taziuta 13.03.13, 07:01 Dawno nie było o winach. No to tym razem polecam Rosso della Puglia z Biedronki. Półwytrawne, czyli powinno przypasować wszystkim rodzajom smakoszy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
humbak Re: Forte Elerone - Rosso della Puglia :) 13.03.13, 12:23 Puglia? Nero di Troia fajne tam robią Odpowiedz Link
taziuta Re: Forte Elerone - Rosso della Puglia :) 13.03.13, 13:38 humbak napisał: > Puglia? Nero di Troia fajne tam robią Powiedz to Biedronce, mam do niej zdecydowanie bliżej. Odpowiedz Link
humbak Re: Forte Elerone - Rosso della Puglia :) 13.03.13, 14:13 Ja tam sobie lubię pogadać ze sprzedawcą o tym co kupuję Odpowiedz Link
taziuta Re: Forte Elerone - Rosso della Puglia :) 13.03.13, 16:24 humbak napisał: > Ja tam sobie lubię pogadać ze sprzedawcą o tym co kupuję Ty bogaczu! Ja pamiętam, pisałem tu kiedyś o tym winie, że czerwone wytrawne Monte Velho kosztowało w internecie ok. 49 zł, a potem trafiłem na nie w Biedronce w cenie kilkanastu złotych. No i teraz pytanie, co dla kogo ma większą wartość, rozmowa ze sprzedawcą, czy dobra cena? Odpowiedz Link
humbak Re: Forte Elerone - Rosso della Puglia :) 13.03.13, 16:27 Jak postawisz pytanie w sposób bardziej przemyślany, nie będę musiał odpowiadać Odpowiedz Link
hummer Re: Forte Elerone - Rosso della Puglia :) 14.03.13, 19:24 taziuta napisał: > Dawno nie było o winach. No to tym razem polecam Rosso della Puglia z Biedronki > . > Półwytrawne, czyli powinno przypasować wszystkim rodzajom smakoszy. Prawdziwy lewak Odpowiedz Link
taziuta Re: Forte Elerone - Rosso della Puglia :) 14.03.13, 19:29 hummer napisał: > Prawdziwy lewak Ale nie kawiorowy! Odpowiedz Link