99venus 21.12.19, 14:22 wiele ciepłych życzeń świątecznych i noworocznych życzeń z nadzieją na chłodne,śnieżne dni. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
erte2 Re: Wszystkim,Paniom,Panom 21.12.19, 14:37 Wielkie dzięki za życzenia do których się przyłączam. No, może bez tych chłodnych, śnieżnych dni. Dlaczego? Bo gaz, cholera, jest drogi.... Odpowiedz Link
99venus Re: Wszystkim,Paniom,Panom 22.12.19, 10:05 Nic tak nie grzeje radośnie i skutecznie jak kominek. Odpowiedz Link
trusiaa Re: Wszystkim,Paniom,Panom 23.12.19, 22:43 Dziękuję i wzajemnie, a co do śniegu i chłodu proponuję - każdemu wedle życzenia :) Miłych świąt w dobrym towarzystwie życzę Wam. Zapomnijmy na chwilę o kłopotach, ucieszmy się jak dzieci. Odpowiedz Link
scoutek Re: Wszystkim,Paniom,Panom 23.12.19, 23:25 Spokojnych świąt w gronie najbliższych. Odpowiedz Link
m.y.q.2 Re: Wszystkim,Paniom,Panom 24.12.19, 14:12 Pogodnych i zdrowych świąt. Spokoju, radości i pomyślności. :* 🎄 Odpowiedz Link
inna57 Re: Wszystkim,Paniom,Panom 24.12.19, 16:51 Wszystkiego dobrego na święta i nowy rok życzę Wam z całego serca. Pozdrawiam serdecznie z Wysp Zielonego Przylądka gdzie każde dziecko wie że "Duda żenada". Odpowiedz Link
tojajurek Re: Wszystkim,Paniom,Panom 24.12.19, 18:46 Wszystkim Wam, Mili, przesyłam Wielki Świąteczny buziak tojajurkowy. Niech Wam aniołki czteroskrzydłe nasyłają same ciepłe myśli, a choinka niech świeci jak najjaśniej. J. Odpowiedz Link
trusiaa Re: Wszystkim,Paniom,Panom 31.12.19, 16:04 Całkiem nowego Nowego Roku Wam życzę i, chociaż to nie moja bajka, niech się zdarzy wreszcie cud: dla nas wszystkich. Odpowiedz Link
eulalija Re: Wszystkim,Paniom,Panom 31.12.19, 16:46 Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. Odpowiedz Link
m.y.q.2 Re: Wszystkim,Paniom,Panom 31.12.19, 18:34 Zdrowego, szczęśliwego i lepszego przyszłego roku, oraz upojnego Sylwestra bez strzałów i hałasów! 🎆 Odpowiedz Link
magdolot Re: Wszystkim,Paniom,Panom 01.01.20, 03:18 Wszystkiego najlepszego w nowym tautologicznym roku życzy Państwu marnotrawna Żyrafa, suka andaluzyjska z powyciąganą szyjką, gdyż pewien spieszący się na sjestę kurier wjechał nam wczoraj w dupę furgonetką i mieliśmy niezły bal, a teraz leczymy kaca. Miejcie się dobrze Kochani i trzymajcie cieplutko. M Odpowiedz Link
man_sapiens Re: Wszystkim,Paniom,Panom 01.01.20, 17:44 magdolot napisała: > kurier wjechał nam wczoraj w dupę furgonetką i mieliśmy niezły bal, a teraz Bardzo Ci współczuję - zawsze w takiej sytuacji jest pociecha, że to tylko samochód wymaga leczenia albo pogrzebu. Inaczej w przypadku pewnego młodzieńca z Austrii - dzisiejsza wiadomość. Postanowił wystartować fajerwerk ze swojej rzyci. Obnażył się poniżej pasa, umieścił fajerwerk pomiędzy pośladkami a kolega zapalił lont. W ostatniej chwili złapał go strach i ścisnął pośladki, co spowodowało, że rakieta zaklinowała się - jak to delikatnie pisze żurnalista "pomiędzy pośladkami" - i eksplodowała tam, gdzie była. Młodzian trafił do szpitala, gazeta nie podaje, na szczęście, szczegółów jego obrażeń. No i niech ktoś powie, że ta wiadomość d..y nie urywa. Kochani, wszystkim wam i nam życzę odlotowego 2020 i odlotowych następnych. Odpowiedz Link
scoutek Re: Wszystkim,Paniom,Panom 02.01.20, 15:48 Oj, urywa, Man 😂😂😂 Ale sam chciał Lotka, zdrowiej, dobrze, że tylko tyle. Buziaki dla wszystkich Odpowiedz Link
trusiaa Re: Wszystkim,Paniom,Panom 01.01.20, 21:39 Magdolotu? Mam nadzieję, że wkrótce poczujesz się lepiej. To się nazywa wystrzałowy koniec roku. Kilka lat temu miałam podobnie - furgonetka, kurier zapatrzony w telefon. Siedziałam z tyłu, czas zwolnił, widziałam okruchy szyby płynące w powietrzu. Pomyślałam: to już i cześć? Samochód ucierpiał, mnie pobolało i przestało. Uf. Zdrówka! Odpowiedz Link