24.07.14, 13:53
ogłaszam konkurs - dłuuuuuuuuuuugi konkurs - szukamy otóż wypowiedzi mlaski, która nigdy nikomu nie ubliżała.
za najfajniejsze kawałki przewidziane nagrody !!! big_grin big_grin big_grin

nie lekarzyno, nigdy nie bedziesz profesorem, bo na to juz za pozno i rozumu brakl, nigdy nie zrobisz specjalizacji, bo na to tez juz za pozno i rozumek tez za maly... nadal bedziesz przepisywal bomisiom recepty a w przypadkach powaznych i tak bedzie musial takim "bomisiem" zajac sie lekarz ze specjalizacja.

komentarz do wypowiedzi na odległym o lata świetlne forum, nie dotyczącej nawet w aluzji mlaski

forum.gazeta.pl/forum/w,101385,151925188,152169749,Re_SKURWYSYNY_I_DIABLY_WCIELONE_.html?wv.x=2

i czekam na kolejne propozycje !!! big_grin big_grin big_grin
Obserwuj wątek
    • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 13:55
      inspiracją do nowej zabawy jest tekst

Kalejdoskop ❁♫♫

założyciel: n.nutella
      Re: Echo...
      Autor: m.maska ☺ 24.07.14, 13:20

A jesli chodzi o ublizanie, to rzeczywiscie chyba cos ci sie pomylilo - nigdy nikomu nie ublizalam, w przeciwienstwie do tych, ktorzy nieustannie ublizaja mnie/nam... ale skoro nie potrafia bez nas zyc i tylko wtedy sie pojawiaja kiedy moga to robic, to niech im wyjdzie to na zdrowie!
    • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 14:02
      o9czywiście wszystkie komentarze w gnoju dotyczą innych forów - paniusie śledzą dzień i noc wpisy każdego na kilku forach, po czym komentują je sobie u siebie.

Re: Lekcja anatomii
      Autor: m.maska ☺ 16.07.14, 22:14
      Dodaj do ulubionych
      Odpowiedz cytując Odpowiedz
      uuuups... a z tego wynika, ze lekarzyna utozsamia bol glowy z bolem mozgu... czyzby? po sobie? ale to wiele by wyjasnialo...
      • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 14:06

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: Obietnica
        Autor: m.maska ☺ 07.07.14, 00:28
        Dodaj do ulubionych
        Nie, nie bede nazywac po imieniu tego co robi dzdzownica, ale wynoszenie postow z ukrytego forum i publikowanie ich na otwartym powinno byc ostrzezeniem dla moderatorow forow ukrytych i uczestnikow tychze forow, bo jest to zwykle swinstwo... ten osobnik bez honoru, bez charakteru, ktory dzisiaj sie zegna i obiecuje ze juz pisac nie bedzie a juz jutro w tym samym miejscu znow jest... jest zwykla forumowa szmata, ktorej to kiedys wlasnie na ukrytym forum napisalam... ale od mentalnosci dzdzownicy niczego wielkiego oczekiwac nie mozna, wiec wyniosl wlasnie ten post na forum otwarte... dziwi mnie tylko, ze jeszcze go ktos na forum ukrytym chce... bo juz nie raz pokazal, ze on o mentalnosci kafelkarza, nie rozumie najprostszych nawet regul.
        • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 14:09

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: Potomkowie chlopow - bluzganie
          Autor: m.maska ☺ 28.06.14, 14:31
          Dodaj do ulubionych
          Kurowi i tym, ktorzy dobrze sie tam czuja, wydaje sie, ze moga nas dosiegnac tymi bluzgotami, jednego jednak kur nie zauwazyl, ze to nie ta liga... mysli, ze moze sobie na swoim poziomie prowadzic rozgrywki, tak jak to robil z "Orla cien"... a w koncu jesli nikt mu nie kadzi to wpuszcza nowy nick, ktory wychwala jego inteligencje... hehehe... kiedys ktos skwitowal to na gg: odbywa sie tam glaskanie wlasnego tylka. (wyjatkowo trafnie)
          • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 14:13

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: Do Sorelliny
            Autor: m.maska ☺ 20.06.14, 21:45
            Dodaj do ulubionych
            Klaro, jeszcze na tvn-ie zastanawialam sie nad szczegolnymi przypadkami, ktore tam wystepowaly, wtedy wysunelam hipoteze, ze w szpitalu psycihatrycznym pacjentom dali komputery i dostep do internetu. W ten sposob mogli zredukowac personel i na dluzsza mete to sie oplacilo... pacjenci byli zajeci i mogli rozladowywac swoje fobie na Bogu Ducha winnych i nieswiadomych internautach - i to tak trwa, co jakis czas ujawnia sie kolejny swir...
            • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 14:14

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: Świat według Sorelliny...
              Autor: m.maska ☺ 12.06.14, 19:55
              Dodaj do ulubionych
              al-szamanka napisała:

> m.maska napisała:
              >
              > > Boosz jak w prawdziwej sekcie big_grin
              >
              > Nie do końca, ujednoliconych szat im jeszcze brakowało.

Wirtualnie to przeciez duzo latwiejsze ubrac wszystkich jednako... malutki guru moglby siedziec na wysokim tronie big_grin zeby go widac bylo
              • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 14:16

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: Rzadko kiedy mam z Jurkiem
                Autor: m.maska ☺ 04.06.14, 14:28
                Dodaj do ulubionych
                Bo roznica w cenie miedzy kawa i herbata, tam nie wynosila wiecej niz jedno euro... ale to zapewne z dobrobytu trzeba bylo to jedno euro zaoszczedzic.
                • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 14:16

Kalejdoskop ❁♫♫

Autor: m.maska ☺ 04.06.14, 14:27
                  Dodaj do ulubionych
                  Hehehe... i mam to nawet na filmie... niech odezwie sie teraz ten ktory obracal to euro i nicowal na wszystkie strony...
                  • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 14:17

Kalejdoskop ❁♫♫

Autor: m.maska ☺ 04.06.14, 01:20
                    Dodaj do ulubionych
                    Ale jesli juz im sie zdarzy znalezc fuksem za ta granica to obracaja kazde euro tak dokladnie, ze nawet croissanta jednego na dwoje w kawiarni zamawiaja, coby za duzo z tego dobrobytu nie ubylo... no i oczywiscie rezygnuje sie z ulubionej herbaty na rzecz kawy, bo kawa tansza
                    • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 14:21

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: Mój ulubiony autor dał głos...
                      Autor: m.maska ☺ 13.04.14, 22:33

Tak mi utkwila w pamieci... kiedys robilo sie konkursy na gazetki scienne w szkole... teraz zeby na wsi sie cos ruszylo i ludzie "kulturni" byli, organizuje sie konkursy na wierszyki a pan lekarz, jak sam napisal, poszukuje w necie "konkursow na poezje i proze" - takie ma ogromne parcie na "slawe", ze nawet Zadupie Dolne jest dla niego godne uwagi.
                      • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 14:21

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: Sęp
                        Autor: m.maska ☺ 08.04.14, 22:18
                        Dodaj do ulubionych
                        Tak sie zastanawiam, bo tyle juz napisali slow nt. jednego slowa, jakie napisala Klara... czy ja sie w koncu dowiem o co chodzi z tym "mowic z poziomu drzwi"? mnie to po prostu fascynuje, ja bym chciala wiedziec, czy to tylko wsciekly czy inni tez z tego poziomu i co to takiego jest...
                        • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 14:25

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: Von Kloszard a Ebola...
                          Autor: m.maska ☺ 06.04.14, 12:10
                          Dodaj do ulubionych
                          No i wypowiedzial sie "z poziomu drzwi"... "specjalista" od eboli... Ziuta go oczywiscie poparla... "nie zanotowano przypadkow zachorowan poza Afryka" - a Rzym w 2007 roku to co? pies? Sonia umierala na ekranach komputerow a Wsciekly trzymal ja za reke... O! taka jest prawda.

"Szpec" piszacy z pozimu drzwi az sie obsmial... 3 przypadki w Mali... tylko trzy co to dla niego, ale "szpec" jak to szpec, dalej wlasnego nosa nie widzi... bidulek-karzelek.
                          • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 14:27

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: WIARYGODNOŚĆ - WU
                            Autor: m.maska ☺ 26.02.14, 15:29
                            Dodaj do ulubionych
                            Jesli ma sie tak pokrzywione pojecie o uczciwosci jakie ma WU, to raczej powinno sie siedziec cicho i nie zabierac sie za ocene innych... bo oszustwo nie jest zadna rekojmia wiarygodnosci... dlatego wsciekniety przyjmij do wiadomosci raz na zawsze: obrazic mnie, moze czlowiek honoru, ktory na pewno tego nie zrobi, bo mu honor na to nie pozwoli a taki popapraniec jak ty i tobie podobni, to moga sobie poujadac jak wsciekly pies, ktory podlatuje do plotu kiedy przechodzi sie obok.
                            • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 14:30
                              Re: WIARYGODNOŚĆ... i
                              m.maska 24.02.14, 19:21 Odpowiedz
                              hahaha... a jak sie tlumaczy.... gnom jeden.... smile
                              Zdaje sie, ze zapomnial biedaczek z malym rozumkiem ale "wielkim IQ", ze to on sam zapoczatkowal pisanie na temat wygladu, wieku, celulitu, nie spogladajac wczesniej najpierw w lustro a potem na Sorelline... a teraz placze, ze dostaje reakcje.
                              Ja to juz tlumaczylam Kiszce - najpierw akcja, potem reakcja... malo we mnie z chrzescijanki i na walenie kamieniami lapie za granaty...
                              • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 14:31
                                m.maska 25.02.14, 01:25 Odpowiedz
                                No i wsciekniety martwi sie o Kiszke... nie wie, ze przy nim Kiszka zostalby uznany za Adonisa smile tak wiec nie sadze zeby moje pisanie na Kichonorze robilo wrazenie
                                • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 14:32
                                  m.maska 25.02.14, 12:57 Odpowiedz
                                  Uuuups no i sie odezwal "Srogi"... "niektore osoby", to trzeba bylo wtedy kiedy rozpoczeliscie to szalenstwo i czepianie sie wygladu powstrzymac wscieknietego... bo zanim sie ta zakala na forum nie pojawila, nikt takich rzeczy nie robil... kompleksy z niego wylaza, zawisc i zazdrosc, o wzrost, o wyglad o wszystko... rozpetal to a teraz ogarnela ich amnezja i zapomnieli kto to rozpoczal - no jak to kto? gnom ze szczotka pod nosem...
                                  Oczekiwali moze, ze beda rzucac kamieniami i nie dostana granatem? jak sie tak wyglada jak on, to raczej nie powinno sie pisac o wygladzie innych... bo to doprawdy zenujace...
      • sorel.lina Re: dupa 24.07.14, 14:20

Re: "SKURWYSYNY I DIABŁY WCIELONE".

m.maska11.07.14, 18:31

Przerobil Mickiewicza, Sienkiewicza.... a moze zabralby sie za Reymonta - bo odnosze wrazenie, ze "Chlopi" to temat, ktory zna z autopsji...

-----------------------------------------------------------------------------------------------

m.maska14.07.14, 20:14

Powiem ci krotko wsciekniety oblakany doktorku, odwal sie od nas w koncu... spac nie mozesz? snimy ci sie po nocach? nie dziwota, jak sie patrzy na ten filmik to nic dziwnego, ze ci sie marzy karle...
        ----------------------------------------------------------------------------------------------------------
        • sorel.lina Re: dupa 24.07.14, 14:28

m.maska16.07.14, 21:39

al-szamanka napisała:

> A drugi mądry uważa, że jak mózg na wierzchu i bez osłony kości czaszki i skóry
          > to boli. To niech mu lekarz przykurnikowy(ten od krągów) wytłumaczy, że mózg s
          > am w sobie nie posiada receptorów bólu.

No ale byc moze wlasciwie, ze kogos boli mozg

m.maska16.07.14, 22:14

uuuups... a z tego wynika, ze lekarzyna utozsamia bol glowy z bolem mozgu... czyzby? po sobie? ale to wiele by wyjasnialo...
        • sorel.lina Re: dupa 24.07.14, 14:49

al-szamanka10.06.14, 20:03

A najbardziej mnie ubawiła ostoja miłosierdzia, czyli sorelinka, rozpływając się nad dobrocią koguta, co to przygarnął na swoje łono praktycznie wszędzie zbanowanego zerro(bo tak go nazywał).
          No i Agfa, który tak jak wierzył w komandora, wierzy w kuraka... bo tak jak wtedy nie chce mu się użyć własnych szarych komórek. Szkoda, bo to co nieużywane kurczy się coraz bardziej.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

m.maska10.06.14, 20:35

Jest tak denny, ze nawet kiedy na ukrytym forum napisalam mu, ze jest forumowa szmata, skopiowal to i wyniosl na otwarte forum - duma bo chyba rozpierala...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

m.maska10.06.14, 21:15

Bylam troche zdziwiona, ze ponownie go wpuscili na Podworko, ale to tylko potwierdzilo moja ocene ludzi tam piszacych... no coz, pewien udacznik pozyczajacy pieniadze od nieudacznika to juz jest chyba cos special!

al-szamanka11.06.14, 11:56

To fakt, niektórzy "zdolniejsi" dobrze by zrobili, gdyby powtórzyli podstawówkę, może wtedy udałoby im się gadać parę procent mniej głupot. No ale są tez przypadki beznadziejne

m.maska11.06.14, 12:03

A czego Ty oczekujesz od mentalnosci dzdzownicy, jak dobrze podsumowal Piotr57

m.maska11.06.14, 12:09

Ty Ziuta poczytaj sobie posty swojego "udacznika".... nie zmienilam zdania od tamtego czasu o was... i jest pewna roznica, kiedy juz poznam kogos i wiem who is who to nagle forumowa szmata nie stanie sie dla mnie "szanowanym" osobnikiem.

al-szamanka11.06.14, 12:48

Oooo, wnioskuję z tego postu, że znowu się przy-kisił.
          Maseczko, nie tłumacz, że odpady się wyrzuca, tak jak spleśniały pomidor, który kupiłam, bo wydawał się ok, ale po dwóch dniach zaczął wydzielać nieprzyjemny zapach.

A przecież nie pobiegnę teraz na śmietnik, aby go stamtąd znowu wydobyć... bo babrać się nie lubię

m.maska10.06.14, 22:17

Niech Ziuta mnie nie wkurza, bo czy jestem zerem w jej oczach czy nawet dwoma, to mi akurat lotto, ale moze mi poleciec po hamulcach na przyklad i wtedy zabawimy sie inaczej... niech sie bawia ze swoim szczekajacym pieskiem, ktory obsikiwal im buty kilka lat a teraz je lize. Przeszedl dobra tresure.
    • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 14:52

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: Jack Lipowczan - Malarstwo
      Autor: m.maska ☺ 11.12.11, 20:51
      Dodaj do ulubionych
      No i jak to zwykle Czarek - musi klamac, musi bo inaczej sie udusi... jakiez to jest obrzydliwe...
      Zerznal stad, z tego forum - moj adres obrazka - tak sie sklada, ze jest to indywidualna moja adresacja i adresuje wg kolejnosci obrazkow przeze mnie wklejanych...no i wymiar - wymiar byl idealnie przeze mnie przygotowany... oryginalne wymiary bylyby dla niego dostepne wylacznie takie, jak to wkleil w kolejnym poscie...
      Widac musi chodzic i zzynac pomysly na watki... najpierw od Majki, teraz ode mnie... zapewne robil to czesciej, tylko jakos mnie ta persona nie interesuje, nawet jesli chodzi i powiela nasze watki...
      Z przyjemnoscia doradze Artyscie, zeby wystapil na droge sadowa....
      • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 14:53

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: Akademie ku czci i krzyże zasługi....
        Autor: m.maska ☺ 16.12.11, 21:20
        Dodaj do ulubionych
        Biedny Kichonor, widac sadzi wg siebie i ocenia innych wg siebie... widocznie on sam zazdrosci i zeby poczuc sie lepiej transformuje wlasne odczucia na innych - i jakos mnie to nawet nie dziwi - widocznie odczuwa z powodu kierowania sie w zyciu tak niskimi uczuciami, koniecznie potrzebuje towarzystwa....
        Biedny - bo nie rozumie nie tylko prostych zdan, na dodatek nie zna sie nawet na kalendarzu....
        Ale podobno taki stan nie sprawia zadnych dodatkowych dolegliwosci....totez bedzie nas jeszcze nie raz zanudzal swoimi kompleksami...
        • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 15:04

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: Pani Jokkereszek na Sylwestrze z Szalikiem
          Autor: m.maska ☺ 22.12.12, 21:14
          Dodaj do ulubionych
          znawca damskich czapek i torebek.. wielokrotnie udzielal sie jako doradca w tej dziedzinie.... teraz chyba czas na sylwestrowe kreacje....
          • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 15:07

Kalejdoskop ❁♫♫

Jokker....pouczyciel z Lozy
            Autor: m.maska ☺ 14.12.12, 20:15
            Dodaj do ulubionych
            ....powiedzialabym nawet ze smietnika....

Swego czasu Jokker, ktory tutaj po mistrzowsku trolowal... ze nie wspomne jego dosc pokaznych rozmiarow wypociny z serii "Dzidzia piernik"... i wiele innych tym podobnych watkow na Lozy... "Damskie bydle"... ktorych ukoronowaniem byla kradziez zdjecia z ukrytego prywatnego albumu i publikacja tegoz na forum.
            Twierdzil wtedy, ze myslal, ze wolno mu przywlaszczyc sobie MOJE i moja wlasnoscia rozporzadzac... widac z mysleniem ma problemy.

Jokker - wara od nas i nie wymieniaj najlepiej Kalejdoskopu w swoich postach... przywlaszczyles sobie zdjecie? i tlumaczyles sie jak kazdy przestepca...
            • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 15:10

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: torebka
              Autor: m.maska ☺ 21.12.12, 10:55
              Dodaj do ulubionych

Oj Zorrku, to nie Sakral.... Zuze wciagnal nielot wlasnie dlatego zebys tak pomyslal.... zawsze to to durne bylo i takie przewidywalne - a tyle razy prosilam, zeby nie wlazilo... nawet w poblize nie chodze, bo fetor tam okropny...
              • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 15:12

Kalejdoskop ❁♫♫

Dedykuje temu, ktory wierzy, ze ma talent
                Autor: m.maska ☺ 03.02.13, 15:02
                Dodaj do ulubionych
                uprasza sie o zmiane slowa... "spiewac" na "pisac"
                • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 15:12

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: Dedykuje temu, ktory wierzy, ze ma talent
                  Autor: m.maska ☺ 03.02.13, 15:03
                  Dodaj do ulubionych
                  ... ja talentem niestety go gaszę....
                  • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 15:14

Kalejdoskop ❁♫♫

Są ludzie...i idiotki....
                    Autor: m.maska ☺ 04.01.13, 19:58
                    Dodaj do ulubionych
                    ktorym wydaje sie, ze moga trolowac na innych forach....tylko tak bezmyslni jak sa, nie wiedza, ze admini tu czy tam, ZAWSZE widza IP... wiec puknij sie w glowe... i przestan trolowac... a juz podejrzewanie mnie o jakies "bleu" czy "green"... swiadczy wylacznie o tym, ze sama to robisz durnoto i wydaje ci sie, ze inni robia to samo.... mloteczek dostarczyc? ktos moze ci naprawde w koncu kolo piora zrobic?
                    • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 15:16

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: Dla Kiszki......
                      Autor: m.maska ☺ 19.12.12, 19:46
                      Dodaj do ulubionych
                      A tak w ogole to Kiszka mam pytanie: czy Ciebie juz tak od zawsze interesuja damskie torebki?... ale nie napadasz noca na kobiety i nie porywasz im torebek?
                      • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 15:21

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: Czy ja się w końcu dowiem
                        Autor: m.maska ☺ 18.12.12, 11:56
                        Dodaj do ulubionych
                        Nie wiem kto sie zjawil, wiem, ze Kiszka zostal spuszczony z lancucha, zeby zmienil temat, zeby przestac pisac o tym ze Jokker na swoim forum lamie regulamin, netykiete i ociera sie o kodeks karny( prawo do wizerunku).... wiec niech gwizdnie swojego Burka z powrotem na Loze... o tym trzeba pisac - zeby nieswiadomi nauci wiedzieli w jakie bagno wlaza... tzn. zeby wiedzieli, ze moga tam pisac spokojnie dopoki nie beda sie sprzeciwiac...

Nic z tego Kiszka - zmiany tematu nie bedzie!
                        • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 15:23

Kalejdoskop ❁♫♫

Autor: m.maska ☺ 18.12.12, 11:22
                          Dodaj do ulubionych
                          A co mnie to obchodzi?... dostaje wytyczne stamtad co i gdzie ma judzic i polecenia wypelnia bez szemrania...
                          • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 15:23

Kalejdoskop ❁♫♫

Autor: m.maska ☺ 18.12.12, 11:04
                            Dodaj do ulubionych
                            Zorro, nie tlumacz mu niczego, jest tak bezmyslny, ze szkoda czasu.... ciekawe dlaczego nie zapytal Jokkera(samego autora)? czyzby zabraklo odwagi? tam pytan sie nie zadaje, tam trzeba karnie stac w szeregu....ale wolno przepraszac...
                            • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 15:31

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: Nudno tu u Was
                              Autor: m.maska ☺ 12.12.12, 20:21
                              Dodaj do ulubionych
                              O nie.... tam go chcom i to jak najbardziej - tam robi za "rajskiego ptaka" chociaz w powyciaganych kalesonach....
                              • kogucik.2872 Re: dupa - a tak wygląda 24.07.14, 15:38
                                dyskusja z odmiennymi poglądami !!!! dobre !!! big_grin big_grin big_grin

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: Wybaczcie kochani smile
                                Autor: m.maska ☺ 07.12.12, 19:36
                                Dodaj do ulubionych
                                .... a do tego wypowiada sie MY... jakie my? kto my? przybleda jedna, ma jakies prawa, zeby tutaj odpowiadac na to co Czarek napisal do konkretnych, znanych mu osob? niech spada na palme banany prostowac... a nie tutaj odpowiedzi udzielac... na pytania nie jej/jemu postawione...
                                • kogucik.2872 Re: dupa - a tak wygląda 24.07.14, 15:43

Kalejdoskop ❁♫♫

Do ocenzurowanego/nej
                                  Autor: m.maska ☺ 26.11.12, 14:20
                                  Dodaj do ulubionych
                                  Pani/Panu juz dziekujemy i zegnamy, bez zalu....

Rozumiem, ze niektorym sie juz od dluzszego czasu nudzi, zadnej awantury... ale powiem krotko... ssspadaj....
                                  • kogucik.2872 Re: dupa - a tak wygląda 24.07.14, 15:48

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: 5 lat Podworka...
                                    Autor: m.maska ☺ 11.11.12, 18:19
                                    Dodaj do ulubionych
                                    Hihi... az dziw ze orderow za ofiarnosc i poswiecenie we wklejaniu guuuupot nie rozdawali z okazji tej rocznicy... ale nic straconego - maja nowa postac, ktora sie bardzo stara zasluzyc, przekleja ofiarnie obrazki z netu i FB, nie majac przy tym kompletnie nic do powiedzenia....
                                    • kogucik.2872 Re: dupa - a tak wygląda 24.07.14, 15:49

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: 5 lat Podworka...padam ze smiechu
                                      Autor: m.maska ☺ 09.11.12, 12:18
                                      Dodaj do ulubionych
                                      uuuups...a juz myslalam, ze po tych wywodach i "deklaracjach", wyznaniach "wzajemnej sympatii i milosci", podziekowaniach za "prezenty"(pomysl dawno temu przerobiony i wyswiechtany, bo powielony), powietrza wystarczy na wiecej niz na jeden dzien... a tu wszystko po staremu, wklejki z FB i powtorka z rozrywki....tak prawde mowiac to liczylam na co najmniej trzy dni... obdarowani odeszli i wszystko po staremu...kurtyna opadla i swiatla pogasly
                                      • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 15:52

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: Facebook i inne cuda natury....
                                        Autor: m.maska ☺ 09.11.12, 21:36
                                        Dodaj do ulubionych
                                        eeeetam, niech sie buja duren... u moich przyjaciol nic nie zdziala, mamy lata cale za soba - i jak sie jaka przybleda przypałęta, to sobie moze...
                                        • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 15:57

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: Doping...
                                          Autor: m.maska ☺ 17.10.12, 19:23
                                          Dodaj do ulubionych
                                          Oczywiscie taki otumaniony na dopingu uwaza, ze to wlasnie jemu naleza sie "zaszczyty" w koncu oszukal wszystkich wokol... a na forum? cale forum to widzi, takich na haju jest juz kilku, jak w amoku klepia te swoje posty, jedni na zasadzie, jedna litera, jeden post, inni jedno slowo jeden post, byle wiecej, byle szybciej, pisza jakby sie jakali... zal mi takich ludzi, bo to juz dziadki dzieciom, ale sami zachowuja sie chyba gorzej niz ich wlasne wnuki....
                                          To, ze sa nieuczciwi, tego oczywiscie u siebie nie widza.... za to szybko widza u innych....pozalowania godni sa....
                                          • kogucik.2872 Re: dupa - głupek 24.07.14, 15:58

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: Doping...
                                            Autor: m.maska ☺ 15.07.12, 15:30
                                            Dodaj do ulubionych
                                            Oooo i tu sie mylisz... wystarczy sie rozejrzec po forum - od dopingu w niektorych miejscach az sie wylewa - widac, ze dla niektorych sportowa konkurencja to slowo obce... z obledem w oczach klepia te swoje "przemyslenia" - a nysla, tak jak rozumek pozwala... dlatego zeby nie wiem jak sie nadeli, zeby nawet pekli, to juz niestety na forum maja opinie na jaka sobie zapracowali... forumowych gupkow...
                                            • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 16:01

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: WU żegna
                                              Autor: m.maska ☺ 28.09.12, 01:49
                                              Dodaj do ulubionych
                                              Wiecie co? najsmieszniejsze w tej paranoi jest to, ze zeby sie zegnac, najpierw trzeba sie przywitac - a ja sobie nie moge przypomniec zebym witala sie z tym indywiduum....
                                              Nie wiem tez, czy Zorro sie z nim wital - raczej watpie...
                                              No ale dla niego kazdy powod do pisania elaboratow jest dobry....
                                              • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 16:02

Kalejdoskop ❁♫♫

Do Kiszkonora...
                                                Autor: m.maska ☺ 26.09.12, 16:00
                                                Dodaj do ulubionych
                                                Wiesz Kiszkonorze, tak sie zastanowilam i doszlam do wniosku, ze nie tylko brak ci rozumu, ale jestes idiota... bo tylko idiota moglby uzasadniac lamanie prawa czy kradziez i publikacje(jak w tym przypadku) uzasadniajac: Panie Sedzio, ukradlem bo bylo ladne...
                                                • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 16:05

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: Ludzie!!! Dr. Pavulon sie znowu odezwal.....
                                                  Autor: m.maska ☺ 21.09.12, 01:35
                                                  Dodaj do ulubionych
                                                  Matrix to nie jest dobre miejsce dla takich ktorzy potrzebuja specjalistycznej pomocy...
                                                  • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 16:07

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: Ludzie!!! Dr. Pavulon sie znowu odezwal.....
                                                    Autor: m.maska ☺ 20.09.12, 19:45
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    Klaro, spojrz na tytul podwatku - to juz nie o Kiszce... to o tym, ktory jest w Tobie zakochany smile tylko cicho, bo GENIUSZ tworzy, nie mozna mu przeszkadzac...niech pisze, pewnie tyle spokoju w domu jest kiedy klepie pelne ekrany slow...
                                                  • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 16:08

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: Zaproszenie dla bydelka z Podwyrka....
                                                    Autor: m.maska ☺ 20.09.12, 12:53
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    Noooooooooooo... przynajmnie R.Truchnalska vel Sakral powinien wiedziec, taki oblatany byl na trojmiescie, no i co chyba najwazniejsze.... zna sie na FB - to juz prawie jak przepustka do swiata Internetjunkies....
                                                  • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 16:11

Kalejdoskop ❁♫♫

Autor: m.maska ☺ 17.09.12, 13:53
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    I co Kiszka, argumentow zabraklo?

Jakos mnie to nie dziwi - bo jakiez argumenty masz na to, ze obluzgales, bez zadnego powodu kobiete?... no to popatrz na swoich "przyjaciol" na P. czy na Lozy a najlepiej na Kali go skop.... a ze teraz jest personalnie? To WY zaczeliscie personalnie.... lusterko podstawic?
                                                  • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 16:11

Kalejdoskop ❁♫♫

Autor: m.maska ☺ 16.09.12, 19:59
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    O to sie Zorrku mylisz, bo tam dziala tez Sakral, ktoremu sie wydaje, ze zna jezyk niemiecki chociaz nie odroznia juz np. angielskiego od francuskiego - one takie podobne sa hihihihihi... moze byc dopiero smiesznie, jak zacznie pisac, Tire(zamiast Tiere) i Verkeher(zamiast Verkehr)... ale niech pisze fonetycznie, tak jak mowi... pewnie znowu bedzie przeklejal Twoje i moje posty - bo kiedy sam pisze, to jest z cala polska gramatyka na bakier.... ciekawe, ze moj brat jest w Niemczech 44 lata i pracowal wsrod Niemcow i w domu mowi sie po niemiecku a jednak mowi poprawna polszczyzna.... no ale odebral tez solidne wyksztalcenie i w domu nie mowilo sie nigdy "moja dawac, twoja brac, Kali chciec, Kali miec...."
                                                  • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 16:13

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: Kanalia SAKRAL....dal glos.
                                                    Autor: m.maska ☺ 18.09.12, 21:30
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    Jest chory... i moj przyjaciel jest tym zaniepokojony... bo do tego zlodziej, ktory ukradl zdjecia z galerii, w ktorej zaznaczone jest wyraznie, ze kopiowanie jest zabronione - ale po takim kims czego mozna oczekiwac?.....

W Niemczech kazdy na socjalu ma adwokata? a tego to ja nie wiem... wyjatkowo dobrze jest zorientowany, kto co ma tutaj na socjalu i kto moze byc zwolniony z oplat RTV... ja tego np. nie wiedzialam - konsultowalam to z Lezioxem, ktory tez nie wiedzial.... doskonale w tej materii sa natomiast zorientowani tacy, ktorzy na socjalu siedza od lat.... dlaczego nie ma tv? bo mogliby mu zabrac kompa, gdyby byl niewyplacalny... zgodnie z niemieckim prawem musi miec kontakt ze swiatem - w tej sytuacji ma gwarancje, ze mu kompa nie zabiora, bo nie ma tv i komp jest jego jedynym lacznikiem ze swiatem....
                                                  • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 16:14

Kalejdoskop ❁♫♫

Autor: m.maska ☺ 18.09.12, 21:39
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    nie ruszaj g..... bo sie pobrudzisz......
                                                    Wywalili go z kraju juz lata temu, polskiego zapomnial, niemieckiego sie nie nauczyl i wegetuje tak od lat... nigdy juz do kraju nie pojechal, Polske zna tylko taka jaka opuscic musial, kocha Urbana i Rakowskiego... to sorry Zorro - o kim Ty mowisz? z ludzmi, ktorzy Rakowskiemu dzisiaj jeszcze stopy caluja, mnie nigdy po drodze nie bylo.....
                                                  • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 16:15

Kalejdoskop ❁♫♫

Autor: m.maska ☺ 18.09.12, 21:46
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    myslisz, ze az tak? no to moze pomyslmy o jakiejs zrzutce - ida Swieta - przeciez bedzie potrzebowal nowe gacie o ktorych tyle wypisywal... i Echt Kölnisch Wasser - flaszka 75ml za 4,95€..... rarytas....
                                                  • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 16:15

Kalejdoskop ❁♫♫

Autor: m.maska ☺ 18.09.12, 21:57
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    Zorrku, ale jesli chory, to niech sie nim zajma lekarze... Ty lekarzem nie jestes - wiec zostaw to.... neurolog byl zaniepokojony widzac tylko same te zdjecia, no i to spricht Polnische Sprache... to tez wiele mowi.
                                                  • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 16:18

Kalejdoskop ❁♫♫

Autor: m.maska ☺ 18.09.12, 22:23
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    No moj Boze... jesli lepiej sie czuje myslac, ze inni tak jak on biegaja po jalmuzne i zyja na koszt podatnikow - to na zdrowie....
                                                  • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 16:19

Kalejdoskop ❁♫♫

Autor: m.maska ☺ 19.09.12, 01:27
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    1zorro-bis napisał:

> ten facet jest chory....big_grin
                                                    > Nie dziwota....to pacjent dr.. Wscieklego.....big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinsmirk
                                                    >
                                                    > LOŻA
                                                    > gryps więzienny Kalejdokopiarnia
                                                    > Autor: mirekms ☺ 27.07.12, 19:05

Jak chory - tutaj mozesz zobaczyc.... wlasnie dostalam screena.... on to umiescil, zanim ja otworzylam watek... obsesja jakas czy co? Ciebie tez nie pominal... brakuje tylko Klary, Zuzy i Majki, tudziez Basi, Csoka i jeszcze kilku osob - ale poniewaz nigdy nie cieszyl sie zbytnim zaufaniem, Klary moze sobie co najwyzej kota umiescic.... bo te byly na forum.... reszty niestety nie znal, nie zna i zapewne nigdy nie pozna.... wiele rzeczy widzialam na forum - ale takiej szui jeszcze NIE.... przeskoczyl wszystkich...

obrazki pod linkiem

forum.gazeta.pl/forum/w,101385,139012804,139019587,Re_Kanalia_SAKRAL_dal_glos_.html?wv.x=2
                                                  • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 16:25

Kalejdoskop ❁♫♫

Do trolla-kaszalota
                                                    Autor: m.maska ☺ 13.09.12, 13:30
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    Jak widac na portalu trojmiasta admini sa madrzejsi i poznali sie na naczelnej trollicy, ktora rzadko wychodzi z ukrycia pod wlasnym nickiem....ale jest w kazdej chwili do uslug Piramidona....
                                                  • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 16:26

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: BYDLO zaczyna podrozowac.....
                                                    Autor: m.maska ☺ 04.09.12, 17:32
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    Widac nie maja co robic z nadmiarem wolnego czasu, na urlop nie ma kasy, roboty brak, beznadzieja ich cisnie, gdzies musi im sie to ulac...
                                                  • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 16:28

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: BYDLO zaczyna podrozowac.....
                                                    Autor: m.maska ☺ 04.09.12, 20:04
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    Nooooooooo..... tylko czekac jak zaczna pisac na niemieckim forum... a potem na francuskim... i dunskim i szwajcarskim i jeszcze na kilku innych - a potem przeniosa sie za ocean...
                                                    Jak nie mozna inaczej podrozowac - mozna tak
                                                  • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 16:34

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: Tak przypuszczalem....
                                                    Autor: m.maska ☺ 10.09.12, 11:03
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    1zorro-bis napisał:

> Maseczko, a pani Renata Truchnalska tez w Twoim imieniu tam pisze?big_grinsmirk

Widzialam, ale to jakas niedorozwinieta osoba, kopiowac nie potrafi i przepisuje a do tego z bledami... no coz, dlatego moze tylko dziergac szydelkiem badziewie... i to takie geschmacklose tylko...
                                                  • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 16:36

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: Slepy i gluchy sie odezwal....
                                                    Autor: m.maska ☺ 10.09.12, 11:11

cale forum GW juz to zauwazylo.... kazdy wie kto zaczal, kazdy wie, no przeciez Uli sie nawet podpisal.... prawda Hardy jaka zapieklosc? ktos ich tam prosil? .... ja czytam "dzieeeeeeeelo".... Autor jest ponoc autorem ksiazek.... tylko jakos zadnego drugiego tytulu nie znalazlam... fantazji zabraklo? na napisanie tego "dziela" tez fantazji nie bylo potrzeba, zebrac artykuly do kupy zusammen i juz wyszlo "dzielo" jaki autor takie dzielo....
                                                  • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 16:37

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: Maseczko....podroz nas czeka!
                                                    Autor: m.maska ☺ 10.09.12, 13:54
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    Ty moze zmien to okreslenie... co bys powiedzial na dr Piramidon... piramidalne bzdury to juz nie raz czytalismy...
                                                  • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 16:39

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: "Fachura"...- krytyk s...tuki sie podpisal!
                                                    Autor: m.maska ☺ 11.09.12, 22:32

AaaaaL, alez Ty jestes niedobra - przeciez osoba tralala z certyfikatem kucharki pochwalila go za tyle wiedzy i takie znawstwo sztuki.... naprawde jestem pod wrazeniem, taaaaaaki ktos uznal, ze Ty AL, to nic nie rozumiesz, bo Uuuuuuuli to literat jest hihi.... mam "dzielo".... mam, chociaz nie czytam - bo mnie nudzi....
                                                  • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 16:40

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: dr..WU.....po prostu...GIENIUS!
                                                    Autor: m.maska ☺ 11.09.12, 11:19
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    KA-NA-LIA......
                                                  • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 16:41

Kalejdoskop ❁♫♫

Autor: m.maska ☺ 11.09.12, 11:24
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    nie zwyklam czytac wiecej niz kilku zdan tego durnia, tym razem zwymiotowalam....

Zorrku nie przynos tutaj nic wiecej tej kanalii.... myslisz, ze za kanalie tez mozna byc pozwanym przed Sad?.... to niech szykuje debil drugi proces....
        • sorel.lina Re: dupa 24.07.14, 15:04
          A teraz poznajcie chamy ze wsi łaskawą wyrozumiałość herbowej arystokracji!
          big_grinbig_grinbig_grin

Dyskusja...

m.maska24.07.14, 14:47

ja rozumiem, ze potomkowie chlopow panszczyznianych potrafia wylacznie operowac cepem jako "argumentem", ktory jest nie do odparcia... tak wiec zycze powodzenia i wlaczam ignora

Ignor? Który to już ignor? Kto w to uwierzy? big_grin
          I kogo to obchodzi?
          • wscieklyuklad Re: dupa 24.07.14, 16:35
            Wprawdzie z nieciepliwą ale i cierpliwą (gdyż Boską) emocją czekam na kolejne przykłady odporu, jakiego dawały anencephallusy forumowemu chamstwu, to jednak ośmielę się zasugerować (bo to zajmie mniej czasu i serwerowego miejsca) doardzić Ci, Koguciku, co następuje.
            Przeklej wszystkie posty zawierające tłumaczenia przewodników turystycznych, słitfocie, oraz pobekiwanie astronemusa nad ponoszonymi kosztami z byle powodu, nad pasja jaka go ogarniała z powodu "defectus programosa" (czyli nierozwiązywalnych przez astronemusa prościutkich problemów komputerowych) oraz innych poświęconych kłodom, jakie świat rzuca pod skrzydełka anencephallusów, ptasząt, żartej zieleninki itd.itp. a uzyskasz resztę, czyli wycieczki pod adresem innych.
            Sa to wprawdzie jedynie reakcje na czyjąś małość i felery, ale przecież te właśnie przykłady przywołujesz.
            • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 16:43
              lecę z wyszukiwarki forum, po kolei wstecz, bo tak wygodniej.
              obraz gnoju - powalający...........

wscieklyuklad napisał:

> Wprawdzie z nieciepliwą ale i cierpliwą (gdyż Boską) emocją czekam na kolejne p
              > rzykłady odporu, jakiego dawały anencephallusy forumowemu chamstwu, to j
              > ednak ośmielę się zasugerować (bo to zajmie mniej czasu i serwerowego miejsca)
              > doardzić Ci, Koguciku, co następuje.
              > Przeklej wszystkie posty zawierające tłumaczenia przewodników turystycznych, sł
              > itfocie, oraz pobekiwanie astronemusa nad ponoszonymi kosztami z byle powodu, n
              > ad pasja jaka go ogarniała z powodu "defectus programosa" (czyli nierozwiązywal
              > nych przez astronemusa prościutkich problemów komputerowych) oraz innych poświę
              > conych kłodom, jakie świat rzuca pod skrzydełka anencephallusów, ptasząt, żart
              > ej zieleninki itd.itp. a uzyskasz resztę, czyli wycieczki pod adresem innych.
              > Sa to wprawdzie jedynie reakcje na czyjąś małość i felery, ale przecież te właś
              > nie przykłady przywołujesz.
              • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 16:44

Kalejdoskop ❁♫♫

Autor: m.maska ☺ 11.09.12, 12:06
                Dodaj do ulubionych
                dla mnie to jest dr Piramidon - bol glowy to jedno a drugie to te piramidalne bzdury ktore wypaca....
                • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 16:45

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: Swietna ilustracja tego...
                  Autor: m.maska ☺ 11.09.12, 18:35
                  Dodaj do ulubionych
                  Ten drugi moze sobie pisac co mu tam "w głąb" wroslo, ale nie moze krzywdzic ludzi realnie, dr Piramidon? jesli potrafi pisac takie rzeczy, tzn. do czasu rozladowuje sie w tym na ekranie i realizuje swoje oblakancza zemste w necie, ale jesli mu sie to kiedys nie uda - moze stac sie niebezpieczny dla otoczenia...
                  • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 16:46

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: Ulemu zaczyna świtać?
                    Autor: m.maska ☺ 11.09.12, 19:07
                    Dodaj do ulubionych
                    Dobrze sie zaczyna.... ale Uli przetrze sobie oczy i za chwile zapomni... bo jakze to tak? przeciez oni teraz przyjaciele z podwyrkiem....

Zabawne, bo tego nie moglby zrobic nikt teraz bo nie ma tam juz dostepu, to ktos kto przechowywal to u siebie latami i czekal na odpowiedni moment, na odpowiednia chwile... ach tvn24... swietne......swietne.... zawarli swietne przymierze.... w imie wspolnego wroga gotowi sa zbratac sie z kazda kanalia...
                    • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 16:49

Kalejdoskop ❁♫♫

Autor: m.maska ☺ 11.09.12, 19:22
                      Dodaj do ulubionych
                      i Sorelina z ta "fruwajaca glupota"... ja czekam na ten proces tak glosno zapowiadany przez tych supermadrych, inteligentnych, wszystkowiedzacych... jak myslicie? stchorza? czy udadza, ze zapommnieli?.....

A od kiedy ja juz wspominalam u nas, ze to wszystko jest jak deja vu, ze to juz sie dzialo na tvn-ie... oj Uli, dlugo potrzebowales....bardzo dlugo....i raczej nie licze, zeby Ci sie to utrwalilo, byloby Ci to bardzo nie na reke, dlatego nadal bedziesz udawal, ze nic sie nie stalo, przysnilo ci sie tylko, taki zly sen... jestes teraz w dobrym towarzystwie... i to nas rozni zasadniczo... zreszta dobrze pamietam jak powiedziales, ze nie uznajesz dewizy "nie mowic na g.... papu" - w tym przypadku jest albo mowic i zyc w zgodzie ze soba(czemu, jak z tego wynika, jestes przeciwny) albo nie mowic i uwazac hipokryzje za cnote...
                      • kogucik.2872 Re: dupa - przypominam 24.07.14, 16:51
                        że wszystko to, co wklejam, pisane jest w kierunku osób z różnych forów, które nie są i nie były uczestnikami kalejdoskopu - pisane w próżnię, komentarze do czyichś słów napisanych gdzieś tam.

Kalejdoskop ❁♫♫

Autor: m.maska ☺ 11.09.12, 19:33
                        Dodaj do ulubionych
                        Znamy te metode - ale to jest tez dowodem, jak wielka nienawiscia od samego poczatku obdarzyla cie ta maluczka osoba i pielegnowala te zawisc, zazdrosc, nienawisc w sobie.... zal mi takich ludzi, bardzo mi zal - nigdy nie beda zyli w zgodzie ze soba, nigdy nie beda otwarci na innych ludzi, przezera ich ta zawisc kazdego dnia po trochu coraz glebiej.... rozum jest w stanie spoczynku a sila napedowa staja sie demony....
                        • kogucik.2872 Re: dupa - przypominam 24.07.14, 16:54

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: Inspiracje
                          Autor: m.maska ☺ 10.09.12, 13:59
                          Dodaj do ulubionych
                          nie mam nic do dodania - jesli mnie cos nie interesuje albo irytuje, nie chodze i nie szukam zaczepki.... widac nie wszyscy tak maja....

Zwisa mi co Ty i cala ta ferajna mysli o mnie - tak sie sklada, ze znam niektorych bardzo dobrze a nawet czuje sie czesciowo sponsorem jednego... co to mial oddac ale jakos mu nie pod drodze regulowanie dlugow....bo to dlugi honorowe sa, a jak honoru brak, to...........wiadomo....
                          • kogucik.2872 Re: dupa - przypominam 24.07.14, 16:55

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: Maseczko sorry.....
                            Autor: m.maska ☺ 09.09.12, 23:14
                            Dodaj do ulubionych
                            I jeszcze cos, bardzo wazne i istotne....

Zeugen: Ulisses-achaj vel Partita vel Lopez, Sorellina, Hähnchen-no...ab...-bis... und und und....
                            • kogucik.2872 Re: dupa - przypominam 24.07.14, 16:56

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: Do znakomitego i szlachetnego dr.. Wscieklego
                              Autor: m.maska ☺ 09.09.12, 16:36
                              Dodaj do ulubionych
                              smieszne, zalosne, zenujace.... to jest blazenada zwyczajnie... tym bardziej, ze proces ma sie toczyc o cos, czego NIKT nie widzial - wiec moze ma ktos zwidy.....

Na rzeczonym forum wpisalam wczoraj prosbe o usuniecie postu trolla, ktory powoluje sie na mnie, robi bledy, bo balwan nie zna jezyka niemieckiego, imbecyl nawet kopiuje z bledami... jak to sie takim zdarza i co? na tamtym forum zadnej reakcji - chcialam sie przekonac, czy mozilwe jest tam ot takie usuniecie postu i do tego tak szybkie, ze NIKT tego postu nie widzial, poza glownymi pieniaczami.... jak nisko trzeba upasc, jakie dno przebic, zeby z wyimaginoiwanej zemsty produkowac dowody....
                              • kogucik.2872 Re: dupa - nie tylko gw 24.07.14, 17:01

Kalejdoskop ❁♫♫

A na forum trojmiasta.....
                                Autor: m.maska ☺ 08.09.12, 10:40
                                Dodaj do ulubionych
                                taki post...

Opinie, opinie, opinie...
                                "Polatałem sobie" trochę po portalach, na których można poczytać wypowiedzi o Jacku Lipowczanie i samego Jacka Lipowczana.

no i skad my to znamy...i kto to tak latal? nielot a lata.... ich tam oczywiscie nie ma!!!!!!
                                A kto to taki zdolny, ze nawet kopiowac potrafi z bledami - no jacy oni "som szlachetni, jakom majom klase, jacy kulturalni i jacy arystokratyczni".....pod wszystkim sie podpisza, na wszystko sie zgodza, zeby tylko temu znienawidzonemu Kalejdoskopowi dokopac.... nawet przypisali mi dziennikarstwo... no ja sie nie uwazam ani za pisarke, ani za poetke, ani za dziennikarke - w przyklejaniu geby "som mistrzami"... ciekawe u kogo cwiczyli te "erystyke"....
                                Czy to "ksztalcone" towarzystwo ma etyke, czy slyszeli cos o przyzwoitosci? czy uwazaja ci "uczciwi" tak jak jokker, ze "wszelkie chwyty sa dozwolone"? a klasa? a wlasny honor? a wlasne odbicie w lustrze? Sorelina? Uli? czy takie zachowanie nie koliduje troche z tym odznaczeniem?

Oprocz tych, ktorzy tylko czytaja, sa jeszcze tacy, ktorzy mysla - zwolennikow Wam takie postepowanie nie przysporzy - ale jesli musicie - dobrej zabawy....
                                • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 17:02

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: Sluchajcie....dr..WU ma nowy nick!!!
                                  Autor: m.maska ☺ 08.09.12, 21:43
                                  Dodaj do ulubionych
                                  Wcale nie musial sie wysilac, przeciez strescil tylko to co Wy zescie tutaj wczoraj napisali... on by sam tego nie zauwazyl, taki spostrzegawczy to on nie jest...
                                  • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 17:04

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: Sluchajcie....dr..WU ma nowy nick!!!
                                    Autor: m.maska ☺ 08.09.12, 22:07
                                    Dodaj do ulubionych
                                    Nie szkodzi, ale one byly punktem wyjscia.... a to ze rozbudowal? przeciez potrafilby o ogryzku napisac epistole na trzy ekrany, to znamy..... tyle, ze gdyby to wycisnac, to sensu nie zostaloby nawet na jedno zdanie.... pisze, pisze, pisze, a potem czyta to co napisal i upaja sie, ze taki jest "wieeeeeeeelki" bo tak im dowalil - tyle, ze nie bierze nawet pod uwage tego, ze pisze to tylko dla siebie, bo nikt przy zdrowych zmyslach tego czytal nie bedzie - jesli da sie nabrac raz, to juz bedzie omijal wielkim lukiem....
                                    • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 17:04

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: Dziiiiiiisus! Skad sie takie glupole biora?
                                      Autor: m.maska ☺ 08.09.12, 22:22
                                      Dodaj do ulubionych
                                      oczywiscie, ze tego nie czytalam...ale na koncu rzucilo mi sie takie slowo w oczy knecht - czy ktos z Was wie o co chodzi? znam znaczenie tego slowa po niemiecku, czy ono istnieje w jezyku polskim....
                                      Koncowke przeczytalam - autor chyba ma problemy z erotyzmem....no ale coz....tak bywa.
                                      • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 17:05

Kalejdoskop ❁♫♫

Autor: m.maska ☺ 08.09.12, 22:24
                                        Dodaj do ulubionych
                                        uuuuuuuuuuuuuuuuuups...juz wiem, autor chcial zablysnac i przetlumaczyl z polskiego na niemiecki hihihihihihi.................................................................................................. Google mu pomogly big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin nie moooooooooooooooge
                                        • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 17:06

Kalejdoskop ❁♫♫

Autor: m.maska ☺ 08.09.12, 22:40
                                          Dodaj do ulubionych
                                          czytam i czytam i nie moge przestac sie smiac... lingwista
                                          • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 17:07

Kalejdoskop ❁♫♫

Autor: m.maska ☺ 08.09.12, 23:06
                                            Dodaj do ulubionych
                                            Mysle Zorrku, ze on juz sam sie wstydzi tych glupot i dlatego nie pisze tego pod swoim nickiem - i jakos sie nie dziwie....
                                            • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 17:07

Kalejdoskop ❁♫♫

Autor: m.maska ☺ 08.09.12, 23:35
                                              Dodaj do ulubionych
                                              Sam ze soba gada.... on tak juz od dawna mial - nawet sie podpisywal Kitwasinska ze Sztokholmu, czy inny z Paryza - zwykle byly to stolice ale i Bolonia sie pojawiala i Nowy York... no coz, niektorzy lecza sie sami. Niech snuje dalej te swoje srodkowoeuropejskie bajdy, nalezaloby dac mu dostep do mikrofonu, do radia.... niech opowiada bajki na dobranoc, dzieciom latwiej byloby zasypiac przy tak nudnych elaboratach...
                                              • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 17:09

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: Dr.. WU zapomnial, ze ma nowy nick.....
                                                Autor: m.maska ☺ 09.09.12, 11:28

No popatrz jaki maly ordynarny tchorz....... Uli to ty czy ktos z twoich kumpli...... mialo byc wytwornie a jest jak jest......moze sobie dr sto nickow wypozyczyc, przyjac i malo mnie to interesuje czy to robisz Ty, czy WU, czy Kogut czy inna kura - to miejsce waszych dzialan, tak jak kiedys zrzucalo sie wszystko co zle na Wyspy, tak teraz nie jestes ani odrobine lepszy od nich, pomniczek zwietrzal, cokolek sie pokruszyl.....upasc tak nisko - no coz - kazdemu wg jego potrzeb i oczekiwan... czyzby dlatego Kex sie tak radykalnie od was odcial - przejrzal na oczy z kim mial do czynienia?....
                                                • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 17:11

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: Kogut....
                                                  Autor: m.maska ☺ 08.09.12, 15:01
                                                  Dodaj do ulubionych
                                                  Wobec ludzi umyslowo niepelnosprawnych tez czesto stosuje sie terapie ze zwierzetami, one maja duzo empatii.... widac pisze z doswiadczenia...
                                                  • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 17:13

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: Szanowny dr.. WU......
                                                    Autor: m.maska ☺ 08.09.12, 11:44
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    Dopoki to sie dzialo w matrixie mozna bylo wiele przyjac, ale to ONI wszyscy razem Uli w parze, WU w parze, kogut i cala ta reszta weszli w real i jesli trzeba bedzie i sie nie opamietaja to niech nie zapominaja, ze ONI sami wkroczyli w real, a niektorym moze to bardzo zaszkodzic! A co bedzie jesli i mnie poleci po hamulcach i zechce wykorzystac dowody ktore posiadam - niewydumane, niewymyslone ale bardzo realne, radzilabym sie opamietac Panowie i Panie - bo tylko jedno z Was jest "pozornie bezkarne", ten o kim Wy NIC nie wiecie, a przeciwienstwie do NAS.....

Wiec przestancie szczekac, macie dowody to robcie swoje a nie pyskujcie bez sensu.... bo karawana i tak pojdzie dalej.
                                                  • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 17:14

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: Szanowny dr.. WU......
                                                    Autor: m.maska ☺ 08.09.12, 13:43
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    Wiesz co Zorrku, daj juz spokoj... nikt Ci nie odpowie teraz, bo jeszcze nie dostali wytycznych... to sa biedne kukielki, ktorymi manipuluje osobnik/osobniczka bez tozsamosci..... dopoki nie dostana wytycznych, nie beda pisac...
                                                  • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 17:16

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: Galerzysta z Lublina to......Kogut??!!
                                                    Autor: m.maska ☺ 06.09.12, 16:16
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    A nie wiem....no na to wyglada, skoro uznal, ze to o nim - ja pisalam o tym co to te prymitywne maile do Ciebie przysylal, myslalam, ze to ktos kogo jeszcze nie znamy, a tu taka niespodzianka.
                                                    Nie wiedzialam, ze Kogut jest galerzysta....no no....
                                                  • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 17:18

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: Galerzysta z Lublina to......Kogut??!!
                                                    Autor: m.maska ☺ 06.09.12, 21:01
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    No podszyl sie pod konkretna galerie, ktora istnieje, jest, ma adres i wlasciciela....
                                                  • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 17:19

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: Uli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                    Autor: m.maska ☺ 07.09.12, 09:24
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    biedne marionetki....
                                                  • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 17:21

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: Podworkowa DEMOKRACJA...
                                                    Autor: m.maska ☺ 04.09.12, 20:40
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    A w ogole Kiszka idz sobie pogadaj ze Srelcia, to jest odpowiedni poziom dla ciebie.... nie wiem nawet dlaczego nieustannie tutaj powracasz?
                                                  • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 17:22

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: Koniec zabawy BYDLO.!
                                                    Autor: m.maska ☺ 04.09.12, 20:22
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    m.maska napisała:

> A galerzysty z Lublina tam nie bylo? nie wierze....
                                                    >

Pamietam te maile od tego galerzysty z Lublina - toz to jakis chlopek roztropek byl, styl tak denny, ze zaden kulturalny czlowiek nie napisalby czegos tak prymitywnego..... bo z niego taki galerzysta - ale uwazam, ze nalezaloby powiadomic te galerie, ze ktos sie pod nich podszywal - tylko kto sie bedzie oblakanymi zajmowal.....
                                                  • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 17:23

Kalejdoskop ❁♫♫

Autor: m.maska ☺ 04.09.12, 18:33
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    najgorsza jest frustracja, niemoc i bezsilnosc... pomyslu na zycie brak, zapedy wielkie, i brak srodkow na ich realizacje, calkowita beznadzieja....jedyna rozrywka to net i w nim wyladowuja swoja nienawisc do swiata i ludzi w towarzystwie takich jak oni sami...tego nie zmienisz, bo ich los jest juz przypieczetowany - za pozno na zmiany, pozostaje albo flaszka, na ktora ich nie stac, albo bezsilna zlosc i nienawisc do tych, ktorzy takich problemow nie maja, bo nie maja takich wielkich "ambicji i zadec" tylko zyja normalnie, realnie...
                                                  • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 17:25

Kalejdoskop ❁♫♫

Autor: m.maska ☺ 04.09.12, 01:37
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    Wlasnie doczytuje wypowiedzi niektorych tych "möchtegern" madrali, ktorzy z takim zapalem produkowali sie na Wiadomosciach i truli o obocznosciach w jezyku francuskim..... i tak sie zastanawiam - kto im wystawil certyfikaty na "madrosc" i kto im dal prawo oceny kto jest madry a kto glupi... Sorellinko, jestes juz na tym forum tak dlugo, a jeszcze nie nauczylas sie takich prostych rzeczy, ktore potrafia wszyscy - wklejac obrazkow, linkow, wytluszczac - to jak to jest z ta Twoja madroscia?....a moze to za trudne dla Ciebie jest?

O tym fruwaniu glupoty, to dosyc czesto pojawialo sie u trolli na tvn-ie - czyzby Sorellinka u nas latami o tym pisala?.... a gdyby tak zabrala sie za korekte tekstow swojego Wscieknietego, moze wtedy mniej byloby takich wpadek.... w koncu, jesli przypisuje innym glupote, to musi byc baaaaaaardzo madra....

nie okazuje wyższości nad nie posiadającym równych mu tytułów rozmówcą.

nieposiadającym - pisze sie razem..... a moglby, zrobilby, napisalby - razem.... niestety? glupota? pojecie bardzo wzgledne i nie Tobie oceniac kto jest madry a kto glupi...

NIKT TAKIEGO PRAWA NIE MA!!!!!!!!!!

natomiast ten kto to robi, sam sobie takie swiadectwo wystawia.....
                                                  • kogucik.2872 Re: dupa - kuźwa 24.07.14, 17:26
                                                    nie ogarniam big_grin big_grin big_grin
                                                    przesz na kalejdoskopie nie ma nic innego, tylko to !!! big_grin big_grin big_grin
                                                  • sorel.lina Re: dupa - kuźwa 24.07.14, 17:31
                                                    kogucik.2872 napisał:

> nie ogarniam big_grin big_grin big_grin
                                                    > przesz na kalejdoskopie nie ma nic innego, tylko to !!! big_grin big_grin big_grin

big_grinbig_grinbig_grin
                                                    No, nie przesadzaj, zdarzają się jeszcze przewodniki po Europie. smile
                                                  • kogucik.2872 Re: dupa - kuźwa 24.07.14, 17:36
                                                    mała przerwa i polecę dalej - na razie robię rok 2012, cofnę się jeszcze do 2011 a potem polecę do przodu big_grin big_grin big_grin

sorel.lina napisała:

> No, nie przesadzaj, zdarzają się jeszcze przewodniki po Europie. smile
                                                  • kogucik.2872 Re: dupa - i lecimy dalej 24.07.14, 18:06

Kalejdoskop ❁♫♫

Akademie ku czci i krzyże zasługi....
                                                    Autor: m.maska ☺ 20.10.11, 14:25
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    Wczoraj zajrzalam do netu z ciekawosci, jakie informacje znajde o pewnej znanej mi osobie...i oto co znalazlam: otrzymala srebrny krzyz zaslugi i takie tam...wsrod wielu, wielu innych wyliczonych...
                                                    Potem rozmawialam z Nia przez telefon i wspomnialam, ze sie nie pochwalila - byla zdziwiona, ze to jest w necie, przy czym wspomniala, ze moje informacje sa nieaktualne, bo ma juz brazowy, srebrny i... dwa miesiace temu otrzymala zloty...
                                                    I co z tego? - pytam... A nic - codziennie rano obwieszam sie tym...wink
                                                    Co ci to daje? - pytam... A nic - uscisk dloni najpierw Kaczynskiego teraz Komorowskiego...
                                                    I po co to? - pytam.... Moja wnuczka bedzie miala sie czym bawic...
                                                    Czy cos sie za tym kryje? - pytam... Owszem, kasa wydana na te uroczystosci i miejsca pracy dla tych co bija te odznaczenia...

Pamietam te wszystkie akademie... machina kreci sie dalej....
                                                  • kogucik.2872 Re: dupa - i lecimy dalej 24.07.14, 18:14

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: Kichonor - meskie bydle
                                                    Autor: m.maska ☺ 02.12.11, 20:33
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    Nauci szczegolnej troski tak juz maja, ze widza czyjs nick, znaja imie, nazwisko, adres.... wiedza jak ten ktos wyglada, ale nazywaja go trollem.... tak tak tak... tak juz sie ma.... jesli nie odebralo sie odpowiedniego wyksztalcenia, zeby wystarczylo na myslenie.... M.MASKA, M-MASKA - to moje nicki, to nie partita, lopezy czy gwiazdywszafie czy howgh-howgh.... Karen... myslenie naprawde nie boli!!!!!!!!
                                                  • kogucik.2872 Re: dupa - i lecimy dalej 24.07.14, 18:14

Kalejdoskop ❁♫♫

Kichonor - meskie bydle
                                                    Autor: m.maska ☺ 02.12.11, 19:42
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    Poniewaz na Podworku ukazaly sie oblesne wierszyki Kichonora, ktory sciga mnie i nie sposob sie od niego uwolnic, ujawnia dane personalne... i zabawia sie w oblesny, wulgarny sposob... przy czmy ach jakze "kulturalni" Podworkowicze oczywiscie tego nie widza... dopoki nie wpisalam sie tam z zadaniem usuniecia tego brudu... ale ale... Podworkowicze czyszcza podworka do bialosci - dlatego i moj watek zostal usuniety a ja, ktora wpisala sie pod wlasnym nickiem zostalam nazwana przez Karen trollem.... troll to byl u nas i byl to: lopez, partita, gwiazdywszafie i howgh-howgh...
                                                    Ale zeby to nie zginelo - bo tego mozna bylo sie spodziewac, po "kulturalnych inaczej"... watek zostal skopiowany...
                                                  • kogucik.2872 Re: dupa - i lecimy dalej 24.07.14, 18:15

Kalejdoskop ❁♫♫

Autor: m.maska ☺ 02.12.11, 20:26
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    Mnie juz brak slow na to chamstwo jakie ten osobnik prezentuje... ale jest w doborowym towarzystiwe, jak widac po tym co sie wydarzylo.... chamstwo to oni wezma skasuja i ukryja... a ten komu dokopano to jest troll.... bo taki np. Uli, ktory chcial mi ponoc udowodnic, ze bedzie tutaj trolowal i nie zostanie odkryty... co mu sie niestety nie udalo, bo odkryty zostal natychmiast... wchodzil tutaj pod postacia trolla wielokrotnie...
                                                    A Kichonor, ktory od tygodni pozwala sobie w sposob wulgarny, ordynarny na ich wlasnym forum... to to jest ICH partner do rozmowy - jakie to ubogie jest, jakie nedzne, jak straszliwie zabiegaja o kazdego kto w ogole zechce sie tam wpisac, ze to czego kiedys nikt by nie tolerowal - dzisiaj jest przyjmowane i przytula sie kazdego nawet takiego ostatniego....

Jak to bylo Uli? Zorro Ci sie nie podobal? za to podoba Ci sie Kichonor?... jasssssssssssssne, moze ten jezyk bardziej do Ciebie przemawia.... sadzac po tym jak sie zachowala partita...to wlasciwie juz wtedy dotarles do granic przyzwoitosci... noblesse oblige... ale kazdy ma swoj Rubikon.
                                                  • kogucik.2872 Re: dupa - i lecimy dalej 24.07.14, 18:16

Kalejdoskop ❁♫♫

Autor: m.maska ☺ 02.12.11, 20:37
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    Hihi.... bo to arystokracja forumowa jest, ktora sobie lapek nie chce pobrudzic... ciekawe tylko, ze kiedy mysmy tam byly, to nie wolno bylo nikomu prowadzic swoich rozgrywek na tym forum... bo co? no Zorro byl taki bardzo beeeeeeeeeee..... bardzo, moze dlatego, ze nie uzywal tego jezyka, moze gdyby bluzgal tak jak Kiochonor - to bylby rowny gosc... tam bardzo potrzeba jeszcze Czarka - wtedy wreszcie mieliby poziom Salonu.
                                                  • kogucik.2872 Re: dupa - i lecimy dalej 24.07.14, 18:21

Kalejdoskop ❁♫♫

Do Agfy
                                                    Autor: m.maska ☺ 29.11.11, 17:02
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    Nie widze powodu dla ktorego mialabym milczec w sprawie, ktora dotyczy kazdego z NAS...

Agfo, nie wiesz gdzie to sie zaczelo, nie wiesz dlaczego sie zaczelo i kto nieustannie atmosfere podkrecal... Nie wiesz, bo musialbys byc uczestnikiem i obserwatorem co najmniej kilku for a i to byloby wciaz malo... bo jeszcze pozostaja kontakty prywatne, ktore zaowocowaly wlasnie takimi efektami... „zrob komus przysluge a staniesz sie jego najwiekszym wrogiem”... Nie radze nikomu wyskakiwac kiedykolwiek przed szereg i ofiarowac sie z jakakolwiek pomoca, vide Smieszka i .... no wlasnie – moge to spokojnie zrownac.

link, bo długie toto

forum.gazeta.pl/forum/w,101385,131121637,131121637,Do_Agfy.html?wv.x=2
                                                  • kogucik.2872 Re: dupa - i lecimy dalej 24.07.14, 18:22

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: Do Agfy
                                                    Autor: m.maska ☺ 29.11.11, 17:22
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    A gdybys Agfo nie wiedzial, gdzie... to tutaj i to tylko maly wcinek "tfurczosci" tego indywiduum...

forum.gazeta.pl/forum/w,92835,128424125,,Kichonor_mistrz_slowa_pisanego_i_koltory.html?v=2
                                                    Jest tam jeszcze kilka innych watkow... ktore dotycza tego samego chociaz autorzy sa rozni...

I niech mi ktos pokaze chocby jeden post, ktorejkolwiek z NAS, na tym poziomie... kazdy wybiera sobie towarzystwo, ktore mu odpowiada - NAM towarzystwo ludzi piszacych na tym poziomie niestety nie odpowiada - dla mnie osobiscie to jest kompletne dno....
                                                  • kogucik.2872 Re: dupa - i lecimy dalej 24.07.14, 18:25

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: Do Agfy
                                                    Autor: m.maska ☺ 29.11.11, 22:35
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    A mnie sie wlasnie przypomniala dluga wymiana maili ktora potem Agfa ocenil, ze stracil strasznie duzo czasu na te korespondencje... bo nie udalo mu sie przekonac mnie o istnieniu Julki, tudziez o jej calym przepieknym zyciorysie... POZORY, POZORY... tak Agfo, wtedy podpadlam Ci po raz pierwszy bo nie dalam sie nabrac na teatrzyk pod nazwa "Julka, student i co tam jeszcze" ktory Ty tak pieknie przyjmowales za prawde objawiona i oczywista... co bylo potem - wiemy.... dziekowales, ze zostales z tej zasadzki wyciagniety.... i co?
                                                    Aaaaach, a moze pamietasz jeszcze w jak piekny sposob Solidaruch ciagal Ulissesa? na Podworku juz zostal pieknie powitany...
                                                  • kogucik.2872 Re: dupa - i lecimy dalej 24.07.14, 18:26

Kalejdoskop ❁♫♫

PRAWDA, PRAWDA ponad wszystko
                                                    Autor: m.maska ☺ 29.11.11, 22:53
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    Pieeeeeeeeeeeeeeeknie... Agfo gratuluje... dobrze sie czujesz w towarzystwie, ktore uniemozliwia Ci rozmowe? przeciez AL chyba nie troluje? wpisuje sie pod wlasnym nickiem, odpowiada na posty skierowane do niej i........................juz ban..... a za co? a dlaczego?....

To ja jako ta czarna owca, ktora wtedy pisala Ci, ze Julka to nierealny twor odpowiem..... bo tam panuje ZAKLAMANIE, FALSZ i OBLUDA.... a mialo byc bez cenzury.... a Ty pytasz Ulissesa czy nie skasuje Twojego postu? to jak to? nie jestes pewien, czy mozesz sie wypowiadac, czy mozesz pisac to co myslisz, czy Twoje myslenie zgadza sie z wytyczona "idea"? nie widzisz, ze to nie jest prawdziwe? ze to tylko teatr?....
                                                  • sorel.lina Re: dupa - i lecimy dalej 24.07.14, 18:25
                                                    "bardzo, moze dlatego, ze nie uzywal tego jezyka, moze gdyby bluzgal tak jak Kiochonor - to bylby rowny gosc... tam bardzo potrzeba jeszcze Czarka - wtedy wreszcie mieliby poziom Salonu."

Czarek ma dobre rozeznanie i wie, gdzie szukać salonów i znaleźć odpowiednie poziomy. wink
                                                  • kogucik.2872 Re: dupa - i lecimy dalej 24.07.14, 18:27
                                                    tam takich perełek jest multum big_grin
                                                    wróciłem na razie do 2011 big_grin

sorel.lina napisała:

> "bardzo, moze dlatego, ze nie uzywal tego jezyka, moze gdyby bluzgal tak jak Ki
                                                    > ochonor - to bylby rowny gosc... tam bardzo potrzeba jeszcze Czarka - wtedy
                                                    > wreszcie mieliby poziom Salonu."

>
                                                    > Czarek ma dobre rozeznanie i wie, gdzie szukać salonów i znaleźć odpowiednie po
                                                    > ziomy. wink
                                                  • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 18:28

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: PRAWDA, PRAWDA ponad wszystko
                                                    Autor: m.maska ☺ 29.11.11, 22:58
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    Wiesz jaka jest roznica? taka, ze Ulisses mimo ze u nas trolowal, zbanowany nie jest... a mysmy nie trolowaly i zostalysmy zbanowane w miejscu dla ktorego wlasnie MY.... najwiecej zesmy zrobily..... MY i NIKT oprocz NAS.... w miejscu w ktorym nie znajdziesz ani jednego naszego trolowskiego wpisu....

Ale pamietaj, zawsze pamietaj, Ulisses jest mistrzem cytatow, nazwisk, tytulow i uklonow - jak to pieknie brzmi, jak wzniosle, jak elegancko.... ladne okragle slowka...zupelnie jak Kalypso...
                                                  • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 18:30

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: JÓZIO POKURCZ
                                                    Autor: m.maska ☺ 02.12.11, 20:29
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    Mysle AL, ze Kichonor rozpoznal siebie w tym opisie...
                                                  • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 18:34

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: Do trolla Karen....
                                                    Autor: m.maska ☺ 03.12.11, 03:35
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    m.maska napisała:

> Taaaak... jak nazwac kogos kto wchodzi do obcego grona i opowiada wierutne klam
                                                    > stwa?
                                                    > Bo powiedzmy sobie raz na zawsze... to nie ona, nie Hardy, nie Ulisses zakladal
                                                    > Podworko... Podworko zakladalam ja... ja zakladalam watek "Nie tu nie teraz"..
                                                    > .. JA...

Zeby byla jasnosc.... co najmniej dwa miesiace prosilam Ulissesa, zeby napisal ten watek, zeby nawiazal do tamtego, ktorego juz dzisiaj nie ma....nie mielibyscie dzisiaj nawet tego, gdyby nie JA - sprobuj powiedziec Uli, ze tak nie bylo....
                                                  • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 18:35

Kalejdoskop ❁♫♫

Autor: m.maska ☺ 03.12.11, 00:15
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    no i zaraz pojawil sie celulit-Dottore.... cos z oczkami nie tak? "przyszly".... Sorellinko - masz zwidy? jestem jedna, w liczbie pojedynczej, wiec spokojnie, nie boj sie.... a co Dottore nie ma sie gdzie klocic juz? no to na Myki mnozyc nicki....nie wiesz o czym pisze?.... chyba nie wiesz..
                                                  • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 18:37

Kalejdoskop ❁♫♫

Autor: m.maska ☺ 03.12.11, 03:08
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    Jak bylo Karen w Ciechocinku? wyleczylas sie z kompleksow?
                                                  • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 18:41

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: Do Kicho_nora
                                                    Autor: m.maska ☺ 02.12.11, 17:30
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    Ach wiesz AL... Kichonor z Lozy i z Podworka to takie meskie bydle....
                                                  • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 18:42
                                                    Re: Do Kicho_nora
                                                    m.maska 02.12.11, 14:08 Odpowiedz
                                                    Chyba bede musiala poprosic mojego przyjaciela o ochrone... pomocy!!!!!! Kichonorowi chyba sie snie po nocach... co tu robic, zeby ten facet w rozciagnietych kalesonach z puszka skwasnialego piwa w dloni sie ode mnie odczepil.... ? czy ktos ma pomysl? ma tam wokol kupe szarych myszek, ktore chetnie beda mu to piwsko donosic i kalesony podciagac, bo jak rozciagniete, to pewnie i guma do kitu i opadaja...
                                                    Jak to dobrze, ze mieszkam dostatecznie daleko, bo balabym sie wychodzic z domu... Wybaczcie, ale jak pojade do kraju, to o tym nie piszcie jawnie na forum - bo to strach...on ma jakas obsesje na moim punkcie - mialyscie racje.
                                                    Sakral.... jestes facetem - masz jakis pomysl, o co tu chodzi?
                                                    Zorro - wracaj!!!!
                                                  • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 18:48

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: Dupek krojcowy?
                                                    Autor: m.maska ☺ 13.11.11, 22:22
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    ucz sie Zorro od Doktora... ucz sie, tylko moze bez rozpedu, bo Ci Doktor jeszcze na kafelki wskoczy i wzor sie poplacze....
                                                  • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 19:04

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: Na Bahnhofie.....i nie tylko!
                                                    Autor: m.maska ☺ 08.11.11, 16:38
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    Nooooooo...ujawniasz nowe talenty.... Zorro... wink
                                                    Kto Ci zalozyl znowu bana? smile

W koncu sie okaze, ze to mysmy poszli do Koguta go upominac, uczyc i wtracac sie jak ma prowadzic swoje forum... biedny kurak....
                                                    On ze mna? on ze mna prowadzil rownie jalowa dyskusje na gg, myslalam, ze rozumial co pisalam - widze po dzien dzisiejszy, ze nie zrozumial wtedy - wiec na pewno nie zrozumie i teraz... wole sobie odpuscic... a poszlo glownie o to, ze napisalam: NIE WIERZE CI... no jak ja smialam nie wierzyc kogutowi, on mowi i powinnam przyjac to jako objawienie... kto mowi... jak mowi.... co mowi.... no bo on jest taka wazna persona, ze jak on mowi, to juz jest to prawda objawiona... Kogut wysnul sluszny zreszta wniosek... ze skoro ja pisze, ze mu nie wierze, to uwazam go za klamce... niech sie pocieszy, jest w bardzo wielkim gronie: klamcow i blagierow... NIE NIE WIERZE... bo wiem, kto przyszedl do nas trolloowac... Wiedzialam kim byla jetka jedno czy parodniowka, wiedzialam kim byly lopezy wiedzialam kim byla partita czy fred, podwyrko, lustro itp.... za dlugo mialam do czynienia wciaz z tymi samymi trollami...poniewaz tutaj mozna forum zamknac i sie odgrodzic od tej tluszczy, nie mam potrzeby obserwowac tutejszych "nowych" trolli np. zapominajka - bo mnie to nie interesuje... ale tam na tvn-ie zmuszeni bylismy do obserwacjii...a styl to czlowiek, wiec sprawa jest jasna - nie od razu to wychodzi...ale z czasem bylo jasne...kto jest kim....
                                                  • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 19:05

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: Na Bahnhofie....u Koguta!
                                                    Autor: m.maska ☺ 09.11.11, 11:36
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    No no Zorro...tylko czekaj jak dostaniesz maila z pogrozkami... ja juz mam, nawet kilka... niektore baaaaaardzo kulturalne byly smile wiele miesiecy temu dostalam takiego kulturalnego maila - musze Ci go pokazac, koniecznie... jest umieszczony screen w pewnym miejscu...mail od Kogucika, ktory walczy z "chamstwem"..... smile hihi...caly watek tam jest no i powinienes poczytac wypowiedzi tych, ktorzy Go teraz podejmuja wazelina..................... big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                                                    az sie rozbawilam na samo wspomnienie.......
                                                  • wscieklyuklad Re: dupa 24.07.14, 19:09
                                                    Niestety, ale ten akurat post uważam za prowokację wobec autorki.
                                                    Rozbawiony bywa wyłącznie chichorycus. Naprzemiennie ze szlochem.
                                                  • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 19:18
                                                    no
                                                    a jestem dopiero w 1/3 roku 2011 big_grin big_grin big_grin

wscieklyuklad napisał:

> Niestety, ale ten akurat post uważam za prowokację wobec autorki.
                                                    > Rozbawiony bywa wyłącznie chichorycus. Naprzemiennie ze szlochem.
                                                  • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 19:09

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: Jest sobie taki maly ratlerek.....
                                                    Autor: m.maska ☺ 03.11.11, 14:13
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    Nie wiem co czytal Kiszka, gdzies dzwoni mu tylko nie wiadomo czy w Mariackim czy moze od razu u Zygmunta... mnie juz nic nie jest w stanie zaskoczyc... nauci szczegolnej troski, juz tak maja.....
                                                  • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 19:17

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: Skleroza nie boli ....
                                                    Autor: m.maska ☺ 09.11.11, 16:07
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    Daj spokoj Zorro - zarzuci Cie nazwiskami, cytatami a w koncu powie, ze nie napisal tego tak, bo przecinek stal w innym miejscu....
                                                    Sek w tym, ze Uli ma swoje autorytety i ich zdanie jest dla niego wazne, takim autorytetem jest np. llmirka, w koncu, jak sama napisala, ma certyfikat kucharki i Czarek - to juz jest rzeczywiscie, naprawde OSOBA.....
                                                  • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 19:19

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: Skleroza nie boli ....
                                                    Autor: m.maska ☺ 09.11.11, 16:43
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    tak, tak szczegolnie cennym nabytkiem jest Czarek no i nie zapominac o WU...ktory przyjal sobie nick "podwyrko" wiadomo w jakiej intencji..... smile

Zobacz Zorro - mieli az 249 postow... moze powinnismy wyslac gratulacje?...no no.... wspaniale, ordery powinni przydzielic wszystkim, ktorym chcialo sie przelogowywac na dziesiatki nickow, zeby stworzyc ten potezny tlum....
                                                  • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 19:21

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: Masko
                                                    Autor: m.maska ☺ 05.11.11, 11:33
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    Nie zapominaj tylko o jednym: TO TY TUTAJ przyszedles, a nie ja do Ciebie.... SPADAJ!!!!!!!!!!!! na swoja grzede!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i ja u nas MAM PRAWO WYCHOWYWAC GOSCI KTORZY SIE TUTAJ PRZYSZLI AWANTUROWAC.... zostales wciagniety na wlasna prosbe.... a teraz zostales usuniety, brak Ci podstawowych zasad przyzwoitosci....

PRZESZEDLES TUTAJ ROBIC ZADYME I CZAJNIK MIAL RACJE.......

ale Ty dobry jestes w donosach na innych tez....najpierw ich prowokowales, podrzucales osobiscie jakies wyimaginowane nazwisko...a potem robiles donos ze to nazwisko podchwycili....
                                                    Ty dobro chodzace... pamietam tez oburzenie calego Podworka, kiedy kobiecie, ktora nie miala nogi napisales: zeby ci druga noga zgnila.... wiec nie rob z siebie aniola... bo mnie mdli i skopiuj to sobie i nos do innych.... MDLI MNIE.... tylko mnie mdli wole cie nie ogladac zeby mi sie nie pogorszylo...
                                                  • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 19:24

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: a na LOZOWNI od rasu ruch......!
                                                    Autor: m.maska ☺ 02.11.11, 12:18
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    nudzi im sie...a mnie to nie bardzo bawi - ale jesli trzeba....
                                                  • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 19:25

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: a na LOZOWNI od rasu ruch......!
                                                    Autor: m.maska ☺ 02.11.11, 12:48
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    noooooo..robia co moga... zeby kloace nadac range palacu..
                                                  • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 19:26

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: UBeckie tradycje....wiecznie zywe?!
                                                    Autor: m.maska ☺ 02.11.11, 14:56
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin

Pamietasz Zorro, jakie wyklady robil nam tutaj pewien nauta nt. demokracji? to jest wlasnie ta demokracja po polsku, w pojeciu niektorych... nacechowana mentalnoscia Kalego...
                                                    Niech sie bawia, znalezli widac nowe lopatki, chociaz ta piaskownica bardzo zabrudzona jest i nawet jesli beda glosno krzyczec, a u Was to Murzynow bija - niczego to nie zmieni....
                                                    Ale poniewaz bardzo im potrzebna poprawa image'u to beda to ciagnac - gdyby byli rzeczywiscie kulturalni i nie byla im potrzebna aktywnosc jak powietrze do oddychania, juz dawno by z tym skonczyli - tylko o czym wtedy?...
                                                  • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 19:27

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: UBeckie tradycje....wiecznie zywe?!
                                                    Autor: m.maska ☺ 02.11.11, 18:33
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    No... kucharka z certyfikatem przyszla pochwalic wlasna dzialalnosc i to jest wlasnie to - bylabym zdziwiona, gdyby nie zapragnela sie pod tym podpisac....
                                                  • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 19:28

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: LOZA? Raczej "Lozownia klakierow".....
                                                    Autor: m.maska ☺ 03.11.11, 10:56
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    Oooooooooo Dyzia-klamczuszek...moze w koncu wpisze to co miala waznego do napisania na forum Net bez chamstwa i manipulacji... bo to juz chyba 10 dni minelo, kiedy twierdzila, ze ma cos do powiedzenia....ciezko jej to idzie....
                                                  • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 19:30

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: BIAŁA NIEWINNA ŚNIEŻYNKA
                                                    Autor: m.maska ☺ 16.07.11, 19:45
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    Re: Słowa
                                                    ulisses-achaj 16.07.11, 18:06 Odpowiedz
                                                    PS O ile mi wiadomo, tamtych nautów usunięto z Zielonej Latarni, z Loży, a na koniec z Podwórka. Trzy różne grupy ludzi, taka sama reakcja. Niech będzie że to spisek. ... smile
                                                  • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 19:35

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: Arriva, arriva! Hombres hasta la vista....
                                                    Autor: m.maska ☺ 28.10.11, 12:11
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    m.maska napisała:

> Noooooooooooo przeciez sie juz Jokker wykazal znajomoscia...
                                                    > rationalisation i projection.... nawet nie potrafie tego tak pomyslec a
                                                    > co dopiero napisac... ten lacznik tam nie pasuje, no niestety...

A wracajac do rationalisation i projection.... to kiedy lozowego medrca poprosilam zeby napisal w skrocie i przystepnie o co chodzi, nadal powtarzal uparcie rationalisation i projection.... ... wyglada na to, ze znowu przeczytal tylko naglowki, jak w tym czasopismie o ktrym kiedys pisal, ocenil cale czasopismo po okladce... dlaczego mnie to nie dziwi...
                                                  • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 19:37

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: Ogolna mobilizacja...
                                                    Autor: n.nutella ☺ 26.10.11, 14:43
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    Melduje sie na wezwanie...i mam propozycje, poniewaz "wrogie plemie" uzywa wazeliny... ja dostarcze jako przeciwwage nutelle, to moja tajemna bron...mozna uzyc do smarowania ale ostroznie bardzo, poczatkowo schlodzonej a potem ja podgrzac...wtedy "wrogie plemie" sie posliznie....
                                                    Innej broni nie uznaje... nutella jest moja...
                                                  • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 19:40

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: Do Szaaaaaaalika
                                                    Autor: m.maska ☺ 26.10.11, 11:24
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    .....wieeeeeeeeeeeem.... wg "obliczen" Jokkera to u nas jest 80% inwektyw...hmm...jesli tak to zostalo przebiegunowane, wole nasze inwektywy, niz bluzgoty Szalika vel cierpkismakjejust, Cornelli vel Groszvenor ze juz nie wspomne Kichonora.....
                                                    Aaaaaaaaaaaaaa.... juz wiem....Jokkerowi sie pomieszaly slowa... Jokker, to nie inwektywy, to inwencja... smile....wiem, ze tego u Was przyszloby z lupa szukac... 80% piszesz? az tyle?....bez przesady...ale wiem, oczywiscie - sporo tutaj tego....az trudno zdecydowac, ktore watki umiescic pod szpilka... naprawde, mamy z tym problem...
                                                  • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 19:40

Kalejdoskop ❁♫♫

Autor: m.maska ☺ 25.10.11, 17:23
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    to wiem... ale lubie byc skrupulatna - jesli ktos wrzeszczy i cos twierdzi - uwazam, ze mu nalezy pokazac FAKTY... a ten smakjejust wiecej u nas narozrabial, tylko nie chce mi sie tego szukac... a czy zrozumie? na pewno nie... KALI tez nie rozumiec, KALI wiedziec swoje i nie widziec nic poza wlasnym interesem i trzymaniem sie regulaminu wyznaczonego przez tego kto ma waaaaaaaaadze....
                                                  • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 19:42

Kalejdoskop ❁♫♫

Autor: m.maska ☺ 26.10.11, 12:03
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    sie uwazaja, za elite spoleczenstwa.....
                                                  • wscieklyuklad Re: dupa 24.07.14, 19:44

Autor: m.maska ☺ 02.11.11, 12:18
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    nudzi im sie...a mnie to nie bardzo bawi - ale jesli trzeba....

O! O! O! I tu nie ma ani prowokacji, ani manipulacji. NIE BAWI! Czyli nie chichocze!
                                                    Bez wątpienia równolegle chichotał chichorycus.
                                                  • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 19:48
                                                    szukaj dalej big_grin

tylko szukamy tych postów, gdzie "nigdy nikomu nie ubliżała" big_grin big_grin big_grin no !! big_grin

wscieklyuklad napisał:

>
                                                    > Autor: m.maska ☺ 02.11.11, 12:18
                                                    > Dodaj do ulubionych
                                                    > Odpowiedz cytując Odpowiedz
                                                    > nudzi im sie...a mnie to nie bardzo bawi - ale jesli trzeba....
                                                    >
                                                    > O! O! O! I tu nie ma ani prowokacji, ani manipulacji. NIE BAWI! Czyli nie chic
                                                    > hocze!
                                                    > Bez wątpienia równolegle chichotał chichorycus.
                                                  • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 19:49

Kalejdoskop ❁♫♫

Zapominajce...polecam
                                                    Autor: m.maska ☺ 15.10.11, 03:29
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    No cos podobnego...Zapominajka a do zludzenia przypomina Ziute...
                                                  • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 19:53

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: Wot, charoszyj chudoznik.....
                                                    Autor: m.maska ☺ 03.10.11, 16:48
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    no to teraz bedzie para.... jak on potrzebuje byc zauwazony... skoro nie w realu to chociaz moze w necie sie uda... taaaaaaaaki artysta, tak kiedys napisala wazelina
                                                  • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 19:54

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: Los Brutalos....
                                                    Autor: m.maska ☺ 03.10.11, 16:18
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    Zorro czy nie zauwazyles, ze to indywiduum rzęzi wprost o to by go zauwazyc?...jakie to jest biedne....
                                                  • kogucik.2872 Re: dupa - bardzo twórcze 24.07.14, 19:56
                                                    big_grin big_grin big_grin

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: Los Brutalos....
                                                    Autor: m.maska ☺ 03.10.11, 14:55
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    1zorro-bis napisał:

> ale kiedys to nawet potrafil normalnie rozmawiac.....cool

Wiesz Zorro, bo z chamem to jest tak: jesli rozmawiasz z nim grzecznie, to jemu sie wydaje, ze jesteess slaby... cham rozumie tylko mowe rynsztoku, bo te zna i jesli ktos bluznie, to cham czuje przed nim respekt i estyme... bylo kiedys takie powiedzenie, ze chamowi najpierw trzeba dac w morde a potem podstawic reke do ucalowania i wtedy bedzie odczuwal szacunek...a Tobie sie wydaje, ze jak bedziesz go traktowal jak rownego sobie, to on to doceni? zapomnij o tym... cham rozumie tylko "prawo pięści"
                                                  • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 20:00

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: Los Palantos.....
                                                    Autor: m.maska ☺ 03.10.11, 13:50
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    Czasami sie zastanawiam, czy czytanie ze zrozumieniem dla niektorych osobnikow jest po prostu nieosiagalne? a moze taki np. "artysta", rozumie "abstrakcyjnie" i wydaje mu sie ze wszyscy musza byc podobnie okaleczeni...a rozciagniete kalesony i puszka skwasnialego piwa to tez abstrakcja.....bleeeeeeeee...kolejny Jozio po prostu.
                                                    Wiesz AL - mysle, ze jego oburzenie, na Twoje opowiadanie wynikalo z faktu, ze ow osobnik w tym opisie odnalazl siebie...a nie kazdy lubi, kiedy obnaza sie jego "artystyczna dusze"...
                                                  • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 20:03

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: No prosze....LOZOWNIA sie znowu rozkreca.....
                                                    Autor: m.maska ☺ 29.07.11, 20:11
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    Jokker... big_grinbig_grinbig_grin szlocha???? kto???? no chyba tylko Ty... czy ktos Cie tutaj zapraszal? czy ktos biedaku tutaj o Tobie wspominal?....dopoki sie znowu nie zaczales mieszac w nieswoje sprawy...
                                                    Wiesz, ja to nawet rozumiem - zabraklo Ci juz pomyslow i chodzisz tak po innych forach i szukasz tego natchnienia a jesli nie znajdujesz, wtedy... prowokacja tez jest dobra smile
                                                    Lewatywa, naprawde, to Ci na pewno pomoze....mysle, ze jednak przyzwyczajenie robi swoje, i wtedy nie szlochasz....
                                                  • kogucik.2872 Re: dupa 24.07.14, 20:05

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: No prosze....LOZOWNIA sie znowu rozkreca.....
                                                    Autor: m.maska ☺ 29.07.11, 18:46
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    hihihi... a wiecie co, poniewaz Jokker wyraznie darzy niechecia osoby starsze od niego...wydaje mi sie, ze Mamusia jednak zbyt czesto stosowala te lewatywe co pozostawilo u niego trwale urazy... czy Was to dziwi? mnie nie...to musialo dla tekiego chlopczyka byc wyjatkowo upokarzajace - kto wie jak dlugo mamusia mu to robila... a ponoc jak za dlugo sie czegos uzywa, mozna wpasc w nalog - i zapewne teraz nie moze sie uwolnic...tylko odwyk