Dodaj do ulubionych

sklepy jubilerskie w Antwerpii

IP: *.36-64-87.adsl-dyn.isp.belgacom.be 03.09.11, 17:23
czy są otwarte w niedziele? Dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: iwona298 Re: sklepy jubilerskie w Antwerpii IP: *.10-241-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 03.09.11, 21:55
      raczej tak, wiekszosc z nich to zydowskie.
    • Gość: gosc Re: sklepy jubilerskie w Antwerpii IP: *.36-64-87.adsl-dyn.isp.belgacom.be 04.09.11, 00:19
      Czy sa jakieś szczególnie godne polecenia? Fachowość, obsługa?
    • Gość: hmmmm Re: sklepy jubilerskie w Antwerpii IP: *.fbx.proxad.net 04.09.11, 08:47
      raczej radze zadzwonić bo wątpię aby tłumy docierały do tego miasta po biżuterię w niedziele

www.antwerpen.be/
      • Gość: anbxl Re: sklepy jubilerskie w Antwerpii IP: *.access.telenet.be 04.09.11, 10:29
        ty znowu radzisz,a malo wiesz...tak w niedziele w A'pen jest sporo turystow, ktorzy, bynajmniej Holendrzy przyjezdzaja na zakupy do zlotnikow. Ja polecam sklep,w ktorym pare razy cos kupilam (znajduje sie na parterze malego centrum handlowego (gdzie znajduje sie Media Markt° jakies 50 m od dworca jak idziesz w strone Meir. N ie wiem czy jest on tez otwarty w niedziele. Tam masz grawer gratis i w ciagu 10 min na miejscu
        • Gość: hmmmm anbxl pisze IP: *.fbx.proxad.net 04.09.11, 11:31
          "N ie wiem czy jest on tez otwarty w niedziele"

autor tez nie wiedział
          • Gość: gosc Re: anbxl pisze IP: *.97-64-87.adsl-dyn.isp.belgacom.be 04.09.11, 11:49
            dzieki wam za posty, nie pojade, bo nie wiem, czy sklepy sa otwarte, czy tez nie. Pojade w dzien powszedni...
            • Gość: Link Diamondland.be IP: *.239-128-109.adsl-dyn.isp.belgacom.be 05.09.11, 07:43

www.diamondland.be
              Buying diamonds in the Antwerp World Diamond Center ( Antwerpen in Dutch, Anvers in French, Amberes in Spanish ) is an opportunity to visit one of Europe’s most spectacular and romantic cities. A place to be that will thrill you.

Near the central station at 30 minutes from Brussels airport, the Antwerp Diamond Center covers one square mile, housing 1500 diamond companies and 4 diamond bourses. In this highly protected quarter, thousands of highly skilled diamond workers are active to keep up the international quality label ”Cut in Antwerp” based on a tradition of 5 centuries. Millions of diamonds are literally passing through their hands. The Antwerp diamond companies have the best polishers in the world.

Diamondland, Antwerp’s largest diamond shop, is member of all the major professional diamond associations.
    • Gość: ja Re: sklepy jubilerskie w Antwerpii IP: *.access.telenet.be 06.09.11, 15:42
      sa otwarte. com prawda nie wiem czy wszystkie, warto sie potargowac bo mozna miec cene o 50% nizsza
      • Gość: anbxl Re: sklepy jubilerskie w Antwerpii IP: 91.194.202.* 07.09.11, 11:23
        Chcialam tylko dodac do tego tematu,ze raz mialam zle doswiadczenie (nie w Antwerpii ale w San Marino u jubilera z atestem kupilam lancuszek 9 karatowy, na certifikacie tego nie bylo,ze zloto jest 9 karatowe,a wiec zadnej wartosci). Tu w Belgii np w Carrefour sprzedaja zloto 9-14 karatowe. A wiec trzeba znac sie,zeby rozpoznac ile karatow ma zloto (podobno specjalisci to widza golym okiem)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka