henryk.log.viii 17.04.09, 00:25 ..czy ja zaFsze muszę w czymś być pierwsiejszy mimo poźnej pory? - Dobranoc. :-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iza.bella.iza Re: Czy był juz wątek z "Dobranoc" w temacie na F 17.04.09, 00:29 Starsi mają pierwszeństwo :) Dobranoc. Też udaję się na spoczynek:) Odpowiedz Link
belgijska Re: Czy był juz wątek z "Dobranoc" w temacie na F 17.04.09, 00:31 iza.bella.iza napisała: > Dobranoc. Też udaję się na spoczynek:) Spocznij! ;)) Odpowiedz Link
belgijska Re: Czy był juz wątek z "Dobranoc" w temacie na F 17.04.09, 00:30 henryk.log.viii napisał: > ..czy ja zaFsze muszę w czymś być pierwsiejszy mimo poźnej pory? > - Dobranoc. > :-) Dobhhhhrrrrranoc Panu i kolohhhhrrrrowych snow zycze ;)) Odpowiedz Link
0.henryk.log Re: Czy był juz wątek z "Dobranoc" w temacie na F 12.03.10, 23:56 > Dobhhhhrrrrranoc ...i kolohhhhrrrrowych snow zycze ;)) Aaaa? dzięki i Pani podobnych, a może nawet bahhrrdziej:) ps O "rrhh" tym moim to Pani od Kogo się dowiedziała - jeśli wolno zapytać? Odpowiedz Link
belgijska Re: Czy był juz wątek z "Dobranoc" w temacie na F 17.04.09, 01:35 Dobranoc ;) Odpowiedz Link
who.is.who "Dobranoc" ;-) 17.04.09, 01:55 Nie wiedziałem, że to już druga ;-) www.youtube.com/watch?v=8x8S5Mgimy0&hl=pl Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: Czy był juz wątek z "Dobranoc" w temacie na F 16.12.09, 04:17 belgijska napisała: > > Dobranoc ;) Nie wiedziałem, że to już czwarta. Odpowiedz Link
who.is.who "Dobranoc" 20.04.09, 09:13 P/S. Witam Pana! :-) Nie czas wybrać się na polowanie, Panie W.Ł., jak za dawnych, dobrych(?) czasów? :-) www.youtube.com/watch?v=FkZUd4IFnXE&feature=related Odpowiedz Link
paczula8 Re: "Dobranoc" 20.04.09, 10:25 who.is.who napisał: > P/S. Witam Pana! :-) > Nie czas wybrać się na polowanie, Panie W.Ł., jak za dawnych, dobrych(?) czasów > ? :-) > O! Pan też myśliwy? :) Odpowiedz Link
who.is.who Re: "Dobranoc" 20.04.09, 17:51 Na Panią nie będę polować, ani mi to w głowie ;-) Odpowiedz Link
henryk.log.viii Re: "Dobranoc" 20.04.09, 18:50 > Na Panią nie będę polować, ani mi to w głowie ;-) eee, nie'ładnie tak Panie W.H.W, pani paczula siĘm TAK q Panu podsÓwa, a Pan za nic jej ma'zaloty? i się jeszcze Pan panu v.t. narazić możesz:) Odpowiedz Link
paczula8 Re: "Dobranoc" 20.04.09, 23:40 henryk.log.viii napisał: > > Na Panią nie będę polować, ani mi to w głowie ;-) > > eee, nie'ładnie tak Panie W.H.W, pani paczula siĘm TAK q Panu podsÓwa, a Pan za > nic jej ma'zaloty? i się jeszcze Pan panu v.t. narazić możesz:) Miałam tu już nie pisać, ale czuję się sprowokowana, nawiasem mówiąc, łamiesz pan zasady FoM, a gospodyni milczy - bardzo to wymowne :/ Odnośnie 'podsuwania' ... kobiety mnie nie interesują, szczególnie w przebraniu :) Odpowiedz Link
belgijska Re: "Dobranoc" 20.04.09, 23:45 paczula8 napisała: ... kobiety mnie nie interesują, szczególnie w > przebraniu :) Ciekawa jestem, jakie to ma znaczenie dla Ciebie na "forum internetowym"? Odpowiedz Link
paczula8 Re: "Dobranoc" 20.04.09, 23:56 belgijska napisała: > paczula8 napisała: > > ... kobiety mnie nie interesują, szczególnie w > > przebraniu :) > > Ciekawa jestem, jakie to ma znaczenie dla Ciebie na "forum internetowym"? W przypadku merytorycznej rozmowy żadnego, ale jeśli w przebraniu wysyła się kwiaty i piosenki o miłości (czytaj gra na uczuciach), jest to zachowanie nieetyczne. Odpowiedz Link
belgijska Re: "Dobranoc" 21.04.09, 00:05 paczula8 napisała: > W przypadku merytorycznej rozmowy żadnego, ale jeśli w przebraniu > wysyła się kwiaty i piosenki o miłości (czytaj gra na uczuciach), > jest to zachowanie nieetyczne. Zawsze jestes taka powazna? Zaloze sie, ze nigdy nie weszlas na deski.... Odpowiedz Link
henryk.log.viii Re: "Dobranoc" 20.04.09, 18:57 > P/S. Witam Pana! :-) > Nie czas wybrać się na polowanie, Panie W.Ł., jak za dawnych, dobrych(?) czasów? :-) Witam Serdecznie:), 'zdekonspirowaniem się'.. taak mnie Pan zaskoczył:) www.youtube.com/watch?v=FkZUd4IFnXE&feature=related Odpowiedz Link
gat45 Czy ktoś mi wreszcie powie tak, żebym zapamiętała 20.04.09, 19:32 czy to Henryk Ósmy miał sześć żon, czy Szósty osiem ???? I uprzedzam, Panie Henryku, że jestem dzisiaj zmęczona okropnie i zła jak.. no ? jak co ? Tak jest, zgadł Pan, jak Osrój ! Jak cała chmara Osrojów ! Odpowiedz Link
henryk.log.viii Re: Czy ktoś mi wreszcie powie tak, żebym zapamię 20.04.09, 19:43 > I uprzedzam, Panie Henryku, że jestem dzisiaj zmęczona okropnie i > zła jak.. no ? jak co ? Tak jest, zgadł Pan, jak Osrój ! Jak cała > chmara Osrojów ! ? Pani Gat, czy ja już bezwiednie zdążyłem się czymśiŚ Pani narazić? np. nieprzeszszszszszczeganiem FzD-owej netykiety? , gdy u Pani aż DWA "!' w jednym wPiSie, to chyba się mam czego bać?;) Odpowiedz Link
belgijska Re: Czy ktoś mi wreszcie powie tak, żebym zapamię 20.04.09, 19:43 gat45 napisała: > czy to Henryk Ósmy miał sześć żon, czy Szósty osiem ???? Hendryk VIII mial 6 zon ;))) Odpowiedz Link
henryk.log.viii Re: Czy ktoś mi wreszcie powie tak, żebym zapamię 20.04.09, 19:48 > Hendryk VIII mial 6 zon ;))) .. byli kiedyś czasy, no nie Pani Belgijsko? dziś się Jednej do końca żywota przysięgniętej dzisiejszy 'sakramentalny' henryk musi..i choćby się np. dusił, to przecież jak Tamten Swoich nie udusi, zetnie..czy jak to się tamtymi czasy takich rzeczy dokonywało;) Odpowiedz Link
belgijska Re: Czy ktoś mi wreszcie powie tak, żebym zapamię 20.04.09, 19:52 To az tak dzisiaj Panu dopiekla??? ;)) Odpowiedz Link
henryk.log.viii Re: Czy ktoś mi wreszcie powie tak, żebym zapamię 20.04.09, 20:02 > To az tak dzisiaj Panu dopiekla??? ;)) ja 'tylko' 'na przyklad' naPiSałem..?:) Odpowiedz Link
ave.duce Re; A VI - 8! ;) 20.04.09, 19:57 Pochyła 6/8 czy 8/6 > nigdy nie mogę zapamiętać :( Wando, na pomoc! ;) :p Odpowiedz Link
henryk.log.viii o VIII ma być w piątek o 20:00 początek serialu :) 20.04.09, 20:20 >..na pomoc! ;) Odpowiedz Link
henryk.log.viii Re: A o VI?! ZIOBRO?! ;) 20.04.09, 21:18 ..null też o VI mnie wiadomo:) Odpowiedz Link
ave.duce Re: A o VI?! ZIOBRO?! ;) 20.04.09, 21:21 henryk.log.viii napisał: > ..null też o VI mnie wiadomo:) To niesprawiedliwe! Henryk viii sobie hula w TV, a po Henryku vi - ślad zaginął?! ;) :p Odpowiedz Link
henryk.log.viii Re: A o VI?! ZIOBRO?! ;) 20.04.09, 21:25 VI-m byłem, jak Pani miała kłopoty ze stałym łączem..chyba..i pani siwej następny numerek 'zawdzięczam':) Henryk VI(król) tyle dla Pani znaczy?..poczytam w Wiki chyba, czym on tak Panią 'ujmuje':) Odpowiedz Link
ave.duce Re: A o VI?! ZIOBRO?! ;) 20.04.09, 21:28 henryk.log.viii napisał: > VI-m byłem, jak Pani miała kłopoty ze stałym łączem..chyba..i pani siwej > następny numerek 'zawdzięczam':) Ok, panimaju ;) > > Henryk VI(król) tyle dla Pani znaczy?..poczytam w Wiki chyba, czym on tak Panią > 'ujmuje':) Nie, to o Pana chodziło ;) :p Odpowiedz Link
henryk.log.viii Re: A o VI?! ZIOBRO?! ;) 20.04.09, 21:47 > Nie, to o Pana chodziło ;) Pani Ave, czyż nie PiSałem Pani, żem zapaczÓŁowany..? ;) ps pan v.t mnie chyba zabije, gdy mu'się na TpG odwaŻę - ukaŻ'RZę:) Odpowiedz Link
ave.duce Re: A o VI?! ZIOBRO?! ;) 20.04.09, 21:59 Panie Henryku.log > mnie to wisi, czy Pan zaPa, czy nie zaPa :) I tak jest Pan the Best :))) :p Odpowiedz Link
ave.duce Re: "Dobranoc" > 20.04.09, 23:26 priv.twoje-sudety.pl/~tomciopaluszek/szablony/fauna/dobranoc2.jpg :p Odpowiedz Link
henryk.log.viii Dobranoc:) 22.04.09, 00:22 i kotek spod poduchy?;) > priv.twoje-sudety.pl/~tomciopaluszek/szablony/fauna/dobranoc2.jpg Odpowiedz Link
ave.duce Re: Dobranoc:) 23.04.09, 08:48 henryk.log.viii napisał: > i kotek spod poduchy?;) > > > priv.twoje-sudety.pl/~tomciopaluszek/szablony/fauna/dobranoc2.jpg > Panie Henryku.log > lepszy Alik i Rudolf niż oboje wiemy, co! :p Odpowiedz Link
who.is.who Re: Czy był juz wątek z "Dobranoc" w temacie 22.04.09, 01:25 A niech to ;-) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Czy był juz wątek z "Dobranoc" w temacie 23.04.09, 00:02 Żeby mi się tylko nie przyśniło: video.interia.pl/obejrzyj,film,72320,sortuj,ch,st,5,pozycja,4217,Anna_Fotyga_baluje:) :p Odpowiedz Link
belgijska Re: Czy był juz wątek z "Dobranoc" w temacie 23.04.09, 00:09 Ja Ci dobrze zycze. Najlepsza starzyzna - zapomnij o Fatygach:))) www.youtube.com/watch?v=7dBAafHJI1o&feature=related Odpowiedz Link
ave.duce Re: Czy był juz wątek z "Dobranoc" w temacie 23.04.09, 00:15 belgijska napisała: > > Ja Ci dobrze zycze. Najlepsza starzyzna - zapomnij o Fatygach:))) > > www.youtube.com/watch?v=7dBAafHJI1o&feature=related Latwo Ci radzić, jak jestem sfatygowana na smierć przez ten wielki świat! ;) Nara! :) :p Odpowiedz Link
henryk.log.viii Re: Czy był juz wątek z "Dobranoc" w temacie 23.04.09, 00:12 > Żeby mi się tylko nie przyśniło: - buziaki na noc od państwa kwaczyńskich?;) i...hardcore...:p Dobranoc. > video.interia.pl/obejrzyj,film,72320,sortuj,ch,st,5,pozycja,4217,Anna_Fotyga_baluje:) > :p Odpowiedz Link
ave.duce Re: Czy był juz wątek z "Dobranoc" w temacie 23.04.09, 08:51 Panie Henryku.log > ma Pan szczęście, że nie przeczytałam/obejrzałam tego ... zanim ... bo miałby Pan PRZECHLAPANE! ;))) :P Odpowiedz Link
who.is.who Re: Czy był juz wątek z "Dobranoc" w temacie na BN 25.04.09, 02:02 www.youtube.com/watch?v=FaYBC5-HiUA&feature=related Odpowiedz Link
belgijska Re: Czy był juz wątek z "Dobranoc" w temacie na B 25.04.09, 02:23 www.youtube.com/watch?v=ZNj9skwaSwE Odpowiedz Link
who.is.who Re: Czy był juz wątek z "Dobranoc" w temacie na B 25.04.09, 02:31 Hi! tiny.pl/zfk3 Odpowiedz Link
belgijska Re: Czy był juz wątek z "Dobranoc" w temacie na B 25.04.09, 02:45 who.is.who napisał: > Hi! Hello! - (is it in English?) ...... www.youtube.com/watch?v=A1LseoI2_bw&feature=related Dobranoc ;) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Czy był juz wątek z "Dobranoc" w temacie na B 25.04.09, 02:51 It's very good BBC English :-) www.youtube.com/watch?v=wzv7OtPL8S4 Tez :-) Odpowiedz Link
belgijska Re: Czy był juz wątek z "Dobranoc" w temacie na B 25.04.09, 03:21 who.is.who napisał: > Tez :-) Hi, Hi, Hi, - teraz juz ide (naprawde spac - mlodziez w domu! ;) www.youtube.com/watch?v=dxXtIUy6vko :))) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Czy był juz wątek z "Dobranoc" 25.04.09, 08:34 Nie wierz nigdy kobiecie ;-( www.youtube.com/watch?v=BuNIm-XH-dc&hl=pl Odpowiedz Link
who.is.who Re: Czy był juz wątek z "Dobranoc" w temacie na BN 25.04.09, 12:27 Teraz jest ok: 3.27 - Bonne nuit! :-) www.youtube.com/watch?v=dzlRPoyt2OA&feature=PlayList&p=718ACC7317AC4B31&index=7 Prosze tego nie brac do siebie ;-) Odpowiedz Link
belgijska Re: Czy był juz wątek z "Dobranoc" w temacie na B 25.04.09, 12:47 who.is.who napisał: > Teraz jest ok: 3.27 - Bonne nuit! :-) Bonne nuit! ;)) > Prosze tego nie brac do siebie ;-) :)) A to jak najbardziej, kazdy powinien (chyba)? ;) www.youtube.com/watch?v=nhcOL2CGndM Odpowiedz Link
belgijska Re: Czy był juz wątek z "Dobranoc" w temacie na B 25.04.09, 12:50 Lepiej tak: chansons.ina.fr/index.php?id_notice=I07113498&vue=notice Przynajmniej fragment:) :)) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Czy był juz wątek z "Dobranoc" w temacie na B 25.04.09, 19:18 Lepiej to nie mówić :-( Gdyby nie kłopoty figuranta, to - szkoda gadać! ;-) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Czy był juz wątek z "Dobranoc" w temacie na B 25.04.09, 19:19 Miło Panią widzieć, poważnie :-) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Czy był juz wątek z "Dobranoc" 27.04.09, 00:08 Dobrej nocy ALLPaństwu! :) Padam na PiSk :) :p Odpowiedz Link
belgijska Re: Czy był juz wątek z "Dobranoc" 27.04.09, 00:11 ave.duce napisała: > Dobrej nocy ALLPaństwu! :) > Padam na PiSk :) Dobranoc - w wyspanym ciele - Duch czuwa ;)))) Odpowiedz Link
ave.duce NIGDY! ;) JUŻ NIGDY ;( 28.04.09, 00:48 Nie będzie. Dobranoc, kaczki na noc, a kaczuchi pod poduchi. :p Odpowiedz Link
ave.duce Dobranoc :) ThnX for cooperate, Mesdames 12.05.09, 23:03 & Monieurs :))) A demain! :) www.youtube.com/watch?v=TJBxzSPjWwk&hl=pl ps. to kumoterstwo > Niemen był moim sąsiadem "przez ogródki" ;) :p Odpowiedz Link
who.is.who Bonne nuit 13.05.09, 04:09 www.dailymotion.pl/video/x5pp2t_bonne-nuit-mrfvictoires-de-la-musiq_music Odpowiedz Link
who.is.who To jeszcze raz - dobranoc ;-) 13.05.09, 11:10 Last time ;-) www.youtube.com/watch?v=CPuJzwtoKXk Odpowiedz Link
belgijska Re: To jeszcze raz - dobranoc ;-) 13.05.09, 16:06 who.is.who napisał: > Last time ;-) > > www.youtube.com/watch?v=CPuJzwtoKXk ;))))) Odpowiedz Link
who.is.who Re: To jeszcze raz - dobranoc ;-) 13.05.09, 18:24 belgijska napisała: > who.is.who napisał: > > > Last time ;-) > > > > www.youtube.com/watch?v=CPuJzwtoKXk > > ;))))) > Dobrze się Pani śmiać ;-))) Odpowiedz Link
ave.duce Czy było na "Dobranoc" > 14.10.09, 00:42 www.gabinetpsychoanalizy.pl/tpl/01/winieta.jpg :p Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Czy był juz wątek z "Dobranoc" w temacie na FzD? 19.11.09, 01:31 Bonne nuit... Odpowiedz Link
mimbla.londyn Re: Czy był juz wątek z "Dobranoc" w temacie na F 19.11.09, 02:37 Dobranoc ... Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: Czy był juz wątek z "Dobranoc" w temacie na F 23.11.09, 00:11 Dobranoc zimą czy zimie? Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: Czy był juz wątek z "Dobranoc" w temacie na F 24.11.09, 00:52 Tango triste NOC. Dobra. Odpowiedz Link
ave.duce Czy był juz wątek z "Dobranoc" w temacie na FzD? 24.11.09, 18:43 Do jutra, bo padam na pisk. :p Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: Czy był juz wątek z "Dobranoc" w temacie na F 28.11.09, 02:00 Nie ma lekko. Do roboty. Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: Czy był juz wątek z "Dobranoc" w temacie na F 13.12.09, 03:07 Chciałem już zamknąć dzień na klucz, Jak doczytaną księgę, Owinąć się czarną ciszą. I zasnąć na potęgę. Leopold Staff Odpowiedz Link
amamit Re: Czy był juz wątek z "Dobranoc" w temacie na F 18.12.09, 03:25 A Dream Within A Dream by Edgar Allan Poe (published 1850) Take this kiss upon the brow! And, in parting from you now, Thus much let me avow -- You are not wrong, who deem That my days have been a dream; Yet if hope has flown away In a night, or in a day, In a vision, or in none, Is it therefore the less gone? All that we see or seem Is but a dream within a dream. I stand amid the roar Of a surf-tormented shore, And I hold within my hand Grains of the golden sand -- How few! yet how they creep Through my fingers to the deep, While I weep Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: Czy był juz wątek z "Dobranoc" w temacie na F 18.12.09, 08:51 Is all that we see or seem But a dream within a dream? Odpowiedz Link
amamit Re: Dzień Dobry 18.12.09, 13:10 "...Modlić się trudno w taką noc Ty wiesz najlepiej - Boże Więc tylko można wyjść za próg Kiedy poranne wstają zorze" SDM "... Aż tu za oknem wściekła zorza, Budząca radość i przestrach, Rozbłysła niczym pożar Wybuchła jak orkiestra Oto dzień nowy i świat nowy Tysiącem dziwów gra mi. Zerwałem się na równe nogi Przed wysokimi stanąłem schodami" Leopold Staff Odpowiedz Link
blind_as_a_bat DOBRANOC ? 21.12.09, 00:11 Dobranoc! już dziś więcej nie będziem bawili, Niech snu anioł modrymi skrzydły cię otoczy, Dobranoc, niech odpoczną po łzach twoje oczy, Dobranoc, niech się serce pokojem zasili. /.../ - Dobranoc, już uciekłaś i drzwi chcesz zatrzasnąć. Dobranoc ci przez klamkę - niestety! zamknięta! Powtarzając: dobranoc, nie dałbym ci zasnąć. Adam Mickiewicz Odpowiedz Link
amamit Re: DOBRANOC ? 21.12.09, 22:31 Белой ночью Ах, дверь не запирала я, Не зажигала свеч, Не знаешь, как, усталая, Я не решалась лечь. Смотреть, как гаснут полосы В закатном мраке хвой, Пьянея звуком голоса, Похожего на твой. И знать, что все потеряно, Что жизнь - проклятый ад! О, я была уверена, Что ты придешь назад. Анна Ахматова Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: DOBRANOC ? 21.12.09, 23:18 * * * Итак, прощай! впервые этот звук Тревожит так жестоко грудь мою. Прощай! шесть букв приносят столько мук, Уносят все, что я теперь люблю. Я встречу взор ее прекрасных глаз И может быть... как знать... в последний раз! Михаил Лермонтов Odpowiedz Link