jola.iza1 20.08.09, 22:39 I właśnie czekam )Doczekam się taziuto?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jola.iza1 Re: Witam :)) 04.09.09, 14:14 no napiszę jeszcze jeden post, bo Ci zamkną, Taziuto ) Odpowiedz Link
taziuta Re: Witam :)) 12.09.09, 06:51 jola.iza1 napisała: > Dalej piszę) A witam, witam. Założyłem to forum gdy mnie jeszcze bawiło przekomarzanie się z marudą, ale dobrzy ludzie mi podpowiedzieli, że nie ma co się zniżać do jego poziomu, i odpuściłem... Jeśli chcesz, to chętnie Ci to forum sprezentuję. Odpowiedz Link
taziuta Re: Witam :)) 12.09.09, 07:31 taziuta napisał: > Jeśli chcesz, to chętnie Ci to forum sprezentuję. Widzę, że widnieję jako założyciel forum, ale nie mam uprawnień założyciela. Musi długi okres braku aktywności to spowodował... Odpowiedz Link
jola.iza1 Re: Witam :)) 20.09.09, 08:45 A kiedy założyłeś?? Dobre forum, niby jest, a właściciela niet Odpowiedz Link
taziuta Re: Witam :)) 22.09.09, 15:19 jola.iza1 napisała: > A kiedy założyłeś?? > Dobre forum, niby jest, a właściciela niet Napisałem administracji i mi przywrócili uprawnienia. No to dopisuję Ciebie do adminów, i zapraszaj kogo chcesz, bez ograniczeń. Niech posty świadczą o piszących. Odpowiedz Link
jola.iza1 Re: Witam :)) 24.09.09, 08:15 Wzruszyłam się) shkolazhizni.ru/img/content/i29/29604.gif Odpowiedz Link
jola.iza1 Re: Witam :)) 23.09.09, 09:43 No to ja muszę pomyśleć, mogła Jolanta, mogłam ja, sami niech znajdą?? Odpowiedz Link
taziuta Re: Witam :)) 23.09.09, 15:59 jola.iza1 napisała: > No to ja muszę pomyśleć, mogła Jolanta, mogłam ja, sami niech znajdą?? Od momentu założenia forum, do jego 'odkrycia' przez Ciebie upłynęło ok. pół roku. Z drugiej strony, czy nam się gdzieś spieszy?... Odpowiedz Link
copyleft Re: Witam :)) 23.09.09, 18:10 hmm, mnie poszło zdecydowanie szybciej, może za szybko? Odpowiedz Link
taziuta Re: Witam :)) 23.09.09, 20:31 copyleft napisał: > hmm, mnie poszło zdecydowanie szybciej, może za szybko? Może tak, a może nie. Dotychczasowi trzej uczestnicy tego forum znają się z innych forów, ale Twojego nicka nie kojarzę. Możesz zdradzić gdzie się udzielasz? Odpowiedz Link
jola.iza1 Re: Witam :)) 23.09.09, 21:01 Taziuta napisał: Może tak, a może nie. > Dotychczasowi trzej uczestnicy tego forum znają się z innych forów, > ale Twojego nicka nie kojarzę. Możesz zdradzić gdzie się udzielasz? Oj leniuszek z Ciebie, w wyszukiwarce nie chce ci się? A ja się nie zgadzam, że szybciej, pierwsza byłam, znaczy szybsza I żadne prawa odwrócone mnie nie przekonają) Odpowiedz Link
taziuta Re: Witam :)) 23.09.09, 22:00 jola.iza1 napisała: > Oj leniuszek z Ciebie, w wyszukiwarce nie chce ci się? Może ma jakieś ulubione forum, wyszukiwarka tego mi nie powie... Odpowiedz Link
copyleft Re: Witam :)) 24.09.09, 11:40 za krótko tu jestem, by o ulubieniu myśleć; na razie sprawdziłem co oznacza buźka przy nazwie użytkownika Odpowiedz Link
taziuta Re: Witam :)) 24.09.09, 13:57 copyleft napisał: > za krótko tu jestem, by o ulubieniu myśleć; na razie sprawdziłem > co oznacza buźka przy nazwie użytkownika No to zapraszam na Forum Kraj, gdzie panuje dobrotliwa (dla jednych, a straszna zołza dla innych) moderatorka Giwi, i gdzie się wszyscy spotykamy żeby popyskować o aktualnych wydarzeniach politycznych. Tam się de facto wszyscy poznaliśmy. Z otwartych forumów polecam również DDD, jakby głupio ta nazwa nie brzmiała... forum.gazeta.pl/forum/f,89226,Duch_Dnia_Dzisiejszego.html Odpowiedz Link
copyleft Re: Witam :)) 24.09.09, 17:29 podziały są nieuniknione, pytanie czy moderator dzieli według regulaminu czy własnego widzimisię; to może ja zobaczę to DDDrugie forum? Odpowiedz Link
scoutek Re: Witam :)) 26.09.09, 17:44 witam, wlasnie dostalam zaproszenie porozgladam sie najpierw, oki? Odpowiedz Link
taziuta Re: Witam :)) 26.09.09, 18:09 scoutek napisała: > witam, wlasnie dostalam zaproszenie > porozgladam sie najpierw, oki? Witaj, a jak się już porozglądasz, co Ci wiele czasu zapewne nie zabierze, bo dopiero raczkujemy, to pisz co chcesz, kiedy chcesz. Odpowiedz Link
scoutek Re: Witam :)) 26.09.09, 18:26 jasne, ale na razie bylam zajeta feministkami na fk, a teraz juz chyba musze spadac Odpowiedz Link
taziuta Re: A mnie ta nazwa 08.10.09, 20:38 dzokej-emeryt napisał: > przyciągneła, nowicjusz jeszcze jestem Witaj, przegapiłem wczoraj Twój wpis, sorki. Odpowiedz Link
taziuta Re: Witam :) 10.10.09, 22:14 grand_bleu napisała: > i dziękuję za zaproszenie > > paczula Witaj i czuj się jak u siebie. Odpowiedz Link
vargtimmen Re: Witam :) 10.10.09, 23:54 Witaj! Bardzo się cieszę, że Cię znów mogę czytać, a to miejsce mogę Ci zarekomendować jako ciekawe i sympatyczne Do miłego! Odpowiedz Link
humbak I teraz musisz sobie zadać pytanie... 12.10.09, 08:50 czy mam szczęście... pardon, nie ten film. czy miejsce może być sympatyczne? Odpowiedz Link