pozarski 05.07.09, 20:36 en.wikipedia.org/wiki/Cheka w wypelnieniu ankiety tawariszczki Ave.;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pozarski Re: A tu odpowiedz dla mariefurie 05.07.09, 21:00 Tu ci odpowiem mariofurio,bo jak wiadomo,wstep do watka tawariszczki Ave mam zablokowany. Troche pozno przychodzisz z tlumaczeniem kontekstu dowcipu bacy chujiz. W samym watku mialem wrazenie,ze jest wrecz przeciwnie,no ale jest jak jest. Ja sie z twoja ocena nie zgadzam. Reki panu bacy nie podam,bo mam zasade,ze z nieprzyjaciolmi nie wymieniam ani usciskow dloni,ani milych slow. Mam go wygaszonego,wiec z tym nie powinno byc klopotow. Poza tym, rzecz jasna, nie mam zamiaru sie tu udzielac. Wskoczylem tylko ze wzgledu na moja niechec do Olechowskiego. Samo forum pani Ave jest zbyt przechylone na lewa burte,zeby mi sie chcialo na te lajbe wchodzic.;) Odpowiedz Link
mariefurie Re: A tu odpowiedz dla mariefurie 05.07.09, 22:08 > Tu ci odpowiem mariofurio,bo jak wiadomo,wstep do watka tawariszczki Ave mam zablokowany. --Nic mi o tym nie wiadomo. >>Troche pozno przychodzisz z tlumaczeniem kontekstu dowcipu bacy > chujiz. --Nie mogę tlumaczyć Panu czyichś dowcipów. Podalam tylko kontekst w jakim JA go odebrałam. >>Ja sie z twoja ocena nie zgadzam. Nie wiem, czego ta ocena dotyczy, ale nie musi sie Pan ze mna zgadzać. >>Reki panu bacy nie podam,bo mam zasade,ze z nieprzyjaciolmi nie wymieniam ani usciskow dloni,ani milych slow. --Błąd. Podam Panu receptę na wygraną. W tajemnicy. Łatwiej jest powalić przeciwnika poprzez uścisk jego dłoni, niż zachowując dystans. Kapuje Pan? >>> Mam go wygaszonego,wiec z tym nie powinno byc klopotow. --Jakby miał go Pan wygaszonego, to by na posty jego nie odpowiadał, bo by ich nie widział. Proste. >>Poza tym, rzecz jasna,nie mam zamiaru sie tu udzielac. Wskoczylem tylko ze wzgledu na moja niechec do Olechowskiego. --To ma Pan zamiar w końcu czy nie, bo nie zrozumiałam. >>Samo forum pani Ave jest zbyt przechylone na lewa burte,zeby mi > sie chcialo na te lajbe wchodzic. --Nie klasyfikuje ludzi wg poglądów politycznych. Bo mnie nie obchodzi kto i jakie ma poglądy polityczne. Bo zarówno z lewa jak iz prawa i ze środka sa ludzie i taborety. Mnie - interesują ludzie. Odpowiedz Link
pozarski Re: A tu odpowiedz dla mariefurie 05.07.09, 22:13 Mam go teraz wygaszonego. Nie rozumiem,dlaczego kobiety nie czytaja (i nie sluchaja),co sie do nich mowi (i pisze). Cala reszta to woda,mariofurio. Pani tajemnice prosze zostawic dla siebie; mam wlasne i dzialaja od lat.;) Do milego!;) Odpowiedz Link
marouder.eu Narodzie! 05.07.09, 22:23 Moze nie klocmy sie o pana Whoiz, co? Wydaje mi sie, ze klotnia w sprawie relacji Whoiz-Pozarski jest letko pozbawiona sensu. Odpowiedz Link
pozarski Re: Narodzie! 05.07.09, 22:28 Tez mi sie wydaje,drogi panie M. Ale tawariszce Ave sie tak nie wydaje.;)) Odpowiedz Link
marouder.eu Re: Narodzie! 05.07.09, 22:32 No i dobrze! No i na zdrowie! Jak pisal poeta Broniewski:) Odpowiedz Link
pozarski Re: Narodzie! 05.07.09, 22:35 Ciekaw jestem, co wyniknie z ankiety. Na zdrowy rozum - tylko chory rozum.;)) Odpowiedz Link
marouder.eu A gdzie ta ankieta? 05.07.09, 22:40 ..bo jej nie zauwazylem? (powinienem sie wstydzic tego zaniechania, mysli pan?) Odpowiedz Link
pozarski Re: A gdzie ta ankieta? 05.07.09, 22:43 No przecie TA ankieta, panie M.: Forum ze Dworum Osądźcie sami >>> Autor: ave.duce☺ 05.07.09, 19:32 ;)) Pan myslal,ze jeszcze jakas?;) Odpowiedz Link
marouder.eu Re: A gdzie ta ankieta? 05.07.09, 22:51 Aaa...nu, to ja sie chyba juz odstosunkowalem od idei tego sporu, co? Z calym niezbednym szacunkiem dla braku jego potrzeby, jak mysle:) Odpowiedz Link
mariefurie Re: A tu odpowiedz dla mariefurie 05.07.09, 22:46 pozarski napisał: > Nie rozumiem,dlaczego kobiety nie czytaja (i nie sluchaja), dla równowagi, jak to w przyrodzie bywa, dobrze, ze mężczyźni nawet jak i czytają lub udająże słuchają, to i tak nie rozumieją. ;) Równiez do miłego. :) Odpowiedz Link
pozarski Re: A tu odpowiedz dla mariefurie 05.07.09, 22:51 absoluut napisał: > Nie wszyscy.;) > > Ukłony. ;) O! Koniunkturalista? Odpowiedz Link
pozarski Re: Lajk Olechowski? 05.07.09, 22:54 To wlasnie mialem na mysli i nie bede ukrywal,ze koniunkturaliste wycialem z panskiego postu.;))) Odpowiedz Link