Dodaj do ulubionych

EPSO informal interview

IP: *.wroclaw.mm.pl 27.10.04, 21:00
W wyniku lobbowania mam zostac zaproszona na rozmowe do Lux.Bedzie to nieformalne interview.Powiedzcie czy koszt podrozy w takim wypadku jest zwracany i czy nie lepiej czekac na oficjalne zaproszenie(plus badania itp.)
jl
Obserwuj wątek
    • Gość: Ekonomista Re: EPSO informal interview IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 22:54
      O ile wiem, nie jest zwracany (poszukaj - w innym wątku była dyskusja na ten
      temat). Czy warto jechać, czy czekać - musisz zdecydować sama :)
      • Gość: Sofi Re: EPSO informal interview IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 10:14
        Nie jest zwracany.

Nie wiem skad jedziesz do tego Luxa, ale tam akurat tanich linii nie ma, wiec
        przelot samolotem w bardzo korzystnej cenie wynosi jakies 300 EUR
        • Gość: asiunia Re: Sofi IP: *.pt.lu 28.10.04, 10:46
          poinformuj sie dobrze. Do Luxa lata od konca sierpnia Luxair za 180€ jesli w
          pore rezerwujesz. A co do tanich lini to np. Airpolonia lata do Franfurt-Hahn-
          to godzinka jazdy z Luxa i polaczenia autobusowe sa dobre. Co do cen - roznie.
          Ostatnio lecialam w sierpniu za 35€ w jedna strone. Ehe..
          • Gość: Sofi Re: Sofi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 10:50
            Ok, sorki.
            Ja nie wiem, co sie zmienilo od wakacji, ale ja tam bylam na poczatku czerwca i
            luxair jeszcze wtedy nie latal, a inne polaczenie byly srednie. A poniewaz i
            tak koszty zwracali wiec nie chcialo mi sie szukac polaczen kombinowanych z
            autobusem itp.

Ale dzieks
            • Gość: asiunia Re: Sofi IP: *.pt.lu 28.10.04, 12:22
              to tylko taka informacja na przyszlosc jak bedziesz czesciej latala i juz nikt
              kosztow nie bedzie zwracal...pzdr
              • Gość: mansel frankfurt -hahn IP: *.in.uj.edu.pl 29.10.04, 16:56
                asiuniu, czy mogłabys napisać jakie linie autobusowe łączą Frnkfurt z Luxem.
                Jest to może gdzieś na necie? Bo to jest rzeczywiście wielkie ułatwienie!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka