IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 07:45

Dzień dobry !!!!!!
Ale piękna pogoda !!!! U was też ???????????????
Nic mi się nie chce, najchętniej poszłabym gdzieś nad wodę.
Leżaczek, księżeczka, trochę cienia, coś zimnego do picia i ........,
achhh....!!! ...jeszcze taki kawał czasu do tego urlopu... :-(
Muszę jakoś racjonalnie (czyt. błogo leniuchując) wykorzystać przyszły, wolny
tydzień.
...komu wafelka w czekoladzie ??? ...koomuuuuuu....??????
:-)

Obserwuj wątek
    • Gość: Meve Re: Wtorek IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 07:54
      Piękna pogoda, cudowna - w ogóle nie powinno się siedzieć w taką pogodę w
      biurze.
      Jechałam rowerem ofkorbz i opaliłam sobie kawałek nogi ( nie nosa)- bo mam
      krótkie spodenki i dziękii temu rowerowi to przez chwilę poczułam się, jakbym
      wyjeżdżała na wakacje, nad jezioro, do lasu.
      Przez chwilę było milo.
      Potem nie. Ale potem kupłam czereśnie i znowu jest przyjemnie:))
      Proszę się częstować.
      • Gość: Nala Re: Wtorek IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 08:45

..ojjeejjj, tak, tak !!! ..poproszę o czeresienki !!
        Proszę Meve, oto pyszne wafelki !!!!

Nic się nie przejmuj tą jedną nogą, jak będziesz wracać do domu, to opalisz tę
        drugą ! :-)
        A kupiłaś już siatkę na muchy..? ..albo raczej na zęby ? ..przeciw "muchową" ?
        Rozumiem, że jadąc, było ci miło, a kiedy było "nie" ??? :-)
        • Gość: Monia Re: Wtorek IP: 217.97.138.* 18.06.02, 09:22
          czesc,

wafelki, czekoladki czeresienki....
          a nie lepiej przystojnego brunmeta ??
          • Gość: Meve Re: Wtorek IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 09:27
            Chyba na razie nie:))))
            Brunet nie.
            Jest też w pracy:)))

OK, koniec politycznej poprawności- tak naprawdę to chyba hamak i książeczka -
            to sa moje marzenia:)))I brunet z drineczkiem jakimś mietowym:))
            • Gość: Jarek Re: Wtorek IP: 80.72.33.* 18.06.02, 09:38
              No to zmowu sie nie lapie... :-(((
              Nie dosc, ze blondyn, to do tego siwiejacy... :-(((
    • okazja Re: Wtorek 18.06.02, 09:33
      mryg....mryg...... na wspanialosucha sytuacje pogodoklimatyczna...... mryg....
      mryg ...... do wszystkich miejscoczasoobecnych osobojednostek..... mryg.....
      mryg
      • Gość: monia Re: Wtorek IP: 217.97.138.* 18.06.02, 09:46
        ...mryg...
        Czeeees....:-)))
        To wyżej - to nie byłam ja....Nie lubię brunetów...
        • Gość: Meve Monia a monia IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 09:48
          Też się zdziwiłam , ze ani wafelka nie chcesz, ni czeresieńki, ale nie chcialam
          się czepiać:))
          Mryg mryg
        • Gość: Meve Jarek nie brunet IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 09:50
          widziales co monia napisala NIE lubi brunetów, może masz jednak jakies szanse
          na pewne względu - np. czekoladki.
          Zwłaszcza , ze łysiejący jesteś - a w reklamach z czekoladami prawie zawsze
          jaikiś dziadkow pokazują:))
          • Gość: Nala Re: Jarek nie brunet ....... siwiejący blondyn.:-) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 10:00

..mryg, mryg...!

Meve, ty chyba gafę popełniłaś ??? ;-)
            Jarek jest nie - łysiejący, ale siwiejący !
            -podobno...??? :-)

Ciekawe czy ci wybaczy ??? :-)))

...mryg !!!!
            • Gość: Jarek Re: Jarek nie brunet ....... siwiejący blondyn.:-) IP: 80.72.33.* 18.06.02, 10:12
              Wybaczam
              ;-)))))))))))))))))
            • Gość: monia Re: Jarek nie brunet ....... siwiejący blondyn.:-) IP: 217.97.138.* 18.06.02, 10:24
              No, chyba jakies hasło muszę wymysleć, żeby wiadomo było kiedy ja to ja a kiedy osobnik udający mnie..A miałam
              nadzieję, że jestem nie do podrobienia...:-(
              • Gość: Meve Re: Jarek nie brunet ....... siwiejący blondyn.:-) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 10:33
                Ło Jezu, pomyliłam się:)))
                Dzięki za wybaczenie ( słyszałam, że łysina dl niektórych facetow to drażliwy
                temat)

Monia, alez Ty jestes nie do podrobienia, po drugim zdaniu na pewno bymy się
                już zorientowali, że to nie ty:)
                • Gość: monia Re: Jarek nie brunet ....... siwiejący blondyn.:-) IP: 217.97.138.* 18.06.02, 10:37
                  :-)))))))) całe szczęscie...:-)))))))))))
                  ...bo najbardziej mylący jest adres...
                  a łysina bywa seksowna...
                  Monia Ujednolicona
                  • Gość: Nala Re: Jarek nie brunet ....... siwiejący blondyn.:-) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 11:09

To naprawdę nie ty ?????????????????????????????????????????
                    ...eeeee tam...! Nie wierzę ci...!!!
                    Specjalnie tak mówisz !

A co do seksownej łysiny, to masz rację !!! :-)))
                    Ja jeszcze lubię ładny zarost ...! :-)
                    • okazja Re: Jarek nie brunet ....... siwiejący blondyn.:-) 18.06.02, 11:11
                      mryg.... elektromechjednostka zapytanie posiaduje..... dlaczego keratoodrosla w
                      zyciotrwaniu lepniakow maja tak multiwysokie znaczenie...... i co dla
                      osobojednostek wazniejszym...... kolor......dlugosc.....czy faktura onych
                      • Gość: monia Re: Jarek nie brunet ....... siwiejący blondyn.:-) IP: 217.97.138.* 18.06.02, 11:18
                        No, wiesz...??? Odrosty są bardzo ważne...żeńskie jednostki lubią je czochrać, tarmosić lub ocierać się o nie
                        powabnie (w przypadku niejakich niedoborów)...:-))) Kolor, długosć - to wszystko jest istotne...ważne jest
                        również umiejscowienie....bo, na przykład, czasem występują również i na plecach...:-)))))
                        • Gość: Nala Re: Jarek nie brunet ....... siwiejący blondyn.:-) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 11:23

...brrrrrrr...!!!
                          ...na plecach są wysoce nieestetyczne. :-(
                    • Gość: monia Re: Jarek nie brunet ....... siwiejący blondyn.:-) IP: 217.97.138.* 18.06.02, 11:21
                      No, cóż...Jednak nie ja..naprawdę! To znaczy przedtem - nie ja...teraz tak! O! Głowę mam jednolitą!
                      A przedtem - zaraz przeprowadzę firmowe sledztwo.....:-)))
                      A co do łysiny - czy ktos jeszcze pamięta Yulla Brynnera???? Mmm..
                • Gość: Nala Re: Jarek nie brunet ....... siwiejący blondyn.:-) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 11:11

Łysina jak łysina, ale znalazłoby się parę innych (hmmmm???) rzeczy, na punkcie
                  których również nie warto z nimi "żartować" !!!
                  :-)))
                  • Gość: RUDA A ja mam śliwkową bluzeczkę z paseczkami... IP: 193.0.117.* 18.06.02, 11:15
                    na pleckach!
                    • Gość: monia Re: A ja mam śliwkową bluzeczkę z paseczkami... IP: 217.97.138.* 18.06.02, 11:23
                      O! Wierzątko nasze Futerkowe!
                      Moja droga...Bluzeczkę masz na plecach czy paseczki..i co wobec tego masz z przodu (oprócz tego, po
                      podejrzewam, możesz mieć...)????????
                      ...i co jest sliwkowe...???
                      • Gość: RUDA Re: A ja mam śliwkową bluzeczkę z paseczkami... IP: 193.0.117.* 18.06.02, 11:28
                        Bluzeczkę mam na sobie, paseczki na pleckach, a śliwkowe jest i to i to.
                        I mam goły brzuszek, tj. miejsce, w którym on powinien być.
                        • Gość: Nala Re: A ja mam śliwkową bluzeczkę z paseczkami... IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 11:34

Wiewióra w śliwkowej bluzeczce ????? :-O
                          ..z paseczkami..?
                          ...i z gołym brzuszkiem..???????????

A GDZIE FUTERKO ????????????????????????????????????????
                          • Gość: Nala Re: A ja mam śliwkową bluzeczkę z paseczkami... IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 11:36

...łoooo Bosssiu !!!!
                            Dotarło do mnie !!!!!!!!!!!
                            ...cofam !!!!!!
                            Cofam !!!!! ...to pytanie ....!!!!!!!

:-(
                          • Gość: RUDA w szafie na haczyku. Lato jest przecież... IP: 193.0.117.* 18.06.02, 11:36
                      • Gość: RUDA Re: A ja mam śliwkową bluzeczkę z paseczkami... IP: 193.0.117.* 18.06.02, 11:37
                        Bluzeczkę mam na sobie, paseczki na pleckach, a śliwkowe jest i to i to.
                        I mam goły brzuszek, tj. miejsce, w którym on powinien być.
                        • Gość: monia Re: A ja mam śliwkową bluzeczkę z paseczkami... IP: 217.97.138.* 18.06.02, 11:47
                          pozazdroscić...mój brzuszek jest na swoim miejscu...Wolałabym żeby był jedynie we wspomnieniach...
                          Aczkolwiek...we wspomnieniach jest nieco większy....:-)))))))))))))))))))))))))
                          GOŁY??????
                          a gdzie jestes??? :-)))
                        • Gość: monia Re: RUDAAAAAAA!!!! IP: 217.97.138.* 18.06.02, 12:03
                          Czy masz jakis adres do ewentualnego podania...na wymianę, oczywiscie..:-)
                          • Gość: RUDA JAKI ADRES???? IP: 193.0.117.* 18.06.02, 12:22
                    • Gość: Nala Re: A ja mam śliwkową bluzeczkę z paseczkami... IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 11:27

O rany !!!!!!!!!!!!!!!!
                      Nie zauważyłam początkowo tytułu tematu i pomyślałam...., hmmmm.,
                      ...ło Bosssiu !, plecki...., włosy..... ?!
                      • Gość: monia Re: A ja mam śliwkową bluzeczkę z paseczkami... IP: 217.97.138.* 18.06.02, 11:48
                        ...no i futerko...:-)))
                        No widzisz, Nalu...jak ja mam się nie wstydzić naszych pogawędek...są takie...szczegółowe...:-))))))))))))))
    • Gość: Meve sledztwo IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 11:26
      i jak tam wyniki śledztwa - moniu - czy to jakiś brunet pisał?:)))
      • Gość: Nala Re: sledztwo IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 11:31

hiii hiiii...!
        Ktoś się podszywa pod Monię ???
        Co za brak taktu !!! ...i wyczucia. ...sytuacji...!!!

• Gość: monia Re: sledztwo IP: 217.97.138.* 18.06.02, 11:32
        siwiejący blondyn...
        mam szefa z ciekawymi pomysłami...i podglądacza w dodatku..:-)
        więc pomińmy to milczeniem, please...:-)))
        • Gość: Meve Re: sledztwo IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 11:36
          Ło matko sam szef?
          To dobrze czy nie?
          • Gość: monia Re: sledztwo IP: 217.97.138.* 18.06.02, 11:41
            Miłe panie, wysłałam wam mail'a. Proszę o potwierdzenie!!!! Zaraz jak dojdzie!!! Na forum!!!
          • Gość: monia Re: sledztwo IP: 217.97.138.* 18.06.02, 11:44
            Źle o tyle, że wolałabym aby podpisywał się jako on a nie jako ja.......
        • Gość: Nala Re: sledztwo IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 11:37

Ojjj ! Świntuszek...!?
          • Gość: monia Re: sledztwo IP: 217.97.138.* 18.06.02, 11:42
            Nieeee...wesołek! :-)))
            • Gość: Meve Dostałam i odpoisałam nawet:) (notxt) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 11:51
              • Gość: monia Re: Dostałam i odpoisałam nawet:) (notxt) IP: 217.97.138.* 18.06.02, 12:01
                też odpisałam...:-)))
                • Gość: RUDA czy Monia się rozdwoiła i czy to przyjemne???? IP: 193.0.117.* 18.06.02, 12:09
                  Monia jeśli to ty chcesz mnie zobaczyć na żywo, to masz szansę w Bibliotece
                  Uniwersyteckiej.
                  • Gość: tiges Re: czy Monia się rozdwoiła i czy to przyjemne???? IP: *.silvershark.com.pl 18.06.02, 12:14
                    a mi sie zgubily wasze adresy emailowe :(
                    Jak mozecie to prosze o info na postrowski@pcformat.com.pl
                  • Gość: monia Re: czy Monia się rozdwoiła i czy to przyjemne???? IP: 217.97.138.* 18.06.02, 12:23
                    Ja się nie rozdwoiłam - nie mam po prostu komputera na wyłącznosć...:-)))
                    Rudzielcze - masz taki adres internetowy, którym chciałabys się z nami podzielić?
                    Przecież nic nie mówię o oglądaniu...:-(((
                    • Gość: Nala Re: czy Monia się rozdwoiła i czy to przyjemne???? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 12:27

Też odpisałam.

To co teraz będzie ??? :-(
                      • Gość: monia Re: czy Monia się rozdwoiła i czy to przyjemne???? IP: 217.97.138.* 18.06.02, 12:34
                        A co ma być??? To, co było...:-)))
                        No, JAKBY CO, to dam głos...i się pożegnam...na tym forum, oczywiscie! :-)))
                        No, bo jak to tak? Bez was??? Nieeee...:-)
                        Nalu, skarbie, uważaj na siebie w tym Krakowie...Miasto piękne (Makłowicza ci zazdroszczę...:-))) )
                        ale z okien podono strzelają od wczoraj..??????
                        Zaniepokojona Monia
                        • Gość: Nala Re: czy Monia się rozdwoiła i czy to przyjemne???? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 12:40

:-OOOOOOOOOOOOOOOO

Co ty Monia mówisz ??? Gdzie ???????????????????????
                          • Gość: monia Re: czy Monia się rozdwoiła i czy to przyjemne???? IP: 217.97.138.* 18.06.02, 12:49
                            To nie ja mówię, tylko radio..:-))) :-(((
                            Jacys idioci strzelali przez okno - chcieli trafić w znak drogowy ale trafili dziewczynę w brzuch..:-(
                            jest w szpitalu..
                            Jesli cos źle mówię, to niech mnie ktos poprawi...
                    • Gość: RUDA a kto Ci tam się wpycha na komputer???? IP: 193.0.117.* 18.06.02, 12:35
                      maverick9@poczta.gazeta.pl
                      • Gość: monia Re: a kto Ci tam się wpycha na komputer???? IP: 217.97.138.* 18.06.02, 12:42
                        ...pryncypał...:-)))

No...o to mi chodziło, Rudzielcze!!! Jest nam potrzebny na wypadek nagłej ewakuacji :-)))))))))))
                        • Gość: RUDA pryncypał się pod Ciebie podszywa???? :-OOOOOO IP: 193.0.117.* 18.06.02, 12:51
                        • Gość: Meve mail zbiorczy IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 12:52
                          wysłałm zbiorczego maila. brakuje jedynie namiarow na Rycerza.
                          :)
                          Meve w akcji
                  • Gość: Meve RUDA w bibliotece IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 13:01
                    Gość portalu: RUDA napisał(a):

> Monia jeśli to ty chcesz mnie zobaczyć na żywo, to masz szansę w Bibliotece
                    > Uniwersyteckiej.
                    Juz widze te tłumy dzisiaj w bibliotece:))
                    I te setki maili do RUDEJ
                    Pamiętaj, nie daj się zwieźć- maila od nas z pewnością rozpoznasz- chociażby tego
                    zbiorczego:))
                    I może zrezygnuj dzisiaj z tej biblioteki - tłumom facetów trudno cokolwiek
                    wytłumaczyć:))))

