Dodaj do ulubionych

zaćmienie

20.03.15, 09:07
Opiszecie, jak tam się u Was zaćmiewało ?
U nas słabo będzie, bo gęste chmury od samego rana. Tubylec chodzi i marudzi, że powinni zwrócić pieniądze za spektakl.
Obserwuj wątek
    • magdolot Re: zaćmienie 20.03.15, 09:57
      Ja protestuję! Takie ładne słąko jest!
      I małż się poczuje ważniakiem bo ma urodziny i mu się we łbie przewróci od tego zaćmienia i jak ja po ćmoku zrobię tort?!
      • scoutek Re: zaćmienie 20.03.15, 10:10
        zrób murzynka, znaczy takie czarne ciastko, nie tam rasistowskie a ciemne :)
        • magdolot Re: zaćmienie 21.03.15, 00:36
          Nie posuchałam dobrej rady... Zrobiłam migdałowy z maso lavazzowo i biebieskimi kfiatuszkami... i jusz nigdy nie zasnę.
    • gat45 Re: zaćmienie 20.03.15, 10:20
      No, niby coś jakby trochę bardziej buro. Ale gdyby to nadeszły po prostu jeszcze grubsze chmury, to by było tak samo. Do dupy z takim zaćmiewaniem. Co to za władze w ty Unii, nawet porządnego zaćmienia nie umieją zrobić.
      Pies ma gdzieś zjawiska przyrodnicze i śpi.
    • damakier1 Re: zaćmienie 20.03.15, 10:24
      Ale by to musiało być gupie, jakby kogo w zaćmienie po ciemku ząb ćmił...
    • ave.duce Re: zaćmienie 20.03.15, 10:35
      Mam zaćmienie - nic nie widzę ;)
      • trusiaa Re: zaćmienie 20.03.15, 11:02
        Do bani z zaćmieniem tym - w momencie kulminacyjnym świeciło jak wściekłe i mię w oko dziabło - mimo, że zrobiłam sobie rurkę z dziurką wg instrukcji i zerknęłam tylko.
        W necie oglądam na żywo, bardzo przyjemnie, bardzo.
        • tojajurek Re: zaćmienie 20.03.15, 11:13
          Teraz widać żółtą łódź. A Koziołek Matołek dzie?
          • trusiaa Re: zaćmienie 20.03.15, 11:27
            A skąd mnie to wi(e)dzieć - ffszak dziabnięe oczko mam.

https://img31.olx.pl/images_tablicapl/119747479_1_261x203_koziolek-matolek-pocztowka-bajka-olesnica.jpg
            • trusiaa Re: zaćmienie 20.03.15, 11:28
              O, jakie dziabnięte - o! T przeoczyło.
    • magdolot Re: zaćmienie 20.03.15, 11:40
      Przez kliszę rentgenowską najlepiej ogląda się i nic nie dziabie. Znalazłam w otchłani sepetów jakowyś staw biodrowy - gra i buczy.
      • trusiaa Re: zaćmienie 20.03.15, 11:45
        No ba! Jak się ma kliszę zez otchłani i ze stawem, to można.
        Klisza ze szuflady, z puckami - nie daje rady.
      • ploniekocica Re: zaćmienie 20.03.15, 11:47
        magdolot napisała:

> Przez kliszę rentgenowską najlepiej ogląda się i nic nie dziabie. Znalazłam w o
        > tchłani sepetów jakowyś staw biodrowy - gra i buczy.

Dziecko pojechało na rowerze ze swoja czaszką w sakwie. Po drodze doszło do wniosku, że ma ją pękniętą strasznie i musiałam mu tłumaczyć, że to prześwietlenie po starciu z huśtawką w wieku roku i niespełna pół, a ta dziura w czaszce to ciemię jest.
        Ja nie widziałam NIC oprócz gazowników, którzy mi rury łatali.
        • trusiaa Re: zaćmienie 20.03.15, 12:04
          ahA! Zatem to Ty, Kocico, w ramach protestu przeciw budowie Obwodnicy Zachodniej, dziabłaś gazociąg łyżką koparki swej.
          • ploniekocica Re: zaćmienie 20.03.15, 12:14
            Łomatko, nawet nie wiedziałam, że moje macki tfu łyżki tak daleko sięgają tfu dziabią.
            I znowu kocica fffffffszystkiemu winna. Szwarccharakter. Eszelon zua. Dziabiący.
            • trusiaa Re: zaćmienie 20.03.15, 12:29
              Nie szffarc tylko ruda :) Się nie trza było z fot koparki afiszować.

https://www.oakleyplantltd.co.uk/wp-content/uploads/2013/04/funny-cat-digger-mine-has-my-name-pics.jpg
              • ploniekocica Re: zaćmienie 20.03.15, 12:45
                Ja przepraszam - się Karolek dorodamowy podszywa pode mię. Perfidnie.
                I to jeszcze Baryła :(
                • trusiaa Re: zaćmienie 20.03.15, 12:51
                  Jeśli Dama zechce, to się ustosunkuje do zażalenia Twego.
                  Ekspertką nie jestem, ale przecież widzę: Kocica Płonąca, z wejrzeniem pałającym, miną władczą, na osobistej, podpisanej koparce spoczywa.
                • damakier1 Re: zaćmienie 20.03.15, 22:26
                  Się nie Karolek pod Kocicę, a Kocica pod Karolka podszywa! I nie może Karolek siedzieć na ciężarówie tam, bo słucha Mozarta tu.

I jeszcze jak się sprytnie usadowiła: tak napis zasłania, że dobrze nie widać, czy CAT, czy GAT tam stoi. Czyżby się Kocica i pod Gata i pod Karolka dubeltowo podszyła?
                  Oj, oj, oj...!!!
                  • magdolot Re: zaćmienie 21.03.15, 00:34
                    Dama to miast łapać Kocicę na gorących uczynkach na rozgrzanym blaszanym dachu, niech się lepiej f kąciku ucieszy że nasz umiłowany prezydent nie jest Synem Słońca. By było! By ino skarpetki zostały, no.
                  • gat45 Re: zaćmienie 21.03.15, 08:00
                    Eeeee, Damo, ja zupełnie inaczej wyglądam....
                    Ani w połowie tak majestatycznie i groźnie,jak ta ciężarówa.
            • smutas13 Re: zaćmienie 20.03.15, 12:44
              Oglądałam szaroburość przez pootwierane na przestrzał okna, które musiałam umyć. Chociaż, nawet gdybym chciała obejrzeć, nie miałam możliwości, bo mój blok tak jest postawiony, że nijak słonka nie mogę zobaczyć o tej godzinie.
              Trochę ciarki mnie przechodziły.
    • man_sapiens Re: zaćmienie 20.03.15, 21:37
      Zaćmiło że aż ściemniło się i zrobiło się wyraźnie chłodniej. Jakoś tak poczułem, że jesteśmy bardzo malutcy i najwyraźniej wygraliśmy we wszechświatowego totolotka z tym naszym Słońcem.

Pies był wpadł prawie ze w histerię, trudno go było uspokoić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka