jola_iza 14.04.09, 21:45 Xenofancie , daj mi bana ( najlepiej i na czytanie) do maja trwającego w pełni najmarniej:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ave.duce Re: Официа 14.04.09, 21:52 jola_iza napisała: > > официально:)) > SpaDAM MADAM:) Się nie potłucz! ps. z czego spadasz? ;) Odpowiedz Link
marouder.eu Re: Официа& 14.04.09, 22:08 I ty wsiutki tam, gdie buwala o bana prosisz Jola? Odpowiedz Link
pozarski Re: That is the question! ;) 14.04.09, 22:34 Moze tu za malo rozrywek? W Tawernie spiritualistyczny stryptyz,a tu co? Zakrecta sie za jakas godna rozrywka.;) Odpowiedz Link
ave.duce Re: That is the question! ;) 14.04.09, 22:40 Rozrywka to pole Pani Belgijskiej > miała się zająć koncertami! ;) ps. muszlę miano w tym celu rychtować w pobliżu dworu, o! ;) :p Odpowiedz Link
pozarski Re: That is the question! ;) 14.04.09, 22:45 Moze myslala o innej muszli? Taka roztrzepana jakas ostatnio,nie uwazasz?;) Odpowiedz Link
ave.duce Re: That is the question! ;) 14.04.09, 22:53 pozarski napisał: > Moze myslala o innej muszli? Taka roztrzepana jakas ostatnio,nie > uwazasz?;) Chyba masz, chorera, rację > wyobraź sobie, do mnie od rana "na francuskom jazykie" PiSze! Sadystka czy co? ;) ps. musimy być bardzo ostrożni, bo będę nas musiała wyciąć :) :p Odpowiedz Link
belgijska Re: That is the question! ;) 14.04.09, 22:54 pozarski napisał: > Moze myslala o innej muszli? Taka roztrzepana jakas ostatnio,nie > uwazasz?;) Tak. Tak. Nie wiem skad Ty wiesz, ze ja roztrzepana, jak ty wiecej nieobecny, jak obecny. O jakiej innej muszli mialam myslec - nie bedziesz mi chyba ''imputowal porzadkow wiosennych, jak nie wiem kto. Odpowiedz Link
pozarski Re: That is the question! ;) 14.04.09, 22:58 Ta wiosna koluje i mnie,co ty myslisz. Ale ty to juz zupelnie. Muszla moze byc jaka chcesz,ja oczywiscie myslalem o jednej,tylko i wylacznie.;) Odpowiedz Link
belgijska Re: That is the question! ;) 14.04.09, 23:02 Z frytkami??? O tej porze??? Zlituj sie - ja juz sobie wyobrazam zapach..... Odpowiedz Link
wyluzowana.kaczka Re: That is the question! ;) 14.04.09, 23:06 Wlasnie o tym byla mowa,Siostro. Jest ci co? Muszla z frytkami? Tego nie znam.;)) Odpowiedz Link
belgijska Re: That is the question! ;) 14.04.09, 23:09 wyluzowana.kaczka napisała: > Wlasnie o tym byla mowa,Siostro. Jest ci co? Muszla z frytkami? Tego > nie znam.;)) Inaczej sie pisze, inaczej czyta a jeszcze inaczej spiewa - muszla/e, z frytkami - narodowe danie w moim Krolestwie! :) Odpowiedz Link
pozarski Re: That is the question! ;) 14.04.09, 23:13 Twoje krolestwo nie z tego swiata, wiec skad moglem wiedziec? Od razu mnie napadlo,ze to musi jakis Gulag czy cus,a tam nie bylem. Odpowiedz Link
belgijska Re: That is the question! ;) 14.04.09, 23:29 pozarski napisał: > Twoje krolestwo nie z tego swiata, wiec skad moglem wiedziec? Od razu > mnie napadlo,ze to musi jakis Gulag czy cus,a tam nie bylem. Krolestwo nie z tego swiata, gulag, tam na dole Pan Marouder sie nie modli - jak tu sie muszlami bawic..... Odpowiedz Link
marouder.eu Nikt Ci nie da bana.. 14.04.09, 23:26 ..to nie pomaga Jolu:/ Trzymaj sie, a ja trzymam kciuki. Nie potrafie sie modlic, gdybym umial, pomodlilbym sie:) Odpowiedz Link
gat45 Jolu kochana ! Zamień się z Taziutą na nicki...... 15.04.09, 17:20 Tylko cichutko, nikomu nie mów, że to ja Wam poradziłam :))))))))))) > Odpowiedz Link
belgijska A nie mowilam? n/t ;)))) 15.04.09, 17:28 gat45 napisała: > Tylko cichutko, nikomu nie mów, że to ja Wam poradziłam :))))))))))) Odpowiedz Link
gat45 Nic nie mówiłaś !!!! n/t 15.04.09, 17:32 belgijska napisała: > gat45 napisała: > > > Tylko cichutko, nikomu nie mów, że to ja Wam poradziłam :))))))))))) > > > > Odpowiedz Link
belgijska Faktycznie!!! Nic nie mowilam!!! 15.04.09, 17:40 Nie krzycz tylko na mnie! ;)) Odpowiedz Link
gat45 No coś Ty ! Na Ciebie ? 15.04.09, 17:44 belgijska napisała: > > Nie krzycz tylko na mnie! ;)) I ja w ogóle krzyczeć nie mogę, uspokój się :)))) Rak mi struny z głosami przeżarł :(((((((( No, trochę zostawił, ale nadwyrężył. Więc nie drżyj, o Belgijsko ! Odpowiedz Link
belgijska Re: No coś Ty ! Na Ciebie ? 15.04.09, 17:56 gat45 napisała: > I ja w ogóle krzyczeć nie mogę, uspokój się :)))) Rak mi struny z > głosami przeżarł :(((((((( No, trochę zostawił, ale nadwyrężył. > > Więc nie drżyj, o Belgijsko ! Trzy wykrzykniki przy kazdym slowie i pisze, ze nie krzyczy. Dla mnie krzyk, to jak dla Pana Maroudera absurd ;)) Nie drze ale oczy mi sie robia okragle jak stare, komunistyczne pieciozlotowki przed wymiana .... Ty, na pewno juz ich nie pamietasz.... Odpowiedz Link
gat45 Takie z rybakiem niewód ciągnącym ? Niklowe ? 15.04.09, 18:07 belgijska napisała: > > Trzy wykrzykniki przy kazdym slowie i pisze, ze nie krzyczy. Dla mnie krzyk, to > jak dla Pana Maroudera absurd ;)) > > Nie drze ale oczy mi sie robia okragle jak stare, komunistyczne pieciozlotowki > przed wymiana .... Ty, na pewno juz ich nie pamietasz.... Mam taką w specjalnym kuferku, gdzie trzymam pamiątki sprzed Wielkiej Banicji. I dwuzłotówkę z owocami i innymi ziemiopłodami. A złotówka gdzieś mi przepadła :(((( Podejrzewam mojego rodzonego brata, że mi ją podwędził i sam już nawet nie pamięta. Odpowiedz Link
belgijska Niklowe ? Nie laluminiowe??? 15.04.09, 18:22 gat45 napisała: > Mam taką w specjalnym kuferku, gdzie trzymam pamiątki sprzed > Wielkiej Banicji. I dwuzłotówkę z owocami i innymi ziemiopłodami. A > złotówka gdzieś mi przepadła :(((( Podejrzewam mojego rodzonego > brata, że mi ją podwędził i sam już nawet nie pamięta. ... przypadkiem? Takie letkie byly - w ogole sie kieszeni nie trzymaly .... Dobrze, ze te wspomnienia nas polaczyly, nie rozdzielilu w konflikcie - u mnie juz wszystko wrocilo do normy uszy po sobie a oczy w orbitach ;) Odpowiedz Link
gat45 Musi co masz rację 15.04.09, 18:33 Laluminiowe, nie inaczej. Mam także łyżeczkę z tegoż cennego kruszcu z napisem PKP, prawie zupełnie nie powykręcaną. W Warsie ukradłam - tym, co go odczepiali w Rzepinie. Na wysokości Kutna kradłam. Swiadomie i dobrowolnie. Rodzicom nie pokazałam. Nawet ścisła wielce kontrola celna (wersja "special" up-gradowana) jej nie wykryła. I mam. Odpowiedz Link
ave.duce Mogłabyś ... 15.04.09, 18:56 tak > by the way > wspomnieć o moich zasługach nieco ;) Względem musztardówki :) Nie kradziona to się nie liczy?! ;) :p Odpowiedz Link
scoutek Re: Musi co masz rację 15.04.09, 18:59 gat45 napisała: > Mam także łyżeczkę z tegoż cennego kruszcu z napisem PKP, prawie > zupełnie nie powykręcaną. W Warsie ukradłam - tym, co go odczepiali > w Rzepinie. Na wysokości Kutna kradłam. Swiadomie i dobrowolnie. [...] I mam. a ja z moim mlodszym bratem kradlam w pensjonacie w Szklarskiej Porebie, miala napis FWP... i nie mam... gdzies wsiakla.... Odpowiedz Link
belgijska Reminiscencje dworcowe. 16.04.09, 00:43 gat45 napisała: > Laluminiowe, nie inaczej. > > Mam także łyżeczkę z tegoż cennego kruszcu z napisem PKP, prawie > zupełnie nie powykręcaną. W Warsie ukradłam - tym, co go odczepiali > w Rzepinie. Na wysokości Kutna kradłam. Swiadomie i dobrowolnie. > Rodzicom nie pokazałam. Nawet ścisła wielce kontrola celna > (wersja "special" up-gradowana) jej nie wykryła. I mam. Mnie zostaly jedynie wspomnienia i rachunek za zaoczne kolegium (zachowane w formie papierowej) - z Kutna wspomnienia (wielokrotne i toaletowe) a z Koluszek papier ow ..... za szwedanie sie po dworcu bez biletu, ktorego nie zdazylam kupic bedac nieletnia, w dzien barburkowy oraz wysokiej gotowosci policyjnej w zwiazku z pewnym zjazdem....(dobrze, ze nie najazdem) Ach .... lza sie w oku kreci .... Odpowiedz Link