tytanya 15.11.10, 18:20 wszystkie inne Twoje Koty Taziuto. Co u nich? Poznały Cię? Przwywitały się sympatycznie? Oczywiście wiem, że Cię jeszcze nie ma w domu, ale już niewiele Ci brakuje. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taziuta Re: Buras i 16.11.10, 14:17 tytanya napisała: > > wszystkie inne Twoje Koty Taziuto. > > Co u nich? > > Poznały Cię? Przwywitały się sympatycznie? > > Oczywiście wiem, że Cię jeszcze nie ma w domu, ale już niewiele Ci brakuje. Koty wewnętrzne bez zmian, czyli już się przywitały (tj. Kiciuś, bo Kicia zawsze jest trochę wycofana), a z zewnętrznych to powitał mnie nowy lokator podwórka, czyli Buraska, córka Burasa, jak z imienia łatwo się domyślić (no i z wyglądu, oczywiście). Taka mała, ładniejsza wersja tatusia, który wita uczestników niniejszego forum. Jak cyknę jej zdjęcie, to wkleję. Odpowiedz Link
tytanya Re: Buras i 16.11.10, 14:26 Brawo! Rodzinka się powiększa. A Buras jeszcze nie przybył? Może obrażony, że Cię tak długo nie było? Odpowiedz Link
taziuta Re: Buras i 16.11.10, 14:34 tytanya napisała: > Brawo! Rodzinka się powiększa. > > A Buras jeszcze nie przybył? > Może obrażony, że Cię tak długo nie było? Buras rzeczywiście jakby obrażony. Ponoć pokazał się jedynie 3 razy w ciągu ostatnich 6-ciu miesięcy. Ale może teraz wróci, jak zobaczy, że już znowu jestem. Myślę, że inni nie mają do zbója takiego serca jak ja, i stąd ta jego rezerwa. Odpowiedz Link
tytanya Re: Buras i 16.11.10, 14:36 A to takie kochane Kocisko. Na pewno wpadnie niedługo. Odpowiedz Link