• Gość: monia Re: RUDA w bibliotece IP: 217.97.138.* 18.06.02, 13:17
                      :-)))))))))))))))))))))))))))))))))
                      • Gość: Nala Re: RUDA w bibliotece IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 13:26

Ojjj!
                        Coś nieswojo się czuję po tym oświadczeniu Moni. :-(
                        ...tak siakoś...., hmmm...?, ..głupio mi chyba...??? :-)
                        Nie wiem czy będzie można teraz "mówić" o...., takich...., różnych....?!
                        ...cooo....??? ...można...??????
                        Czy lepiej nie ????
                        • Gość: monia Re: RUDA w bibliotece IP: 217.97.138.* 18.06.02, 13:35
                          Nala!!! No co ty???? Taka odważna???!!!!!! Bo ci dam w tyłek!!!!!!!!!!! :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                          Zrelaksuj się....o czym chcesz pogadać...o seksie...??? :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                          No przecież, jesli nawet, to cały czas tu nie siedzi a poza tym - wydaje mi się, że nie poruszamy tu tak
                          naprawdę tematów RZECZYWIŚCIE drażliwych...poza tym, ww osobnik jest "luźny"...:-))) i też można z
                          nim rozmawiać na różne dziwne tematy...:-)))
                          ...uspokoiłam cię?
                      • Gość: Nala >>> ...a może.............. <<< IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 13:30

...zmienimy forum ???
                        Co wy na to ??????
                        • Gość: RUDA i nicki też? a co - boimy się dekonspiry? IP: 193.0.117.* 18.06.02, 13:31
                          • Gość: tiges Re: i nicki też? a co - boimy się dekonspiry? IP: *.silvershark.com.pl 18.06.02, 13:36
                            To ja jestem Motuagloc
                            to skrot od Master of the Universe and Great Lord of Chaos ;))
                            • Gość: Meve Re: i nicki też? a co - boimy się dekonspiry? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 13:37
                              O mamo, a nie możesz byc po prostu Master?:))))
                              • Gość: Tiges Re: i nicki też? a co - boimy się dekonspiry? IP: *.silvershark.com.pl 18.06.02, 13:40
                                nie bo to takie infantylne ;)
                                • Gość: Meve Re: i nicki też? a co - boimy się dekonspiry? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 13:44
                                  :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                • Gość: monia Re: i nicki też? a co - boimy się dekonspiry? IP: 217.97.138.* 18.06.02, 13:49
                                  Tiges...nie pozbawiaj mnie złudzeń - a już byłam szczęsliwa, że znam PRAWIE osobiscie jednego
                                  Elfa...:-)))) I co to jest ten Master i cos tam cos tam Chaos???? Bohater jakiejs gry ??????
                                  Tiges - ty cos ostatnio pisałes na ten temat : czy ten adres serwera w nagłówku można sobie w jakis
                                  sposób samemu zmienić? Albo inaczej: czy ktos z innego komputera mógłby udawać mnie (łącznie z
                                  adresem)? Możesz odpowiedzieć mail'em...:-)))
                                  • Gość: tiges Re: i nicki też? a co - boimy się dekonspiry? IP: *.silvershark.com.pl 18.06.02, 14:05
                                    No ja ma jeszcze inne pomysly na ksywe:
                                    - Simply the best
                                    - Masturbator Dream
                                    - Political Traffic
                                    - Shadow of the Galaxy
                                    - Disco Polo Extra Maker (laski na to leca ;) )
                        • Gość: monia Re: >>> ...a może.............. <<< IP: 217.97.138.* 18.06.02, 13:37
                          Nala...no bądź poważna! Zmienić forum - i co? komputer mam sobie zmienić?????
                          Zrelaksuj się - mówię ci.....wierzysz mi?
                          A spróbuj nie!!!!!!!!
                          • Gość: Nala Re: >>> ...a może.............. <<< IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 13:46

:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                            Nooo cooo.. ??? ... ja przecież żartuję...! (????) :-)

..ffcale nje jezdem taka bojaśliffa, fffcale...! :-(

...ani taka nieśśśmiała.... !!!

