Gość: chi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 10:43 sa to kwoty BRUTTO>>> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dent. Re: Dentyści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 17:25 Są to kwoty brutto. Czyli 12000 minus podatek......... nie rozśmieszajcie mnie. Szukają ludzi którzy są tak naprawdę z górnej półki, a po opodatkowaniu i uwzględnieniu różnicy w kosztach utrzymania dają zarobki tygodniowe...ale na miesiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stomatolog Re: Dentyści IP: *.interkom.pl / *.interkom.net.pl 27.10.04, 14:28 Sądzę, że firma Grafton Recruitment powinna się zastanowić nad wybitną niekompetencją swojej pracownicy pani Agaty Purzyc. Chyba że firma szemrana albo pani ma mocne plecy. Bo o jakimkolwiek rozeznaniu w realiach nie ma mowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poinformowany Re: Dentyści IP: *.crowley.pl 02.11.04, 16:55 Z tego co wiem Grafton pozbył się już Pani Purzyc.... Okazała się faktycznie mało kompetentna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perelka Re: Dentyści IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.04, 00:56 na podstawie powyższej listy plac,przedstawionej przez firmę którą reprezentuje pani Agata,widać,że firma ta ma część tych danych z kapelusza,a sama pani Agata o sytuacji nawet nie ma bladego pojecia,ale grunt to napisać artykuł na interesujący społeczeństwo temat,zrobić ferment w mózgu wśród plebsu i od razu poprawia sie samopoczucie takiemu specowi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: budex [...] IP: *.customer.m-online.net 26.10.04, 14:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Dentyści IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.04, 21:35 He,he.....Sama jestem stomatologiem i wiem co nieco na ten temat. W życiu nie czytałam wiekszych głupot!!!!!A co do wyjazdu za granicę....Wielu studentów kończacych studia,szlifuje język,bo wiedzą,że wyjadą. A co do reszty stomatologów...Trudno droga Pani,,majac na wychowaniu dwójkę nastolatków,rodzinę i jakiś dorobek zawodowy rzucać się w pracę w funduszach zdrowotnych,na zachodzie.Zamiast pisać bzdury,prosze samej wyjechać." the Sun" czeka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MLODY Re: Dentyści IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.04, 14:34 CO TO ZA BREDNIE O TYCH ZAROBKACH?TE KWOTY TO ZARABIAJA LEKARZE Z 30 LETNIM STAZEM!!I Z WLASNA KLINIKA!!SPYTAJCIE SIE MLODYCH PO STUDIACH ILE ZARABIAJA?? 1000 ZL? 1500?KAZDY Z MOICH KOLEGOW ZA 1000 EURO /MC WYJEDZIE Z POCALOWANIEM REKI!!AZ ZAL BIERZE NA TE BREDNIE!!NIE MAM ZA CO SIE UTRZYMAC A WY MOWICIE ZE ZA TYSIACE EURO NIKY NIE CHCE WYJEZDZAC !! CO TO ZA BALWAN NAPISAL??? Odpowiedz Link Zgłoś