Dodaj do ulubionych

Arabia Saudyjska

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.04, 12:04
Czy ktoś kiedykolwiek pracował w Arabii Saudyjskiej i mógłby podzielić się
swoimi doświadczeniami?
Obserwuj wątek
    • Gość: antek Re: Arabia Saudyjska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 14:02
      Może ktoś był?
      • Gość: antek Re: Arabia Saudyjska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 23:44
        ???
    • Gość: Welcome to Hell TAM MIESZKA RODZINA BIN-LADEN i niewiernym ... IP: *.spray.net.pl 21.09.04, 13:00
      ..ścinają głowy. DZIĘKI !!
      • Gość: antek Re: TAM MIESZKA RODZINA BIN-LADEN i niewiernym .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 13:42
        to chyba w Iraku, a nie w Arabii Saudyjskiej? Szukam osób, które tam pracowały
        i głów im nie ścięto :)
    • Gość: Jag Re: Arabia Saudyjska IP: *.dsl.pipex.com 21.09.04, 14:45
      Ja kiedys ubiegalm sie zeby tam odbyc praktyke w jednym z wielkich hoteli. To
      bylo jakies 2 lata temu ale uczciwie mi powiedzieli ze jest zbyt
      niebezpiecznie dla Europejczykow i doslownie odradzili. Pracuje dla firmy
      rekrutujacej teraz i w ogole nie mozna znalezc inzynierow do pracy w arabii
      saudyjskiej. Wiekszosc kontrktorow w trosce o swoje bezpieczenstwa wyjedzdza z
      SA.
      • Gość: antek Re: Arabia Saudyjska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 20:41
        Dzięki za posta. Czekam na więcej wypowiedzi
        • Gość: sympatico canada Re: Arabia Saudyjska IP: *.sympatico.ca 22.09.04, 03:31
          To jest kraj dobry dla Hindusow, zwlaszcza jezeli sa muzułmanami.
          Odradzam, podobnie jak zaprzyjaźnieni ze mną muzułmanie.
          • Gość: salmotrutta Re: Arabia Saudyjska IP: *.compass.net.nz 23.09.04, 18:49
            ...wrocilem wczoraj po dwoch miesiacach spedzonych nieopodal Ras Tanura - kolo Dammam...wrocilem i zywy i zdrowy, za 7 tygodni znow moge tam jechac ale chyba sie nie zdecyduje, to dziwny kraj...a poza tym jest tam cholernie goraco...w ubiegla sobote bylo 54 stopnie!!!...Celsjusza!...
            • Gość: antek Re: Arabia Saudyjska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 14:19
              Pytam jeszcze raz o kraj Saudów, bo mam ofertę, ale nie mogę się zdecydować.
              2600 USD miesięcznie to dużo, czy mało? Nasz MSZ przestrzega przed wyjazdami do
              tego kraju, więc jeszcze czekam na wypowiedzi osób, które tam pracują lub
              pracowały.
              • Gość: antek Re: Arabia Saudyjska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 20:16
                ???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka