Dodaj do ulubionych

Ręce mi opadły

26.02.14, 09:41
Główna strona gazeta.pl. Portal e-dziecko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pani psycholog mówi (co prawda między innymi), a pani dziennikarka wycina z kontekstu i robi tytuł:

Psycholog: Z góry przepraszam, ale mężczyźni, którzy angażują się do pracy w świetlicy, przedszkolu mogą potencjalnie wykorzystywać dzieci
Obserwuj wątek
    • ewa9717 Re: Ręce mi opadły 26.02.14, 09:45
      Ręce, nogi i spodnie opadają. Ale popatrzyłam na komentarze: wyjątkowo zgodne opinie na temat tej pani i jej profesjonalizmu.
    • scoutek Re: Ręce mi opadły 26.02.14, 09:57
      inteligencję zabija schematyczne myślenie

równie dobrze mogłaby twierdzić, że ojciec dziecka, który je wychowuje samotnie (albo nawet nie) też jest pedofilem
      a co, nie ma takiego ryzyka?
    • ploniekocica Już widzę przed oczami 26.02.14, 11:01
      duszy mojej, jak nicki niektóre z upodobaniem linkują ten materiał na FK, jako dowód na to, że pedofilami są głównie nauczyciele geje.

Swoją droga wysłuchałam wszystkich wideo z tego linka i pada tam stwierdzenie, którego bardzo rzetelna pani dziennikarka oczywiście nie wyjęła na wierzch.
      "90% ofiar pedofilii to dziewczynki."
      • magdolot Re: Już widzę przed oczami 26.02.14, 12:19
        > Swoją droga wysłuchałam wszystkich wideo z tego linka i pada tam stwierdzenie,
        > którego bardzo rzetelna pani dziennikarka oczywiście nie wyjęła na wierzch.
        > "90% ofiar pedofilii to dziewczynki."

Może dobrze. Bo gdyby wyjęła to mogłaby i chcieć wytłumaczyć te cyfry małą dotychczas liczbą nauczycieli płci męskiej [wieszcząc, że pedofilia nam wzrośnie] i tym, że 10% męskiej populacji to geje... i ftedy dopiero zonk i linkowanie przez indywidua.

Pamiętam jak w USA wyczytałam kiedyś myśl światłą, że dziefczynkę trza dawać często przewijać tatusiowi, bo ftedy on się na jej pisię uodparnia i ona już go tak nie podnieca. Wynikało to co prawda ze statystycznego faktu, że 95% pedofilii to rodzina i przyjaciele rodziców, a nie nauczyciele... ale tesz się rosspękłam. Każde gupie stfierdzenie można podeprzeć liczbą?

• ave.duce Kościuszko bt. 26.02.14, 13:30

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka