edyta.g.25 12.10.06, 12:25 Zagladasz jeszcze czasami do nas? JAk znosisz ciaze? JAk dzidzia? NA kiedy masz dokladnie termin porodu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emilianna Re: emilianna 17.10.06, 13:32 Miło że pamiętasz :). Ostatnio bardzo rzadko zaglądam do netu. Niestety musze dużo leżeć :(. A dzidzia jest bardzo ruchliwa i już niedługo zobaczę mojego synka, NASZEGO synka. Termin mam na około 8 grudnia. Odpowiedz Link Zgłoś
inquisitive Re: emilianna 17.10.06, 15:22 Zycze wszystkie dobrego. Wierze, ze nie mozesz doczekac sie ujrzenia czastki Twojego meza. Wypoczywaj duzo i zycze zdrowia dla Ciebie i dzidzi. Pozdrawiam Edyta Odpowiedz Link Zgłoś
iwk2 Re: emilianna 17.10.06, 14:09 Pozdrawiam Cię cieplutko, zycze zdrówka i (mimo wszystko) dużo uśmiechu, bo na pewno jest on potrzebny Twojemu maluszkowi. Trzymaj się, tzn. trzymajce się:) Iwona, mama Konradka Odpowiedz Link Zgłoś
emilianna Re: emilianna 18.10.06, 15:12 Dzięki dziewczyny za pamięć :). Uśmiecham się w myślach i w sercu do mojego męża i będę się uśmiechać do synka, żeby był szczęśliwy mimo wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
blue_ice1 Re: emilianna 18.10.06, 15:21 zycze Ci i maluszkowi tylko tego co dobrego niesie zycie- na tteraz i na pozniej!:) i sily ducha...... Odpowiedz Link Zgłoś