IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 10:43
sa to kwoty BRUTTO>>>
Obserwuj wątek
    • Gość: dent. Re: Dentyści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 17:25
      Są to kwoty brutto. Czyli 12000 minus podatek......... nie rozśmieszajcie mnie.
      Szukają ludzi którzy są tak naprawdę z górnej półki, a po opodatkowaniu i
      uwzględnieniu różnicy w kosztach utrzymania dają zarobki tygodniowe...ale na
      miesiąc.
      • Gość: stomatolog Re: Dentyści IP: *.interkom.pl / *.interkom.net.pl 27.10.04, 14:28
        Sądzę, że firma Grafton Recruitment powinna się zastanowić nad wybitną
        niekompetencją swojej pracownicy pani Agaty Purzyc. Chyba że firma szemrana albo
        pani ma mocne plecy. Bo o jakimkolwiek rozeznaniu w realiach nie ma mowy.
        • Gość: poinformowany Re: Dentyści IP: *.crowley.pl 02.11.04, 16:55
          Z tego co wiem Grafton pozbył się już Pani Purzyc.... Okazała się faktycznie
          mało kompetentna.
    • Gość: perelka Re: Dentyści IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.04, 00:56
      na podstawie powyższej listy plac,przedstawionej przez firmę którą reprezentuje
      pani Agata,widać,że firma ta ma część tych danych z kapelusza,a sama pani Agata
      o sytuacji nawet nie ma bladego pojecia,ale grunt to napisać artykuł na
      interesujący społeczeństwo temat,zrobić ferment w mózgu wśród plebsu i od razu
      poprawia sie samopoczucie takiemu specowi...
      • Gość: budex [...] IP: *.customer.m-online.net 26.10.04, 14:38
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: marta Re: Dentyści IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.04, 21:35
      He,he.....Sama jestem stomatologiem i wiem co nieco na ten temat. W życiu nie
      czytałam wiekszych głupot!!!!!A co do wyjazdu za granicę....Wielu studentów
      kończacych studia,szlifuje język,bo wiedzą,że wyjadą. A co do reszty
      stomatologów...Trudno droga Pani,,majac na wychowaniu dwójkę
      nastolatków,rodzinę i jakiś dorobek zawodowy rzucać się w pracę w funduszach
      zdrowotnych,na zachodzie.Zamiast pisać bzdury,prosze samej wyjechać." the Sun"
      czeka :)))
    • Gość: MLODY Re: Dentyści IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.04, 14:34
      CO TO ZA BREDNIE O TYCH ZAROBKACH?TE KWOTY TO ZARABIAJA LEKARZE Z 30 LETNIM
      STAZEM!!I Z WLASNA KLINIKA!!SPYTAJCIE SIE MLODYCH PO STUDIACH ILE ZARABIAJA??
      1000 ZL? 1500?KAZDY Z MOICH KOLEGOW ZA 1000 EURO /MC WYJEDZIE Z POCALOWANIEM
      REKI!!AZ ZAL BIERZE NA TE BREDNIE!!NIE MAM ZA CO SIE UTRZYMAC A WY MOWICIE ZE
      ZA TYSIACE EURO NIKY NIE CHCE WYJEZDZAC !! CO TO ZA BALWAN NAPISAL???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka