scoutek 09.07.09, 20:57 jutro wyjezdzam, zycze wam ciszy i spokoje, ale wielu ciekawych rozmow, abym miala co czytac po powrocie a wy zyczcie mi pogody i tyle Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ave.duce no ;) 09.07.09, 21:10 scoutek napisała: > jutro wyjezdzam, zycze wam ciszy i spokoje, ale wielu ciekawych rozmow, abym > miala co czytac po powrocie > a wy zyczcie mi pogody i tyle > To ja Ci życzę > pogody... ducha, ale tej Ci nie brakuje przeca! :) I jedna z moich ulubionych 4U > www.dailymotion.pl/video/xq5g_green-day-wake-me-up I wracaj szczęśliwa i szczęśliwie! :) :p Odpowiedz Link
scoutek Re: no ;) 09.07.09, 21:56 cenkju i z wdziecznosci pomine tera sygnaturke;))) bawcie sie dobrze beze mnie Odpowiedz Link
scoutek Re: no ;) 09.07.09, 21:57 i jeszcze jedno: nie robcie niczego czego ja bym nie zrobila;))))))))))) Odpowiedz Link
ave.duce Re: no ;) 09.07.09, 22:05 Jasne! Ale co to za zabawa bez Ciebie i Twoich "czolowek i tylowek" > ja się pytam?! ;) ps. co do sygnaturki, to ustaliłyśmy "imieninowo" i ja się tego 3mam! ;) :p Odpowiedz Link
scoutek Re: no ;) 09.07.09, 22:10 jesli chodzi o czolowki i tylowki to nadrobie po powrocie a sygnaturka dzis niepotrzebna w koncu jestem wakacyjna, wiec bardziej tolerancyjna i nie widuje szefow.... ;) Odpowiedz Link
ave.duce Re: no ;) 09.07.09, 22:18 Lepiej szefów do szaFF wsadzić, niż się z nimi w pracy wadzić. :p Odpowiedz Link
absoluut Re: no ;) 09.07.09, 22:32 Takie miałem skojarzenie z tyłówkami: www.youtube.com/watch?v=fhNrqc6yvTU&feature=related Baw się. :) Odpowiedz Link
scoutek Re: no ;) 09.07.09, 22:35 dzieki, uwielbiam Hair, a Ave nie cierpi to cudny fragment z tego filmu, choc ani czolowka ani tylowka, ale za to bardzo wakacyjna: www.youtube.com/watch?v=qVNy1Miw18Y Odpowiedz Link
absoluut Re: no ;) 09.07.09, 22:45 Nie rozumiem dlaczego? Wybrałaś Scoutku to co Absoluuty lubią prawie najbardziej. :) Odpowiedz Link
scoutek Re: no ;) 09.07.09, 22:58 prorok czy co? ;)) teraz juz nie powinnam niczego puszczac bo bedzie pewnie tylko gorzej... ale czolowka nie zawadzi: www.youtube.com/watch?v=EhbxI5eVnM4 Odpowiedz Link
mariefurie Re: no, spokoju zycze 09.07.09, 23:22 scoutek napisała: > jutro wyjezdzam, -no to zazdraszczam. I tej , no, pogody - życzę. Bukietu słońca i nieba bezchmurnego jako i wody ciepłej...z bąbelkami a bez meduz gryzących w to i owo ;) Odpowiedz Link
dziewica_konsystorska Jedź, jedź! Nie zapomnij codziennie na msze iśc! 10.07.09, 07:51 Wracaj, bo bach! Odpowiedz Link
ave.duce Jak tam nad jeziorem? Riby piły?! ;) 16.07.09, 19:08 Grziby? ;) Mam nadzieję, że NIE: www.youtube.com/watch?v=0aO5MIdjAlc&hl=pl Tylko: www.dailymotion.pl/video/x8usr5_perowa-odpearl-boat_music Pozdrawiam! ;) Odpowiedz Link
scoutek Re: OPOWIADAJ, plizzz... ;) 29.07.09, 19:29 sie lenilam totalnie... wyspalam, wymoczylam w jeziorach (kilku), wygrzalam na sloncu (nawet bylo) i nie chce mi sie wracac do normalnosci.... Odpowiedz Link
ave.duce Re: OPOWIADAJ, plizzz... ;) 29.07.09, 19:45 No ba! Riby piły? ;) Jeziora jakie? Tylko mi nie mów, że mazurskie ;))) :p Odpowiedz Link
scoutek Re: OPOWIADAJ, plizzz... ;) 29.07.09, 19:56 to nie powiem;)) mokre, ave, mokre i cieple a jedno plytkie.... Odpowiedz Link
ave.duce Re: OPOWIADAJ, plizzz... ;) 29.07.09, 21:32 Opalonaś? Nie pytam o papierosy, bo wyglądasz mi na niepaląca ;))) :p Odpowiedz Link
scoutek Re: OPOWIADAJ, plizzz... ;) 29.07.09, 22:13 owszem :) palenie rzucilam 7 lat temu Odpowiedz Link
insula.incognita Re: OPOWIADAJ, plizzz... ;) 29.07.09, 23:44 O sen sen sen :) www.youtube.com/watch?v=7ic8KnvrFw8 Odpowiedz Link
insula.incognita Re: no, spokoju zycze 30.07.09, 00:19 no, spokoju zycze I to jest istotne :) www.youtube.com/watch?v=S8_up5AvEEc I wanna be around to pick up the pieces When somebody breaks your heart Some somebody twice as smart as I A somebody who will swear to be true As you used to do with me Who'll leave you to learn That mis'ry loves company, wait and see I mean, I wanna be around to see how he does it When he breaks your heart to bits Let's see if the puzzle fits so fine And that's when I'll discover that revenge is sweet As I sit there applaudin' from a front-row seat When somebody breaks your heart Like you, like you broke mine ;) Odpowiedz Link
gat45 A ja już niedługo, trala la la la ! 30.07.09, 12:47 Bombę aerosolową na komary (nawet tropikalne) już mam, kapelusik z woalką zwany pszczelarskim i maść jakby mnie jednak dopadły. Bo te paskudztwa okropnie mnie miłują, a jam na ich jad uczulona na dodatek. Odpowiedz Link
ave.duce Re: A ja już niedługo, trala la la la ! 30.07.09, 13:56 Jakieś safari Ci się szykuje? ;) :p Odpowiedz Link
nietoperz_dworski Re: A ja już niedługo, trala la la la ! 31.07.09, 02:55 Pani Gat bedzie buszowac ;-) Odpowiedz Link