TO O CZYM CHCECIE POROZMAWIAĆ ??????????????????????????? :-)
                            • Gość: RUDA porozmawiajmy o szmuglu... IP: 193.0.117.* 18.06.02, 13:51
                              żelków Haribo przez Odrę do Polski :-))))))))))))
                              • Gość: monia Re: porozmawiajmy o szmuglu... IP: 217.97.138.* 18.06.02, 13:57
                                albo przystojnych skandynawskich męcinów przez Bałtyk
                                • Gość: Nala Re: porozmawiajmy o szmuglu... IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 14:13

To ty, widzę, preferujesz typ taki bardziej bladawy ?
                                  Rosły, jasnocery, jasnowłosy, jasnooki Wiking ??? :-)
                                  ...hmmmm...?
                                  A ja nie !
                                  • Gość: monia Re: porozmawiajmy o szmuglu... IP: 217.97.138.* 18.06.02, 14:17
                                    Nie lubisz rosłych...????? :-))))
                                    Mój Osobisty jest baardzo rosłym blondynem o zielonych oczach i NIE JEST bladawy...
                                    ...ale trochę łysieje...:-)))
                            • Gość: monia Re: >>> ...a może.............. <<< IP: 217.97.138.* 18.06.02, 13:54
                              ...o seksie, ofcorse...:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                              albo o pogodzie
                              albo o tym, co będziesz robiła w przyszłym tygodniu
                              albo o RUDEJ w bibliotece - co ONA tam robi????

A ja mam baaardzo upalną pogodę! Żar się z nieba leje, zero wiatru, ptaszyna ćwiergoli.......
                              O kurczę! Własnie sobie uswiadomiłam, że kostiumu nie posiadam.....:-(
                              • Gość: Nala Re: >>> ...a może.............. <<< IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 14:07

Moniu, widziałam bardzo piękne w "Korzeniowskim", w M1 i "W bramie" na ul.
                                Krupniczej. Mówię ci, bomba !!! Ogromny wybór i bardzo ładne !
                                • Gość: monia Re: >>> ...a może.............. <<< IP: 217.97.138.* 18.06.02, 14:10
                                  Super...O którym miescie mówisz, rybeńko? :-)))
                                  czepiam się dzis drobiazgów...:-))))))))))))))))))))
                                  • Gość: RUDA Ul. Krupnicza na mój gust tylko Kraków. IP: 193.0.117.* 18.06.02, 14:11
                                    • Gość: tiges Re: Ul. Krupnicza na mój gust tylko Kraków. IP: *.silvershark.com.pl 18.06.02, 14:39
                                      a we Wroclawiu tez jest Krupnicza ... o!
                                  • Gość: Nala Re: >>> ...a może.............. <<< IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 14:16

:-OOOOOOOOOOOO

No jak to - o jakim ????????????????
                                    Oczywiście że o Królewskim Krakowie !!!!!!!!!
                                    • Gość: monia Re: >>> ...a może.............. <<< IP: 217.97.138.* 18.06.02, 14:19
                                      cudnie..:-))) to jadę zaraz...albo lepiej w piątek...:-)))
                                      • Gość: Nala Re: >>> ...a może.............. <<< IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 14:31

Monia, bomba !!!!!!!!!!!!
                                        W sobotę jest Noc Świętojańska i Wianki pod Wawelem !!!!!!!!!!!!!!
                                        Super impreza !!!!!! Byle pogoda dopisała !! W zeszłym roku była okropna burza
                                        i impreza została najpierw przełożona na inny dziń, a potem zupełnie
                                        odwołana. :-(

To co ? Kto przyjeżdża na Wianki do Krakowa ???
                                        • Gość: monia Re: >>> ...a może.............. <<< IP: 217.97.138.* 18.06.02, 14:43
                                          Nala...ale ja już nie mam wianka...:-((( a może raczej :-)))))))
                                          • Gość: Nala Re: >>> ...a może.............. <<< IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 14:48

...no ale (po)puścić chyba sobie możesz ????? :-)
                                            Kto ci zabroni ???
                                            NO KTO ??????????????????????????

