Dodaj do ulubionych

Wszystkim,Paniom,Panom

21.12.19, 14:22
wiele ciepłych życzeń świątecznych i noworocznych życzeń z nadzieją na chłodne,śnieżne dni.
Obserwuj wątek
    • erte2 Re: Wszystkim,Paniom,Panom 21.12.19, 14:37
      Wielkie dzięki za życzenia do których się przyłączam. No, może bez tych chłodnych, śnieżnych dni. Dlaczego? Bo gaz, cholera, jest drogi....
      • 99venus Re: Wszystkim,Paniom,Panom 22.12.19, 10:05
        Nic tak nie grzeje radośnie i skutecznie jak kominek.
    • trusiaa Re: Wszystkim,Paniom,Panom 23.12.19, 22:43
      Dziękuję i wzajemnie, a co do śniegu i chłodu proponuję - każdemu wedle życzenia :)
      Miłych świąt w dobrym towarzystwie życzę Wam. Zapomnijmy na chwilę o kłopotach, ucieszmy się jak dzieci.
      • scoutek Re: Wszystkim,Paniom,Panom 23.12.19, 23:25
        Spokojnych świąt w gronie najbliższych.
        • eulalija Re: Wszystkim,Paniom,Panom 24.12.19, 09:31
          Dobrych Świąt!
          • m.y.q.2 Re: Wszystkim,Paniom,Panom 24.12.19, 14:12
            Pogodnych i zdrowych świąt. Spokoju, radości i pomyślności. :* 🎄
    • inna57 Re: Wszystkim,Paniom,Panom 24.12.19, 16:51
      Wszystkiego dobrego na święta i nowy rok życzę Wam z całego serca. Pozdrawiam serdecznie z Wysp Zielonego Przylądka gdzie każde dziecko wie że "Duda żenada".
      • tojajurek Re: Wszystkim,Paniom,Panom 24.12.19, 18:46
        Wszystkim Wam, Mili, przesyłam Wielki Świąteczny buziak tojajurkowy. Niech Wam aniołki czteroskrzydłe nasyłają same ciepłe myśli, a choinka niech świeci jak najjaśniej.
        J.
    • trusiaa Re: Wszystkim,Paniom,Panom 31.12.19, 16:04
      Całkiem nowego Nowego Roku Wam życzę i, chociaż to nie moja bajka, niech się zdarzy wreszcie cud: dla nas wszystkich.
      • eulalija Re: Wszystkim,Paniom,Panom 31.12.19, 16:46
        Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku.
        • m.y.q.2 Re: Wszystkim,Paniom,Panom 31.12.19, 18:34
          Zdrowego, szczęśliwego i lepszego przyszłego roku, oraz upojnego Sylwestra
          bez strzałów i hałasów! 🎆
    • magdolot Re: Wszystkim,Paniom,Panom 01.01.20, 03:18
      Wszystkiego najlepszego w nowym tautologicznym roku życzy Państwu marnotrawna Żyrafa, suka andaluzyjska z powyciąganą szyjką, gdyż pewien spieszący się na sjestę kurier wjechał nam wczoraj w dupę furgonetką i mieliśmy niezły bal, a teraz leczymy kaca.
      Miejcie się dobrze Kochani i trzymajcie cieplutko.
      M
      • man_sapiens Re: Wszystkim,Paniom,Panom 01.01.20, 17:44
        magdolot napisała:
        > kurier wjechał nam wczoraj w dupę furgonetką i mieliśmy niezły bal, a teraz

Bardzo Ci współczuję - zawsze w takiej sytuacji jest pociecha, że to tylko samochód wymaga leczenia albo pogrzebu.

Inaczej w przypadku pewnego młodzieńca z Austrii - dzisiejsza wiadomość. Postanowił wystartować fajerwerk ze swojej rzyci. Obnażył się poniżej pasa, umieścił fajerwerk pomiędzy pośladkami a kolega zapalił lont. W ostatniej chwili złapał go strach i ścisnął pośladki, co spowodowało, że rakieta zaklinowała się - jak to delikatnie pisze żurnalista "pomiędzy pośladkami" - i eksplodowała tam, gdzie była. Młodzian trafił do szpitala, gazeta nie podaje, na szczęście, szczegółów jego obrażeń.
        No i niech ktoś powie, że ta wiadomość d..y nie urywa.

Kochani, wszystkim wam i nam życzę odlotowego 2020 i odlotowych następnych.
        • scoutek Re: Wszystkim,Paniom,Panom 02.01.20, 15:48
          Oj, urywa, Man 😂😂😂
          Ale sam chciał

Lotka, zdrowiej, dobrze, że tylko tyle.

Buziaki dla wszystkich
      • trusiaa Re: Wszystkim,Paniom,Panom 01.01.20, 21:39
        Magdolotu? Mam nadzieję, że wkrótce poczujesz się lepiej. To się nazywa wystrzałowy koniec roku.
        Kilka lat temu miałam podobnie - furgonetka, kurier zapatrzony w telefon. Siedziałam z tyłu, czas zwolnił, widziałam okruchy szyby płynące w powietrzu. Pomyślałam: to już i cześć? Samochód ucierpiał, mnie pobolało i przestało. Uf.
        Zdrówka!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka