Dodaj do ulubionych

Europabank a ING - kredyt

IP: 88.147.45.* 06.03.12, 21:05
Musze wziac kredyt na splate innego. Znacie Europabank? Ostatnio oferuje kredyty konsumenckie o stosunkowo niskim oprocentowaniu - 6.47%. ING, w ktorym mam konto od 3 lat twierdzi, ze ponizej 12.25% nie moze zejsc - nie jest to troche za duzo?
Obserwuj wątek
    • Gość: anbxl Re: Europabank a ING - kredyt IP: *.access.telenet.be 06.03.12, 21:21
      Radze sprawdzic za co Europabank bierze jeszcze prowizje np za otwarcie i prowadzenie rachunku, jego ubezpieczenie,etc.Kiedys bylo wiecej placowek tego banku w Belgii,obecnie chyba nie ma ich za wiele.A Citybank. Nie bylam ich klientem,a 3 lata temu wzielam u nich kredyt na samochod "od reki"-czek dostalam w ciagu 24h. Ewentualnie Cofidis,ale oni tez maja rozne dodatkowe oplaty (ostatnio musialam tlumaczyc znajomej za co placi co miesiac oprocz sumy kredytu
    • Gość: Europabank Re: Europabank a ING - kredyt IP: *.ec.europa.eu 07.03.12, 12:37
      Witam, mam kredyt na samochod w Europabanku na 17tys chociaz nie mam tam konta, musialam tylko zaplacic jednorazowo ubezpieczenie u nich (niewiele jakies 320 euro). Jestem zadowolona z obslugi i % poniewaz w Dexia (moj bank od kilku ladnych lat) zaproponowal mi takie oprocentowanie ze masakra. W ING zalezy jak trafisz, moj maz tam ma konto i procent jako dla klienta ich banku nie byl tez zbytnio interesujacy a poza tym uwazam z wlasnego doswiadczenia ze ING nie ma za bardzo kompetentnych pracownikow. Polecam Europabank, pozdrawiam
      • marekggg Re: Europabank a ING - kredyt 07.03.12, 13:31
        Nie znam Europabank, ale mam konto w ING od 2006 roku i na hipoteke zaproponowali najlepsze warunki kredytu. Kredyt na samochod splacilem juz kilka lat temu - dostalem od reki, ubezpieczenie samochodu tez w ING, ale jednak najlepsza oferta jaka otrzymalem. I co do pracownikow - zalezy na kogo sie trafi, ale na Schumanie (blizej w kierunku parku 50-naire) jest pare bardzo kompetentnych osob. Np. Mireille De Coster.
        Rowniez w KBC na Chasse jest bardzo fajna pani Mounia Jallal.
        Obie gadaja spoko po EN rowniez.
        • Gość: hmmm Re: Europabank a ING - kredyt IP: *.94-252-101-230.dyn.cust.tango.lu 07.03.12, 21:51
          najlepsza oferta ????????????????????

a na czym polegały te gorsze ????
          • marekggg Re: Europabank a ING - kredyt 08.03.12, 17:01
            cena, oprocentowanie, warunki - wystarczy?
      • Gość: ... Re: Europabank a ING - kredyt IP: 88.147.33.* 04.04.12, 18:10
        Jak sie okazuje kredyty na cele ogolne maja tylko dla Belgow albo posiadaczy domow... Przynajmniej tak mi tlumaczyli (po zlozeniu podania). Cudzoziemiec zawsze moze czmychnac z kasa w kazdej chwili. A Belg to nie?
        • Gość: Przeciwna Re: Europabank a ING - kredyt IP: *.76.247.111.coditel.net 07.04.12, 12:16
          A nie lepiej przestac zyc na kredyt?

Kredyt na zakup domu na 3 lub max 4 procent rozumiem i popiram bo lepsze to niz placenie komus czynszu.

Kredyt konsumencki na 12 procent to czysta glupota zreszta na 7 tez.
          Zacznijcie zyc na miare swoich dochodow a nie bedziecie szukac kredytow zeby splacac inny kredyt. Zal d.u.p.p.e sciska i zenada.
    • Gość: hahaha Re: Europabank a ING - kredyt IP: *.fbx.proxad.net 24.05.12, 18:44
      zgłoś się do greków
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka