Dodaj do ulubionych

praca w Holandii

19.09.04, 11:09
Poszukuje ludzi chętnych do pracy w kraju tulipanów. Podstawa to paszport
kraju "starej UE".
Obserwuj wątek
    • Gość: M Re: praca w Holandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.04, 14:29
      A co to za praca? Gdzie? I jaka płaca? Więcej szczegółów.
      • Gość: rysiek Re: praca IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 24.09.04, 20:10
        poszukuje pracy w UE jako RZeznik
      • Gość: HAMSTER Re: praca w Holandii IP: *.r-195-35-129.essentkabel.com 13.10.04, 21:47
        MIESZKAM W HOLANDII. MAM OBYWATELSTWO HOLENDERSKIE. ZNAM BIEGLE JEZYKI: POLSKI,
        ANGIELSKI, HOLENDERSKI I ROSYJSKI - JESTEM ZAINTERESOWANY OFERTA PT. "PRACA W
        HOLANDII", MOGE TEZ POMOC OGLOSZENIODAWCY. KONTAKT E-MAIL: hamster@castel.nl
        • cress Re: praca w Holandii 14.10.04, 14:33
          Jezeli ktos jest zainteresowany praca w Holandii badz zna osoby,ktore szukaja
          pracy i posiadaja paszport eu to prosze dajcie znac.
    • Gość: Macz Re: praca w Holandii IP: *.lodz.msk.pl / 81.15.176.* 19.09.04, 18:41
      Cześć. Mógłbyś podać więcej szczegółów na maila? Jestem zainteresowany
      macz.l@wp.pl Pozdrawiam
      • Gość: astra Re: praca w Holandii IP: *.adsl.xs4all.nl 21.09.04, 17:05
        jesli jestes zainteresowany praca w Holandii, to napisz na maila do mnie
        luinor@wp.pl Moze moge pomoc.
        • Gość: marcin Re: praca w Holandii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.04, 16:03
          jestem zainteresowany pracą w Hollandii znam biegle dwa jwzyki niemicki
          angielski no i oczywiście polski.odpowiedz co chcesz wiedzieć i czego ci trzeba
          na maax9@02.pl
          • Gość: andrzej Re: praca w Holandii IP: *.swi.vectranet.pl / 80.51.166.* 12.10.04, 14:05
            Szukam pracy za granicą.Znam dość dobrze jęz.niemiecki.Mobilny,z bardzo dobrym
            i długim starzem w prowadzeniu samochodu-dostawczego tagże.
        • Gość: andrzej Re: praca w Holandii IP: *.swi.vectranet.pl / 80.51.166.* 12.10.04, 14:01
          jestem zainteresowany pracą w Holandii.Jeżeli możesz mi pomódz to czekam na
          maila.
          Andrzej
      • Gość: rysiekala@poczta.o Re: praca IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 24.09.04, 20:16
        Szukam pracy jako rzeznik w Niemczech.Belgi Holandi,Irlandi i Angli moj
        adres rysiekala@poczta.onet.pl
      • Gość: basiakucpob@interi Re: praca w Holandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 12:29
        Poszukuję pracy jako rzeźnik.Pracuję obecnie w Niemczech przy rozbiorze woł.
    • Gość: maya PILNE!!! Re: praca w Holandii IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.04, 22:33
      jestem zainteresowana ale sprawa jest dość pilna. mój facet wybiera się w te
      rejony jutro szukac pracy więć chętnie uzyskalibyśmy od Ciebie informacje o
      takiej pracy w holadandii. info: imbb@op.pl
      • anna_pl PILNE!!! Re: praca w Holandii 20.09.04, 09:41
        Witam ponownie. Praca jest na ogół przy warzywach, można sobie zarobić
        wystarczajaco dużo:)Ale podkreślam- paszport starej UE(np. niemiecki) jest
        niezbedny. Prosze o kontakt na mój adres e-mail tylko takie osoby!
        • Gość: maya PILNE!!! Re: praca w Holandii IP: *.ump.pl 23.09.04, 09:48
          dziękuję za odpowiedź. Niestety oferta nie dotyczy mnie ponieważ mam polskie
          obywatelstwo. Pozdrawiam
      • maniuraczek10 PILNE!!! Re: praca w Holandii 22.09.04, 12:21
        jestem stolarzem szukam pracy moge tez robic co innego czekam na odp.
    • Gość: qnta Re: praca w Holandii IP: *.icpnet.pl 20.09.04, 12:08
      jakiego rodzaju jest to praca? I oczywiscie jakie sa wymagania? Moj e-mail:
      bschiller@op.pl Pozdrawiam i bede wdzieczny za wszelkie informacje>.
    • Gość: waldi Re: praca w Holandii IP: *.ad.uni-heidelberg.de 20.09.04, 15:45
      Szukasz Volksdeutschow - to szukaj sobie tych ludzi w holandii, albo w starej UE
      • Gość: maryjka Re:Do anna_pl IP: *.isp.tvkg.net 20.09.04, 15:51
        Aniu....żadna łaska...szukasz ludzi co mają podwójny paszport(czerwony),tacy
        ludzie bez twojej łaski mają prace w Niemczech,bo mają podwójne obywatelstwo i
        nie czekają ,aż jakaś tam anna znajdzie im prace...........chcesz się wykazać
        to załatw prace zwykłym ludziom-Polakom,co mają zwykłe paszporty.
        • bromir Do pracy rodacy! A nie za narzekanie sie brac! :)) 21.09.04, 12:14
          No tak, ale nie kazdy jest taki odwazny jak ty, zeby jechac w ciemno ;) A z
          praca wcale nie jest tak latwo jakby sie moglo wydawac. Trzeba sie najlepiej
          wlasnie "o kogos" zaczepic. Co do Niemiec, to chyba pomylilas watki, bo temat
          jest o Holandii, a w Niemczech wcale az tak wiele miejsc nie ma (zobacz na
          slupki bezrobocia tam i w Holandii oraz na ilosc Polakow w Niemczech i NL). W
          Holandii mozna przetrwac, pracujac spokojnie mozna sie utrzymac. No i mysle ze
          nie o jakas laske tu chodzi, bo to zwykle ogloszenie o prace a nie instytucja
          charytatywna. Pisze, bo sam wiem ze nielatwo bylo mi znalezc robote w Holandii.
          Do Waldiego: Obywatelstwo jest wazne ze wzgledu na rozne okresy przejsciowe (w
          Holandii obywatel Polski moze byc zatrudniony, ale za zgoda pracodwacy, jesli
          "sa miejsca dla nowych panstw UE"). To zadna laska, jak sie chce pracowac to nie
          mozna narzekac, nie ma nic z niczego. A Maryjce sie dziwie, jak taka waleczna to
          dlaczego czeka na jakas "pomoc", a moze juz w Niemczech jest skoro tam tak
          niby-latwo? Sorry za ten atak, ale denerwuje jak ktos narzeka ze nie ma pracy a
          jednoczesnie wrzuca swoje 3 grosze do tematu w ktorym nie ma nic do powiedzenia
          ciekawego. Chce sie pracy, to trzeba przyjac ze nie zawsze jest sie panem
          sytuacji. Bo zycie to nie film ;) Ale jak sie juz zacznie i zdecyduje to potem
          tylko sie zobaczy zazdrosc w oczach malkontentow... Pozdrawiam!
          • Gość: andrzej Re: Do pracy rodacy! A nie za narzekanie sie brac IP: *.telecom.sk 29.09.04, 19:38
            cześć bromir,

moja siostra jest właśnie w Niemczech i szuka tam pracy interesuje ją także
            praca w Holandii.Masz rację że nie jest tak łatwo. Czy mógłbyś udzielić
            jakichkolwiek porad co do znalezienia pracy w Holandii
            Z góry dziękuję za jakiekolwiek informacje
            Andrzej
        • Gość: zibi Re:Do anna_pl IP: 213.201.167.* 24.09.04, 16:17
          To nie dokonca prawda,ze ludzie z paszportem eu od zaraz dostaja prace.Jeszcze
          rok temu tak ale teraz pracodawcy maja wieksze wymagania i nie czekaja z
          otwartymi ramionami na obcokrajowcow nawet z paszportem.