Nie takie jak MY!!! będą puszczać ! :-)))

...komu wianek, koomuuu...???
                                            • Gość: monia Re: >>> ...a może.............. <<< IP: 217.97.138.* 18.06.02, 14:51
                                              ...to chyba jakies puszczalskie, czy jak...????
                                              Nala, proszę cię...uważaj na siebie...I z samcem idź - będziesz bezpieczna...:-))))))))))))))))))))))))
                                              • Gość: Nala Re: >>> ...a może.............. <<< IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 14:55

...z całym stadem !
                                                Bo wybieramy się grupą, ok. 12 osobową, ale "mięszaną" :-(((

Pa !
                              • Gość: RUDA No właśnie co robi Ruda w bibliotece???? IP: 193.0.117.* 18.06.02, 14:14
                          • Gość: RUDA Monia, a co on Ci zrobi, jak Cię złapie???? IP: 193.0.117.* 18.06.02, 13:52
                            • Gość: Nala Re: Monia, a co on Ci zrobi, jak Cię złapie???? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 13:56

MONIA MÓW, MÓW ................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                              • Gość: monia Re: Monia, a co on Ci zrobi, jak Cię złapie???? IP: 217.97.138.* 18.06.02, 13:59
                                A skąd ja mogę o tym wiedzieć??? Jeszcze mnie nie złapał...:-))))
                                Oby nie bolało!!! Jestem wybitnie tchórzliwa - u wyrwizęba zamiast "dzień dobry" mówię "znieczulenie
                                proszę" :-)))
                                Może poprzestanie na słownym molestowaniu...???? :-))))))))))))))))))))))))))
                                • Gość: RUDA Re: Monia, a co on Ci zrobi, jak Cię złapie???? IP: 193.0.117.* 18.06.02, 14:10
                                  Ja też nie mam kostiumu. To znaczy mam ale bardzo skąpy. Potrzebuję
                                  przyzwoitszy!!!
                                  Monia, ale opowiesz, jak on Ci już coś zrobi.
                                  Tiges, Tiges, burning bright,
                                  in the forest of the night....
                                  Nala, a Twój Nazgul?
                                  • Gość: monia Re: Monia, a co on Ci zrobi, jak Cię złapie???? IP: 217.97.138.* 18.06.02, 14:14
                                    a na co ci przyzwoitszy???? Nie masz brzucha - to go pokazuj..:-)))))))))))))))))))))))))
                                    albo bluzeczkę załóż tył na przód...:-)))
                                    a ja w celu nabycia kostiumu udam się do wyjątkowo zaopatrzonej budki pod Halą Banacha....Rzeczy
                                    firmowe (bieliźniane) duuużo tańsze...
                                    • Gość: RUDA budka pod halą Banacha, powiadasz.... HMMMM.... IP: 193.0.117.* 18.06.02, 14:18
                                      • Gość: monia Re: budka pod halą Banacha, powiadasz.... HMMMM.... IP: 217.97.138.* 18.06.02, 14:22
                                        Acha..!!! :-))) Dobrze zaopatrzona!!! Moja znajoma ekscytowała się DIM-em (bielizna: góra + dół) za
                                        90 zł...
                                  • Gość: Nala Re: Monia, a co on Ci zrobi, jak Cię złapie???? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 14:21

Taki on mój, jak i ja jego ...! :-((( ....brrrr...!

Jak na szefa, to czasem nie jest źle. Można było (tfuu! tfuuuu!!!) trafić na
                                    gorszego. Ale momentami też nie ma się czym zachwycać ! :-)
                                    • Gość: monia Re: Monia, a co on Ci zrobi, jak Cię złapie???? IP: 217.97.138.* 18.06.02, 14:24
                                      szefem chcesz się zachwycać??? To niezbyt politycznie...:-)))
                                      • Gość: RUDA a ja mam taką szefową, że jakbym mogła... IP: 193.0.117.* 18.06.02, 14:25
                                        to bym każdemu taką dała.Ha!
                                        • Gość: monia Re: a ja mam taką szefową, że jakbym mogła... IP: 217.97.138.* 18.06.02, 14:30
                                          A ona chciałaby się dać każdemu????????? :-))))))))))))))))))))))))))))
                                          Poza tym - wrogowi daj gorszą...niech go chorera........:-)))
                                          • Gość: RUDA ja bym z Wami na te wianki ale magisterka :-[[[ IP: 193.0.117.* 18.06.02, 14:36
                                            grrrrrrrrrr......
                                            • Gość: Nala Re: ja bym z Wami na te wianki ale magisterka :-[[[ IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 14:45

Oj Ruda ! Daj sobie odpocząć !
                                              Kraków zaprasza na Wianki !!!

...komu wianki, koomuuuu....????
                                              P.S. Pogoda (prawie!?) zaklepana !!! :-)
                                            • Gość: monia Re: ja bym z Wami na te wianki ale magisterka :-[[[ IP: 217.97.138.* 18.06.02, 14:48
                                              trudno...Nala..musisz isć sama ze swoim wiankiem i w poniedziałek opowiedzieć nam DOKŁADNIE,
                                              jak było...:-)))) I pozdrów od nas Kraków...jak juz kiedys pisałam, byłam parę lat temu w Krakowie
                                              przez kilka godzin jako osoba towarzysząca Mężowi....baaardzo mi się podobało. Aczkolwiek większą
                                              częsć pobytu spędziłam nad rzeką...:-)
                                              • Gość: Nala Re: ja bym z Wami na te wianki ale magisterka :-[[[ IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 14:51

W poniedziałek NIC! nikomu nie powiem, bo mnie nie będzie ! :-)

Ja teraz już pędzę ! ...pa, pa...!
                                                Do jutra !!!
                                          • Gość: RUDA Nie mogę do Crakova chorera ale która to budka? IP: 193.0.117.* 18.06.02, 14:48
                                            Ta pod tym Banachem z tą bielyzną????
                                            • Gość: monia Re: Nie mogę do Crakova chorera ale która to budka? IP: 217.97.138.* 18.06.02, 14:56
                                              taka dosć główniasta alejka, prostopadła do Grójeckiej. Budki ze bieliznom som na niej dwie - po
                                              prawo i po lewo, dwa metry dalej, ze znakiem sporym Triumph'a. Ja mówię o tej bliższej, po prawej
                                              stronie. Dużo tego wisi na zewnątrz - na pewno poznasz!
                                            • Gość: Meve Re: Nie mogę do Crakova chorera ale która to budka? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 14:57
                                              To może monia albo Twoj Szef (żartowałam) podasz namiary na jakąś świetną budkę
                                              z belyzną w Bydgoszcy??:)))
                                              • jolajola1 ??????????? e w a k u a c j a ???????????? 18.06.02, 22:31
                                                dlaczego???
                                                ?
                                                ? - bo za Monię sie wpisał jakiś wscibski ten, no cap, capek - pieszczotliwie
                                                (jak podglada znowu, niech doceni,ze mówię pieszczotliwie)

ja chcę tu zostać
                                                "tu mi dobrze, tu mi ciepło, tu się będę rozmnażać" ...

Monia
                                                takie włosy nierównomiernie kolorowe to sie ciężką pracą u fryzjera robi !!!
                                                Tobie wyszło przypadkiem i chcesz ujednolicać ??
                                                Ja za każdy razem moje trzy lub cztery kolory robię kilka godzin, to znaczy nie
                                                ja tylko fryzjeka z pomocnicą, ale tyle siedzę.
                                                Ha! bo włosy mam do tyłka!
                                                nie względem jakości, tylko długosci !

Meve, co do tych much
                                                to trzeba sie nauczyć oddychać NIE DYSZĄC !!!
                                                a jak juz musisz, bo na przykład górka była, to oddychaj przez wyszczerzone
                                                zęby, a potem muszki tfu, tfu.
                                                sposób sprawdzony, moje trasa rowerowa jest koło "terenów zalewowych Wisły",
                                                much i tałatajstwa brzeczącego pełno. Kilka dni temu to mi za koszulke polo z
                                                przodu wleciał chrabaszcz. Zanim zeszłam na serce, (bo myślałam że pszczoła, a
                                                ja puchnę od pszczół), to wypełz na lamówke i bzyczał, on tez się chyba
                                                wystraszył.

Tiges ??
                                                No ja ma jeszcze inne pomysly na ksywe:
                                                - Simply the best
                                                - Masturbator Dream
                                                ciekawam, jakie ?
                                                już noc, bardzom ciekawa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka