Gość: Jannik IP: *.dip0.t-ipconnect.de 29.04.10, 00:01 Witam! Ktos ma jakies pomysly czego na Micro/BA sie uczyc? Jak moze wygladac rozmowa.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Micro Re: AD5 - Micro/BA - czego sie uczyc? IP: 193.178.209.* 29.04.10, 10:31 Hej... nie wiem... "rzucam sie" na wszystko co mi wpadnie w rece... ale ja zaczynam z niskiego poziomu wiedzy unio-europejskiej wiec cokolwiek czytam to jest nowosc.... niestety.... Czytam wiadomosci, staram sie wiedziec co sie obecnie dzieje. Nie wiem jak zapatrywac sie na sprawy teorii z Micro itp.... i chyba nie mam zamiaru sie w ta zglebiac, raczej skupiajac sie na wiedzy z mojego profilu.... W sumie nasz egzamin jest chyba drugi w kolejnosci po EPA, jesli chodzi o zakres - wlasciwie moga pytac o wszystko..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jannik Re: AD5 - Micro/BA - czego sie uczyc? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 29.04.10, 12:23 wydaje mi sie, ze oprocz ogolnej wiedzy z UE,. bedzie sporo z zagadnien finansowych i rachunkowosci: bilans, budzet itd.. klasyczna mikroekonomie mozna chyba sobie podarowac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Micro Re: AD5 - Micro/BA - czego sie uczyc? IP: 193.178.209.* 29.04.10, 14:32 Czyli dobra mam "strategie" w miare.... Nie wiem czy da sie jakos specjalnie do tego egzaminu przygotowac.... mozna przerobic wszystko oprocz jednego zagadnienia i z tego dostac pytanie.... Duzy udzial szczescia w tym wszystkim jest...... Odpowiedz Link Zgłoś