      • Gość: kamila Re: praca w Holandii IP: *.adsl.xs4all.nl 21.09.04, 17:06
        jak nie jestes zainteresowany, to sie nie wtracaj!
    • emolek Re: praca w Holandii 22.09.04, 14:02
      jestem bardzo bardzo zainteresowany. Podaj wi´cej szczegó?ów
      emolek0@op.pl
    • Gość: zyczliwy Re: praca w Holandii IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.04, 17:52
      ludzie! nie dajcie sie nabrac! toz to chodzi o posiadaczy paszportow
      niemieckich (slazakow glownie), ktorych w niderlandii jest tysiace. to wlasnie
      przez nich tzw. "kapturkow" nie mozna znalezc roboty na czarno ( i nie tylko).
      a chodzi tu glownie o szklarnie i pola.
      • Gość: greg Re: praca w Holandii, Re do zyczliwego kapturka ;) IP: *.system-net.pl 23.09.04, 00:06
        O jakie nabranie ci chodzi? To chyba (jak wyzej ktos napisal) pracodawca
        decyduje kogo zatrudni czy kogos z Portugalii, Holandii czy Polski. A wiadomo ze
        jak sie ma swoja firme to sie nie chce miec klopotow.

A mam pytanie, czy nie ma klopotow z mieszkaniem?
        • anna_pl Re: praca w Holandii, Re do zyczliwego kapturka ; 23.09.04, 16:35
          Tak, w Holandii sa problemy z mieszkaniem. Najlepiej wcześniej przed wyjazdem
          sprobować sobie cos załatwic.
    • Gość: Jacek Re: praca w Holandii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.04, 14:16
      Studiuje na II roku architektury krajobrazu. Szukam pracy na wakacje 2005.
      Jeżeli jest taka możliwość w tulipanowej pracy, chętnie pojadę. Mój adres e-
      mail: jacpio@wp.pl
      • anna_pl Re: praca w Holandii 29.09.04, 09:53
        Osoby zainteresowane proszę o podawanie adresów e-mail. Pozdrawiam
    • Gość: ela Re: praca w Holandii IP: *.telecom.sk 29.09.04, 19:29
      cześć ania,

czy znalazłaby się jakaś praca w Holandii bez paszportu kraju starej UE

ela
      • anna_pl Re: praca w Holandii 30.09.04, 20:55
        Do Eli;
        proszę podaj mi swój adres e-mail.
        • Gość: Tomi Do Anny : praca w Holandii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.04, 14:52
          Cześć. Ja także nie posiadam paszportu UE. Lecz za to wiele chęci i
          determinacji. Czy to może wystarczyć ?! , mój mail : tomi_lee@o2.pl
    • Gość: beata Re: praca w Holandii IP: *.gdynia.mm.pl 29.09.04, 22:15
      chetnie dowiem sie czegos wiecej o tej pracy
      • Gość: beata Re: praca w Holandii IP: *.gdynia.mm.pl 29.09.04, 22:17
        chetnie dowiem sie czegos wiecej o tej pracy, jestem zainteresowana beatricze65@wp.pl, lub beatricze@operamail.com. czekam na odpowiedz:) z gory dziekuje.
    • Gość: daniel kwiatek Re: praca w Holandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 12:57
      cześć jestem zainteresowany tą pracą.Wraz z znajomym możemy wyjechać od zaraz.
      proszę o kontakt pod numer :880001837 Z góry dziękuję.
      • anna_pl Re: praca w Holandii 01.10.04, 13:06
        Do Daniela;
        Prosze podaj swój adres e-mail.
      • Gość: zainteresowany Re: praca w Holandii IP: 81.210.32.* 01.10.04, 18:21
        jestem zainteresowany ta praca ucze sie niemca 3 rok moze i to sie przyda marcex@tlen.pl 2835311 mam 29 lat
    • Gość: Tadeusz Re: praca w Holandii IP: *.olsztyn.mm.pl 01.10.04, 13:37
      Czesc Anna.Czy jest mozliwosc na prace bez paszportu starej UE?
      z pozdrowieniem Tadeusz
      kontakt;e-mail;albercika80@interia.pl
      • Gość: shaky Re: praca w Holandii IP: *.espol.com.pl 02.10.04, 20:18
        czy moge Anna dostac wiecej informacji ? Moj e-mail: shaky6@poczta.fm dzieki z
        gory
    • Gość: hanna.ciesla Re: praca w Holandii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.04, 23:35
      mój mąż pracował w Holandii w szklarni, obecnie poszukuje pracy, posiada
      paszport niemiecki.czy ja, jako żona mogę również pracować?
      • Gość: cress Re: praca w Holandii IP: 213.201.167.* 04.10.04, 11:09
        Z tego co wiem to tak.Podaj swoj e-mail to porozmawiamy.Pozdrawiam
      • anna_pl Re: praca w Holandii 05.10.04, 11:37
        Dla Twojego męża na pewno znajdzie się praca i to nawet od zaraz. Wydaje mi sie,
        że Twoja kwestię najlepiej będzie rozwiązać na miejscu. Jest bowiem bardzo
        możliwe , że uda sie coś załatwic. Proszę podaj swój adres e-mail.
    • Gość: Ania (Poznań) Re: praca w Holandii IP: *.p-s-inter.net 04.10.04, 11:23
      mozesz coś wiecej powiedzieć co to jest za praca. Ja chcę wyjechać mozliwie jak
      najszybciej. Paszport posiadam. Interesuje mnie tylko legalna praca.
      • anna_pl Re: praca w Holandii 05.10.04, 11:44
        Jest to praca na południu Holandii (Haga)przy pakowaniu warzyw (nieskomplikowana
        sprawa). Praca jest od zaraz i na min. 1 miesiąc. Praca jest na dwie zmiany: noc
        i dzień po 12 godzin. Proszę podaj swój e-mail. Pozdrawiam.
        • Gość: Ilona Re: praca w Holandii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.04, 13:39
          jestem zainteresowana twoją ofertą ale jest jeden problem nie mam paszportu czy
          to jest problem,jeśli bys mobła to prosze odpowiedz .
          z góry dziękuje mój adres ilonacisek@wp.pl
        • renata22 Re: praca w Holandii 07.10.04, 22:12
          jestem zainteresowany, mam 30 lat, prawo jazdy i duża motywację do pracy.
          • renata22 Re: praca w Holandii 07.10.04, 22:14
            poszukuje osoby chętnej do wyjazdu do Holandii, wyjazd 20.10.2004.
    • Gość: Ada Re: praca w Holandii IP: 212.160.138.* 12.10.04, 11:53
      poszukuje pracy na pólnocy Holandii (landgraaf, heerlen) opieka dzieki, pomoc
      domowa, praca biurowa. angielski zaawansowany, bez paszportu UE,
      prosze o kontakt gigi_78@o2.pl
    • Gość: andrzej Re: praca w Holandii IP: *.swi.vectranet.pl / 80.51.166.* 12.10.04, 13:54
      Jeżeli ta oferta jest aktualna,to skłam swoją chęć wyjazdu do Holandii.
      Jestem gotowy do natychmiastowego wyjazdu.
      tel.68/38 267 92
      kom.0694 401 698
    • Gość: andrzej Re: praca w Holandii IP: *.swi.vectranet.pl / 80.51.166.* 13.10.04, 08:42
      Bardzo chciałbym skożystać z możliwości wyjazdu do pracy do Holandii.
      Mój adres andrzej299@.op.pl
    • Gość: majus_SANOK Re: praca w Holandii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 00:46
      Chciałebym wiedziec co i jak z ta praca odp: majus.k@interia.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka