ave.duce 01.02.26, 21:20 Czy ktoś mnie oświeci, o jakich to ZAKOŃCZONYCH wojnach 8+ mówi ten pokojowy Trump? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czan-dra Re: Pokojowy Nobel dla Trumpa 02.02.26, 11:06 O tych którym zapobiegł, ale że jako jest nad wyraz skromny, to nikomu o nich nie powiedział, świat żyje w błogiej nueświadomości, a on zapobiega, o, jak on zapobiega. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Pokojowy Nobel dla Trumpa 03.02.26, 20:36 W linku nie ma mowy o ani jednej wojnie, którą zakończył ten bufon. Odpowiedz Link
scoutek Re: Pokojowy Nobel dla Trumpa 04.02.26, 11:21 Ofc. A tylko jak bufon sobie to tłumaczy Odpowiedz Link
ave.duce Re: Pokojowy Nobel dla Trumpa 04.02.26, 20:56 Jakże oni są podobni: tru/m/pkarze i pisiaki (toutes proportions gardées) płci obojga, włączając w tę bandę nowego nadętego prezydęta. Odpowiedz Link
trusiaa Re: Pokojowy Nobel dla Trumpa 04.02.26, 10:43 O takich. Osiem razy - raz po raz. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Pokojowy Nobel dla Trumpa 05.02.26, 20:03 A kto mi wyjaśni to stwierdzenie? > "Nie pozwolimy nikomu szkodzić stosunkom polsko-amerykańskim ani okazywać braku szacunku Donaldowi Trumpowi, który tak wiele uczynił dla Polski i narodu polskiego" - napisał Tom Rose. Ten Tru/m/p to taka insza Ciotka Mela, a Polska to jej kot? ;) Odpowiedz Link
ave.duce Niby off topic, ale... 15.02.26, 15:47 ... może ktoś w końcu skoreluje życiorysy niejakich państwa Nawrockich. Mnie się nie chce, a warto... ;) Odpowiedz Link
czan-dra Re: Niby off topic, ale... 15.02.26, 18:02 Ja, pass, mam strasznie dużo zajęć, np. obserwowanie jak śnieg nie chce prószyć, a co dziwne, mrozi. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Niby off topic, ale... 16.02.26, 17:39 Newsweek się za to zabrał. Ha! Muszę kupić i porównać z moimi wnioskami nt. Marty i Karola. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Pokojowy Nobel dla Trumpa 25.02.26, 11:17 Ponownie o zakończeniu 8+ wojen. I ponownie nic nie zrozumiałam. Bełkot... Odpowiedz Link
ave.duce Re: Pokojowy Nobel dla Trumpa 06.03.26, 13:18 Czeka jeszcze Kuba na "przyjazne przejęcie". I Netanjahu na natychmiastowe ułaskawienie. Trump ... niszczycielski oszołom. Odpowiedz Link