Dodaj do ulubionych

Do Skały, rzekłam

24.08.14, 20:00
Proszę bardzo, bardzo proszę, wykreślić, wyszarzyć, nie czepiać się, zapomnieć. Mogę?
Bo jak tak dalej pójdzie, to Skała zapomni , że żyje, serio serio. Bo ja mam wszystko, nawet rozmowy telefoniczne z kawiarni , i teksty na GG, proszę, bo jak się wkurzę, to znajomym ujawnię. Mogę liczyć na rozsądek ?
Obserwuj wątek
    • inocom Re: Do Skały, rzekłam 24.08.14, 20:30
      jola.iza1 napisała:

> Proszę bardzo, bardzo proszę, wykreślić, wyszarzyć, nie czepiać się, zapomnie
      > ć. Mogę?
      > Bo jak tak dalej pójdzie, to Skała zapomni , że żyje, serio serio. Bo ja m
      > am wszystko, nawet rozmowy telefoniczne z kawiarni , i teksty na GG, proszę,
      > bo jak się wkurzę, to znajomym ujawnię. Mogę liczyć na rozsądek ?

SB?
      • jola.iza1 Re: Do Skały, rzekłam 24.08.14, 20:40
        Spierdalaj, bo ci Myszą wejdę na głowę, żonce opowiem, zatem raz na zawsze, proszę mongole.

Nie jestem rzecznikiem Putina
        • inocom Naprawdę jesteś pedagogiem :) 24.08.14, 20:43
          jola.iza1 napisała:

> Spierdalaj, bo ci Myszą wejdę na głowę, żonce opowiem, zatem raz na zawsze, pro
          > szę mongole.
          >

I to nie po kursach dodatkowych.
          Za forum publicznym

forum.gazeta.pl/forum/w,28,153234928,153238804,Re_Takie_beda_Rzeczypospolite_jakie_ich_mlodzie.html
          • humbak Re: Naprawdę jesteś pedagogiem :) 24.08.14, 21:19
            Piotrek, weź się kuźwa uspokój.
            • inocom Re: Naprawdę jesteś pedagogiem :) 24.08.14, 21:21
              humbak napisał:

> Piotrek, weź się kuźwa uspokój.

Bo co, moja żona się dowie o czym nie wie smile
              • inocom Re: Naprawdę jesteś pedagogiem :) 24.08.14, 21:28
                inocom napisał:

> humbak napisał:
                >
                > > Piotrek, weź się kuźwa uspokój.
                >
                > Bo co, moja żona się dowie o czym nie wie smile

I by było jasne. Żona wie o wszystkim. Nie mam nic do ukrycia. Tak samo jak ona. Nie brałem za żonę dziewicy, zawsze niepokalanej.
                Pedagogiczny szantaż SB spalił na panewce. smile

"Jak nie będziesz grzeczny, to powiem z kim się całowałeś" smile
              • humbak Re: Naprawdę jesteś pedagogiem :) 24.08.14, 21:28
                Jeśli tylko w tych kategoriach potrafisz rozważać relacje międzyludzkie, to rób se co chcesz.
                • inocom Re: Naprawdę jesteś pedagogiem :) 24.08.14, 21:31
                  humbak napisał:

> Jeśli tylko w tych kategoriach potrafisz rozważać relacje międzyludzkie, to rób
                  > se co chcesz.

Mamy wolny rynek? Czy nie mamy?
                  • humbak Re: Naprawdę jesteś pedagogiem :) 24.08.14, 21:43
                    Przecież piszę, żebyś se robił co chesz. A że zalatuje to socjopatią... każdy ma do tego prawo.
                    • inocom Re: Naprawdę jesteś pedagogiem :) 24.08.14, 21:50
                      humbak napisał:

> Przecież piszę, żebyś se robił co chesz. A że zalatuje to socjopatią... każdy m
                      > a do tego prawo.

forum.gazeta.pl/forum/w,89824,153237407,153239297,Re_Do_Skaly_rzeklam.html
                      czy

forum.gazeta.pl/forum/w,89824,153237407,153237407,Do_Skaly_rzeklam.html
                      • humbak Re: Naprawdę jesteś pedagogiem :) 24.08.14, 21:51
                        A jak myślisz, bandyto?
                        • inocom Re: Naprawdę jesteś pedagogiem :) 24.08.14, 21:53
                          humbak napisał:

> A jak myślisz, bandyto?

Ja nie myślę smile
                          • inocom Konfucjusz wymyślił :) 24.08.14, 22:25
                            inocom napisał:

> humbak napisał:
                            >
                            > > A jak myślisz, bandyto?
                            >
                            > Ja nie myślę smile

Przeciwko chytrym najlepszą bronią jest otwartość.
                            A było to ponad dwa tysiące lat tamu - i nic się nie zmieniło.

