trusiaa 18.06.14, 05:36 Dla Pani Gat dziś kwitnie kffiat Się śmieje śffiat do Pani Gat Żabka, motylek - ffszelka żywina Gat Panią dzisiaj wdzięcznie wspomina Powtarza echo radosną pieśń: Niech będzie Gatu chwała i cześć! W prezĘcie dla Pani: torty bliźniaczo podobne Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa9717 Re: To dziś dla Pani Gat 18.06.14, 08:21 I niech nie zapomina, ze te torty ma ze smakiem zjeść ;) Odpowiedz Link
gat45 Re: To dziś dla Pani Gat 18.06.14, 09:31 Ależ skądżeż ! Jeden włożę na głowę na najbliższe wyścigi w Ascott, a drugi na premierę festiwalu w Glyndebourne. Dzięki, Trusiuu, dzięki, Ewuniu Odpowiedz Link
scoutek Re: To dziś dla Pani Gat 18.06.14, 10:21 takie coś wyrosło mi na parapecie teraz wiem po co dla Ciebie, kochana Gat z życzeniami szczerymi wszystkiego uśmiechniętego Odpowiedz Link
damakier1 Re: To dziś dla Pani Gat 18.06.14, 10:30 Fiku miku, fiku miku - To Gat jedzie na Tobiku. Złote słonko świeci cudnie, Tobik tyje, a Gat chudnie. Tak nie może dłużej być - Tobik chuść ma, a Gat tyć! Gatu Kochany - najserdeczniejsze serdeczności i najmilsze uśmiechy oraz życzenia jak najdłuższego nam prezydentowania i Fszelkiej pomyślności w życiu osobistEm życzy wdzięcznie dygając Odpowiedz Link
inna57 Re: To dziś dla Pani Gat 18.06.14, 10:43 Wszystkiego uśmiechniętego Pani Gat A to propozycja stosownego stroju dla Tobiasza Odpowiedz Link
magdolot Re: To dziś dla Pani Gat 18.06.14, 12:16 La vie en rose Princezna Gat przejechafszy rollsem wiśniową aleję udała się wprost na sfą rekamierę co stała we buduarze tuż obok pantofelkuf. Wyciągnąłfszy się na niej leniwie kiwała stópką w pantofelku z puszkiem w takt marudzącego tykania zegara, które coraz bardziej zbliżało ją do momentu podjęcia życiowej decyzji: który ze kapeluszy odzieje do A...s-kot. Asztunagle fpad do buduaru Dzielny Rycerz w niespotykanym w śfiecie Princezny kolorze! Galopując do Gata zabłocił perski dywan, jednym mocarnym mlaśnięciem oswobodził Princeznę ze pantofelkuf z puszkiem, nastepnie wraził mordę i cztery łapy w torty, czym uwolnił Gata od strasznej decyzji. Dokończył dzieła składając na ustach Princezny mokry i zdobny w resztki marcepanowych różyczek pocałunek. Odczarowana Princezna z ulgą odziała kalosze, nakryła ziewającego Rycerza nałęczką i ruszyli podziwiać śfiat. Ten prawdziwy. Buzi!!!!!!!!!! M Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: To dziś dla Pani Gat 18.06.14, 17:13 Pomyślności, Kochana Gat! W tej paczce niech znajdzie się to, o czym marzysz! A to ode mnie:) Odpowiedz Link
tojajurek Re: To dziś dla Pani Gat 18.06.14, 21:40 Najlepsze pąwiąszowania tojajurkowe. Z całego serca, choć troszeczkę spóźnione. Ale tym bardziejsze. Odpowiedz Link
izydor88 Re: To dziś dla Pani Gat 18.06.14, 22:16 Od rana chodziło mi po głowie,że 18.06. to bardzo ważny dzień jest. 17.06. - to rozumiem - 35 - lecie wspólnego z NL chodzenia po górach,ale 18? 7 lat temu nasza ruda kotka Pikuś powiła trzy kocięta. Lata świetlne wcześniej - urodziły się bliźniaki Kaczyńskie i Rokita. A dzisiaj dowiaduję się,że nawet Gat... Nieprawdopodobny to jest dzień.... Odpowiedz Link
gat45 Bardzo dziękuję wsiem 19.06.14, 07:57 za życzenia, obrazki, rymowanki i inne cudne prezenta. Przy okazji : już się nie musimy domyślać, kto nagrywa. Otóż nagrywa Magdolot. Jak inaczej wytłumaczyć jej prawdziwy co do joty reportaż o mnie ? Ze zdjęciamy na dodatek ! (czy może elegancko i na różowo należy powiedzieć "ze zdjęcima" ? Nie, "zdjęcima" to chyba byłaby liczba mnoga podwójna...) WIELKIE DZIĘKI Odpowiedz Link
inna57 Re: Bardzo dziękuję wsiem 19.06.14, 09:09 Jeśli mogę sugerowałabym "zdjęćmi" ;) Odpowiedz Link
dupeteczek Re: To dziś dla Pani Gat 24.06.14, 12:46 Spóźnione Gatuś, ale szczere: wszystkiego naj...:) Odpowiedz Link
gat45 Dziękuję serdecznie, ale czyś aby dotarł, 24.06.14, 12:56 Dupeteczku, to tego : forum.gazeta.pl/forum/w,89075,151475245,151482005,A_to_nie_sa_przypadeczkiem_Twoje.html ???? Odpowiedz Link
dupeteczek Re: Dziękuję serdecznie, ale czyś aby dotarł, 24.06.14, 13:10 Zaraz dotrę, dzięki:) Odpowiedz Link