hummer 21.10.09, 23:00 Co to jest i z czym się to je? Bo ja z prowincji, znaczy się z Wrocławia. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
humbak Re: Celebrytka 21.10.09, 23:05 AAAAA!!! Nie wypowiadaj tego słowa!!!! Rycerze Którzy Mówią Ni nie mogą go znieść!!!! Odpowiedz Link
hummer Re: Celebrytka 21.10.09, 23:07 humbak napisał: > AAAAA!!! Nie wypowiadaj tego słowa!!!! Rycerze Którzy Mówią Ni nie mogą go znie > ść!!!! Kiedy ja, posługujący się dialektem mieszanym, siedzę, popijam piwo, czytam GW i nie mogę ni w ząb pojąć o co chodzi redaktorom. Odpowiedz Link
humbak Re: Celebrytka 21.10.09, 23:13 Ech... znowu grozi mi skręt kiszek... Lenistwo gnojów z mediów jest dołujące. Odpowiedz Link
humbak Acha 21.10.09, 23:14 celebrity... w razie jakbyś faktycznie nie wiedział Gnojstwo Odpowiedz Link
hummer Re: Acha 21.10.09, 23:22 humbak napisał: > celebrity... w razie jakbyś faktycznie nie wiedział > Gnojstwo Kult fekaliów mawiasz...? Nic dziwnego, że sprawą zainteresowało się pobożne CBA. Odpowiedz Link
humbak Re: Acha 21.10.09, 23:25 Zanieczyszczanie języka. Mam uczulenie na takie potworki. Odpowiedz Link
hummer Re: Celebrytka 21.10.09, 23:16 humbak napisał: > Ech... znowu grozi mi skręt kiszek... > Lenistwo gnojów z mediów jest dołujące. Wyjaśnij choć cóż znaczy to magiczne słowo. Bo mi się ono kojarzy z gimnastyczką z Rumunii. Odpowiedz Link
wylogowany.pielegniarz Dzisiaj? 22.10.09, 08:10 To chyba kobieta, która jest znana z tego, że jest... znana, a nie z powodu osiągnięć. Chyba coraz więcej takich. Takie czasy. Odpowiedz Link
hummer Re: Dzisiaj? 22.10.09, 08:12 wylogowany.pielegniarz napisał: > To chyba kobieta, która jest znana z tego, że jest... znana, a nie z powodu > osiągnięć. Chyba coraz więcej takich. Takie czasy. Nie znałem jej do czasu, jak nie nazwano jej celebrytką Odpowiedz Link
wylogowany.pielegniarz Re: Dzisiaj? 22.10.09, 08:16 Może przejrzenie brukowców z ostatnich lat dałoby Ci odpowiedź? Tak przynajmniej podejrzewam Odpowiedz Link
pozarski Re: Dzis pytanie, 22.10.09, 10:04 www.telegraph.co.uk/news/picturegalleries/celebritynews/6399212/Airbrushed-images-of-celebrities.html dzis odpowiedz.) Odpowiedz Link