Gość: Franz
IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
09.01.06, 23:07
Na forum toruńskim znowu powtarza się sytuacja sprzed ok. miesiąca kiedy to Karol napiętnował działania toruńskiego moderatora, kasującego posty niewygodne dla Torunia. Jest paru "oszołomów" na toruńskim forum siejących ferment i zamęt pisząc pod różnymi nickami. Posty dotyczą najczęściej sąsiedniej Bydgoszczy, przedstawiając to miasto w jak najgorzym świetle. To jest główny cel działania tych osób lub tej osoby piszącej pod różnymi nickami. Udało mi się znaleźć dwa posty w tym samym wątku
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=34455926&a=34455926
gdzie zostały użyte wręcz takie same sformułowania. Chodzi o post autora wątku qq1110 i darii
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=34455926&a=34645126
Kiedy napisałem o moich spostrzeżeniach mój post "wyleciał" kilka razy.
Przecież to jest cenzura i manipulowanie informacjami. Niestety takie rzeczy zdarzają się na forum toruńskim nader często Usuwanie "niewygodnych"postów to zadanie specjalne moderatora. Forum toruńskie nie może być przecież "zabrudzone". Musi być czyste i klarowne, przedstawiające Toruń jako miasto cudowne, "stolicę" wszystkiego co ważne i najlepsze. Poczytajćie sobie parę postów to przekonacie się że piszę prawdę.