka