mr.sajgon 11.09.10, 22:26 cieplo wspominam pana prezydenta Lecha Kaczynskiego. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hummer Re: Popijam zimnego Lecha i 11.09.10, 22:42 mr.sajgon napisał: > cieplo wspominam pana prezydenta Lecha Kaczynskiego. A ja znikam do domciu zahaczając jeszcze na stację paliwową Lukoil Jak coś nabędę też powspominam byłego prezydenta. Szkoda, że popełnił seppuku. Szkoda też tych, których ze sobą zabrał na tamtą stronę. Imć byłego prezydenta oceni historia i Karma. Ciekawe czy dane mu znów będzie się urodzić w rodzinie inteligenckiej na Żoliborzu. Odpowiedz Link
hummer I, by nie być gołosłownym :) 11.09.10, 22:44 forum.gazeta.pl/forum/w,28,116386301,116390374,Fajnie_sie_gada_ale_bede_znikal_.html Odpowiedz Link
mr.sajgon Re: Popijam zimnego Lecha i 11.09.10, 22:52 Pewnie teraz bedzie w innym wcieleniu, moze zamieni sie w Alika Odpowiedz Link
hummer Re: Popijam zimnego Lecha i 11.09.10, 22:59 mr.sajgon napisał: > Pewnie teraz bedzie w innym wcieleniu, moze zamieni sie w Alika Kto wie. Znikam bo portier znowu gdzieś pójdzie. Z chęcią bym z Wami jeszcze pogadał, ale z powodu remontu nie mam Internetu w domu. A portier też człowiek, więc znikam Odpowiedz Link
mr.sajgon Re: Popijam zimnego Lecha i 11.09.10, 23:13 hummer napisał: > mr.sajgon napisał: > > > Pewnie teraz bedzie w innym wcieleniu, moze zamieni sie w Alika > > Kto wie. Znikam bo portier znowu gdzieś pójdzie. Z chęcią bym z Wami jeszcze po > gadał, ale z powodu remontu nie mam Internetu w domu. A portier też człowiek, w > ięc znikam > Trzymaj sie i niech portier bedzie dla ciebie wyrozumialy Odpowiedz Link
hummer Re: Popijam zimnego Lecha i 12.09.10, 14:16 mr.sajgon napisał: > Trzymaj sie i niech portier bedzie dla ciebie wyrozumialy Nie przesadzaj, w końcu to jego praca. Odpowiedz Link
jola.iza1 Re: Popijam zimnego Lecha i 12.09.10, 18:44 A z jakiego powodu ciepło?? Tak się pytam, bo ja niekoniecznie, a wręcz przeciwnie. Zimnego Lecha takoż nie Odpowiedz Link
hummer Re: Popijam zimnego Lecha i 12.09.10, 19:50 jola.iza1 napisała: > A z jakiego powodu ciepło?? > Tak się pytam, bo ja niekoniecznie, a wręcz przeciwnie. > Zimnego Lecha takoż nie Choćby za to, że jednak przy swoim bracie to był równy gość. Ba podejrzewam nawet, że gdyby nie miał brata, miałby szanse zostać prawdziwym mężem stanu. A tak był tylko marionetką. Odpowiedz Link
mr.sajgon Re: Popijam zimnego Lecha i 12.09.10, 23:09 jola.iza1 napisała: > A z jakiego powodu ciepło?? > Tak się pytam, bo ja niekoniecznie, a wręcz przeciwnie. Staram sie w kazdym znalezc odrobine dobra ktora moze zaswiadczyc o jego czlowieczenstwie. > Zimnego Lecha takoż nie Odpowiedz Link
humbak Re: Popijam zimnego Lecha i 13.09.10, 13:23 Lech może i najgorszy nie jest, pić się da, ale tak do domu to bym kupił se cusik smaczniejszego Odpowiedz Link
yoma Re: Popijam zimnego Lecha i 13.09.10, 18:57 A kogo obchodzi, co robisz przy tym Lechu? Odpowiedz Link
humbak Re: Popijam zimnego Lecha i 14.09.10, 16:19 No ależ po co zaraz tak obcesowo, przecie my tu wszyscy tak po koleżeńsku. Równie dobrze można pytać po co w ogóle wypowiadać się na forum. Przecie nikogo to nie interesuje. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Popijam zimnego Lecha i 14.09.10, 22:12 Fszyscy? Oj, Humbaku Humbakowaty )) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Popijam zimnego Lecha i 15.09.10, 13:52 Wieżę > jak wżyzdy to frzyzdzy. Lech tesz. Odpowiedz Link
jola.iza1 Re: Popijam zimnego Lecha i 15.09.10, 17:02 Ło nie , wszystka se róbta co chceta, Lecha nie pijam, jako i W(a)RRRki Odpowiedz Link
hummer Re: Popijam zimnego Lecha i 14.09.10, 23:02 humbak napisał: > No ależ po co zaraz tak obcesowo, przecie my tu wszyscy tak po koleżeńsku. Równ > ie dobrze można pytać po co w ogóle wypowiadać się na forum. Przecie nikogo to > nie interesuje. Ano masz rację. Nikt nikogo przecież nie zmusza do czytania, a już tym bardziej do dopisywania się pod wątkami. Wolna wola. Odpowiedz Link