Wielu z Was zapomina o czym wielokrotnie pisałem.
                            Wychowałem się na ulicy. Czytaj kloszard.
                            Z własnego wyboru ale jednak.
                            Groźby pani pedagog mam gdzieś. Jakiem kloszard. Gdyż nie jest w stanie odebrać mi nic z mojego jestestwa. 9 Błogosławieństw. @
                            Błogosławieni ubodzy w duchu, albowiem do nich należy Królestwo niebieskie.
                            Błogosławieni, którzy się smucą, albowiem oni będą pocieszeni.
                            Błogosławieni cisi, albowiem oni na własność posiądą ziemię.
                            Błogosławieni, którzy łakną i pragną sprawiedliwości, albowiem oni będą nasyceni.
                            Błogosławieni miłosierni, albowiem oni miłosierdzia dostąpią.
                            Błogosławieni czystego serca, albowiem oni Boga oglądać będą.
                            Błogosławieni, którzy wprowadzają pokój, albowiem oni będą nazwani synami Bożymi.
                            Błogosławieni, którzy cierpią prześladowanie dla sprawiedliwości, albowiem do nich należy Królestwo niebieskie.
                            Błogosławieni jesteście, gdy /ludzie/ wam urągają i prześladują was, i gdy z mego powodu mówią kłamliwie wszystko złe na was. Cieszcie się i radujcie, albowiem wasza nagroda wielka jest w niebie. Tak bowiem prześladowali proroków, którzy byli przed wami.

@ Niepotrzebne skreślić smile
                            • humbak Re: Konfucjusz wymyślił :) 25.08.14, 07:46
                              Chłopie, tu nie chodzi o groźby, ani nawet o wychowanie. Chodzi o pokój ducha i empatię.
                              • inocom Re: Konfucjusz wymyślił :) 25.08.14, 08:27
                                humbak napisał:

> Chłopie, tu nie chodzi o groźby, ani nawet o wychowanie. Chodzi o pokój ducha i
                                > empatię.

Ano. Tu nie pomogą żadne kursy pedagogiczne. To się ma albo nie ma.
                                • humbak Re: Konfucjusz wymyślił :) 25.08.14, 08:41
                                  Właśnie dlatego pisałem, że zalatuje socjopatiąwink
                                  • inocom Re: Konfucjusz wymyślił :) 25.08.14, 08:50
                                    humbak napisał:

> Właśnie dlatego pisałem, że zalatuje socjopatiąwink

Mało rzeczy mnie złości, ale jakoś nie potrafię przejść obojętnie wobec prób szantażu smile
                                    • humbak Re: Konfucjusz wymyślił :) 25.08.14, 08:54
                                      Nie pisz, jakby groźba wzięła się z tyłka. Trzeba się napracować, żeby Jolę wkurzyć.
                                      • inocom Re: Konfucjusz wymyślił :) 25.08.14, 09:15
                                        humbak napisał:

> Nie pisz, jakby groźba wzięła się z tyłka. Trzeba się napracować, żeby Jolę wku
                                        > rzyć.

Wystarczy się z kimś nie zgadzać. smile Matrix smile
                                        ouai umin otan kalos umas eiposin pantes oi anthropoi kata tauta gar epoioun tois pseudoprofetais oi pateres auton
                                        Za Łk, 6,20-26
                                        • humbak Re: Konfucjusz wymyślił :) 25.08.14, 11:40
                                          No jasne... bo ja z Jolą mam identyczne poglądy.
                                          • inocom Re: Konfucjusz wymyślił :) 25.08.14, 12:37
                                            humbak napisał:

> No jasne... bo ja z Jolą mam identyczne poglądy.

Zbytnio się nie różnisz. Jakoś "Spierdalaj, bo ci Myszą wejdę na głowę, żonce opowiem, zatem raz na zawsze, proszę mongole." Cię nie poruszyło. smile Nie wspominając o poście założycielskim tego wątku.
                                            • humbak Re: Konfucjusz wymyślił :) 25.08.14, 13:54
                                              A bo nie jesteś Mongoł?smile
                                              • inocom Re: Konfucjusz wymyślił :) 25.08.14, 14:00
                                                humbak napisał:

> A bo nie jesteś Mongoł?smile

Mogę być i Murzynem. Oceniasz ludzie po narodowości przodków? smile
                                                • humbak Re: Konfucjusz wymyślił :) 25.08.14, 14:04
                                                  Chyba ustaliliśmy już, żeśmy obaj kundle wiec nie wiem, w czym widzisz problem.
                                                  • inocom Re: Konfucjusz wymyślił :) 25.08.14, 14:34
                                                    humbak napisał:

> Chyba ustaliliśmy już, żeśmy obaj kundle wiec nie wiem, w czym widzisz problem.

Ja w niczym. Ale są ludziska, którym to sen spędza z oczu.
                                                    Metody a la SB + plus śledzenie przodków do 800 lat do tyłu smile na dwa wieki przed Grunwaldem.
                                                    Trzeba mieć zdrowo smile
                                                  • humbak Re: Konfucjusz wymyślił :) 25.08.14, 15:23
                                                    Jak się kogoś konkretnie wkurzy, to różnie Ci może odpisać. Nie uciekaj się do takich porównań. Może i wulargne nie są, ale obraźliwe nie mniej.
                                                  • inocom Re: Konfucjusz wymyślił :) 25.08.14, 15:53
                                                    Jeśli ktoś pisze na otwartym forum, w tym wypadku F28 czyli kraj, to nie zawsze zostaje pogłaskany.
                                                    Wtedy leci na inne forum i próbuje szantażować smile
                                                    Jak dzieci.
                                                    Najśmieszniejsze jest to, że dyskusja zaczęła się od zajęć z pedagogiki i wyższości studiów stacjonarnych nad krótkim kursem podyplomowym.
                                                    A ja sobie nie życzę, by dzieci (czy to po kursie studiach stacjonarnych, czy to przyśpieszonym kursie pedagogicznym) były szantażowane. To żadna metoda wychowawcza. Jeśli ktoś ją próbuje wykorzystać wobec dorosłych, to spróbuje i wobec bezbronnych dzieci.
                                                    Amen.
                                              • inocom Sprawa nie idzie o Mongoła 26.08.14, 01:52
                                                humbak napisał:

> A bo nie jesteś Mongoł?smile

"Spierdalaj, bo ci Myszą wejdę na głowę, żonce opowiem, zatem raz na zawsze, proszę mongole."
                                                • humbak Re: Sprawa nie idzie o Mongoła 26.08.14, 06:28
                                                  No przecież wiem. To żart był. Chodziło mi w tym wszystkim o to Pietrze, co byś po prostu Jolę omijał, skoro już żeście się tak popsztykali. Przecież to nie jest świeża sprawa.
                                                  • inocom Re: Sprawa nie idzie o Mongoła 26.08.14, 08:41
                                                    humbak napisał:

> No przecież wiem. To żart był. Chodziło mi w tym wszystkim o to Pietrze, co byś
                                                    > po prostu Jolę omijał, skoro już żeście się tak popsztykali. Przecież to nie j
                                                    > est świeża sprawa.

Jolki sprawa nie dotyczyła. Mam wieloletnie zatargi, ale z inną użytkowniczką. Jolka sama się włączyła żyjąc w sowim matrix.

forum.gazeta.pl/forum/w,89824,100764345,100764345,Jolu.html
                                                    Co jakiś czas panie próbują sił smile

Tak jak sprawa nie dotyczy Ciebie. Ale masz misję smile
                                                    Kto wie, może mi kiedyś dasz bana smile
                                                  • humbak Re: Sprawa nie idzie o Mongoła 26.08.14, 09:45
                                                    Primo- nie mam nigdzie takich praw i ich nie chcę. Secundo- masz rację, sprawa mnie nie dotyczy. Być może niepotrzebnie się wtrącam, zwłaszcza dość jednostronnie (na swoją obronę mogę tylko dodać, że Ciebie znam lepiej i czuję się bardziej na miejscu próbując coś zmienić), ale nie lubię jak znajomi się kłócą.
                                                  • inocom Re: Sprawa nie idzie o Mongoła 26.08.14, 11:15
                                                    humbak napisał:

> Primo- nie mam nigdzie takich praw i ich nie chcę. Secundo- masz rację, sprawa
                                                    > mnie nie dotyczy. Być może niepotrzebnie się wtrącam, zwłaszcza dość jednostron
                                                    > nie (na swoją obronę mogę tylko dodać, że Ciebie znam lepiej i czuję się bardzi
                                                    > ej na miejscu próbując coś zmienić), ale nie lubię jak znajomi się kłócą.

Z tą znajomością to nie do końca jest tak.
                                                    W 2005 roku wybory wygrał Kaczyński. No i zaczęła się jazda małych grup. Jedni byli za inni przeciw. Do czasu jak pałowałem kaczystów wszystko było OK im byłem bardziej chamski tym było lepiej. Paniom to nie przeszkadzało.
                                                    Czas płynął, premierem został Tusk. Jedni dalej pałowali kaczystów inni zaczęli na to wszystko patrzeć bardziej obiektywnie. Subiektywizm jest wpisany w nasze jestestwo, nie pozbędziemy się go do końca, ale możemy się starać.
                                                    Do czasu jak pałowałem kaczystów wszystko było OK. Ale kto zaneguje pałowanie kaczystów ten wróg.
                                                    Grupa urządzona była na wzór watahy wilków. Jedna wadera i całe stado. Ośmieliłem się pokazać waderze, że nie jest taka idealna, na jaką pozuje. A, że mam ciężki język to dowaliłem.

Dalej
                                                    forum.gazeta.pl/forum/w,89824,100764345,100920932,Ja_nie_rozumiem_.html
                                                  • humbak Re: Sprawa nie idzie o Mongoła 26.08.14, 14:16
                                                    Wadera? Coś tam mi to mówi, ale jak przez mgłę. To chyba był czas, jak mnie na forum nie było.
                                                  • humbak Re: Sprawa nie idzie o Mongoła 26.08.14, 14:33
                                                    A tak bardziej ad meritum, wiesz że staram się eliminować chamstwo na miarę moich skromnych, humbaczych możliwości. Niezależnie od kierunku... oczywiście znów na tyle, na ile daję radę.
                                                  • inocom Re: Sprawa nie idzie o Mongoła 26.08.14, 15:21
                                                    humbak napisał:

> A tak bardziej ad meritum, wiesz że staram się eliminować chamstwo na miarę moi
                                                    > ch skromnych, humbaczych możliwości. Niezależnie od kierunku... oczywiście znów
                                                    > na tyle, na ile daję radę.

I tak trzymać. Ale jak wolnego człowieka zaczynają przepytywać, dlaczego nie chadza na manifestacje gejowskie, to pora dać sobie z takim towarzystwem spokój.
                                                    A tyle ile razy byłeś na manifie? smilesmile

Można chadzać na manify a jednocześnie gardzić drugim człowiekiem. To się nazywa tolerancja. smile

Na tym forum Taziuty pisywali drzewiej i kaczyści, i zwolennicy słoneczka z Pomorza.
                                                    W ramach tolerancji nikt nikogo nie przekonał.

Towarzystwo się rozeszło. Każdy ma swoje fora tematyczne.
                                                  • jola.iza1 Re: Dajesz, dajesz :) 26.08.14, 15:36
                                                    Cała wiara forumowa w Humbaku. Q pokrzepieniu, powiem Ci, że patrząc na córki, w porywach na Wnuczęta, młodzież się pięknie dogaduje, serio, serio. Długo by pisać, ale:
                                                    ' bo mój dziadek, twojego dziadka... , popatrz na to z drugiej strony, noo, w zasadzie..mamy racjęsmile" Mnie to cieszy!
                                                  • inocom Re: Dajesz, dajesz :) 26.08.14, 15:41
                                                    jola.iza1 napisała:

> Cała wiara forumowa w Humbaku. Q pokrzepieniu, powiem Ci, że patrząc na córki,
                                                    > w porywach na Wnuczęta, młodzież się pięknie dogaduje, serio, serio. Długo by
                                                    > pisać, ale:
                                                    > ' bo mój dziadek, twojego dziadka... , popatrz na to z drugiej strony, noo, w z
                                                    > asadzie..mamy racjęsmile" Mnie to cieszy!

A po polsku i na trzeźwo to jak to będzie? smile
                                                  • jola.iza1 Re: Dajesz, dajesz :) 26.08.14, 15:51
                                                    в омані бути впертим властиво лише дурневі.
    • taziuta Re: Do Skały, rzekłam 25.08.14, 17:12
      Witaj,
      Uprzejmie proszę o znalezienie innego miejsca do szantazowania forumowiczów.
      Pozdrawiam,
      T.
      • jola.iza1 Re: Witaj Taziuto 26.08.14, 15:20
        Zatem pooowolutku, pozwolisz?
        primo- kto jest Skała, wiedzą tylko zaintersowni, tak, czy nie ?
        secundo- kto jest jola.iza1, wie na forum kraj, więcej osób, tak, czy nie?
        tertio- tylko jedno z nas, w podekstach , na forach otwartych pisało o sprawachznanych
        z prywatnych, tak, czy nie?
        quarto -Co nazywasz szntażem , ha? Może to, iż poszłam drogą Skały?
        quinto- Przykro mi Taziuto, ale skoro tak chcesz, nie ma sprawy. Już nie będę " szantażować" hummera, będę otwartym tekstem pisała na FK. ]
        sexto- www.youtube.com/watch?v=qQ7-EKdOt9Q

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka