Gość: ASIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.04, 10:57 Pomóżcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meggg3 Re: JAK ZNALEZC PRACE ZA GRANICA? 14.11.04, 11:38 mój kuzyn znalazł pracę poprzez firmę MOTYL jest praca ciężka ale pisali o tym w kntrakcie już przed wyjazdem,więc polecić ich można aupaira@op.pl - tam napisz Odpowiedz Link Zgłoś
diablo1987 Re: JAK ZNALEZC PRACE ZA GRANICA? 14.11.04, 12:39 Zgłośc sie do rezydenta! Moze pomoże! Odpowiedz Link Zgłoś
yvonna Re: JAK ZNALEZC PRACE ZA GRANICA? 14.11.04, 13:36 jesli interesuje Cie praca jako sprzataczka w hotelu w szwecji to napisz na moj email yvonna@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
basia1205 Re: JAK ZNALEZC PRACE ZA GRANICA? 20.11.04, 18:17 mam 41 lat poszukuje pracy za granica nie znam jezyka a to jest wazne jezeli masz cos dla mnie prosze o kontakt email basia.bronicka@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal Re: JAK ZNALEZC PRACE ZA GRANICA? IP: *.milicz.jarsat.pl 15.11.04, 13:54 mam dla ciebie prace ,pewna sam w tej firmie pracuje chcetnie odsprzedam adres jajo1999@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wqr Re: JAK ZNALEZC PRACE ZA GRANICA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 15:32 A w ryja chcesz,żeby odsprzedać ci plombę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dancie Re: JAK ZNALEZC PRACE ZA GRANICA? IP: 212.244.168.* 15.11.04, 16:03 kulture to masz wiejska.. agresywny h... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: JAK ZNALEZC PRACE ZA GRANICA? IP: 217.11.141.* 15.11.04, 16:36 cos ty aska, z drzewa spadlas? pocztaj wczesniejsze posty!!!!!!!!!!!!!!!!az roi sie od podpowiedzi!!! A jako kto i gdzie bys chciala pracowac? Jak juz sie zastanowisz to wpisz haslo w wyszukiwarke. Uruchom wyobraznie. No chyba,ze chcesz aby ktos znalzl dla Ciebie prace za ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: JAK ZNALEZC PRACE ZA GRANICA? IP: 80.48.118.* 16.11.04, 14:46 Ja wyjechalam przez biuro ,jestem już 2 miesiąc i praca ciężka ale fajne zarobki.Nie pobierają prowizji ale angielski musisz znać. Ich mail icy@interia.pl a jak mas zpytanka do mnie to napisz na meggg3@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
yvonna nieaktualne 16.11.04, 20:31 moja oferta jest juz nieaktualna,przynajmniej na razie.Jak cos sie zmieni to ponowie moja propozycje.Pozdrawiam wszystkich szukajacych pracy za granica i zycze powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eddie__29@poczta.f szukam pracy za granicą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 12:12 SZUKAM PRACY ZA GRANICA,LEGALNEJ,JAKO PRACOWNIK FIZYCZNY,BRUKARZ,SPRZĄTACZ.POMÓŻCIE MI JĄ ZNALEŻĆ. ZGADZAM SIĘ Z ASIĄ,JEST TO CIĘŻKIE Odpowiedz Link Zgłoś
sylwek07 Re: JAK ZNALEZC PRACE ZA GRANICA? 18.11.04, 12:49 ok a jak u was z jezykiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: JAK ZNALEZC PRACE ZA GRANICA? IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 18.11.04, 12:52 Ja szukam jakiejś UCZCIWEJ I LEGALNEJ pracy za granicą po nowym roku jesli cos ktos wie i jest na tyle miły i normalny to prosze o kontakt bestliwia@interia.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeanette Re: JAK ZNALEZC PRACE ZA GRANICA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 12:56 Ja też szukam pracy za granicą i mam już dość.Przeszukałam tysiące ofert i nic.Jestem matką wychowyjącą 2 dzieci i szukam pracy z zamieszkaniem,na stałe.Może ktoś coś wie? Będę wdzięczna za każdą odpowiedz.Nie mam jakiś wielkich wymagań,mogę sprzątać,byle móc normalnie żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do wszystkich Re: JAK ZNALEZC PRACE ZA GRANICA? IP: *.in-addr.btopenworld.com 19.11.04, 15:12 Pracuje w brytyjskiej firmie rekrutacyjnej, ktora specjalizuje sie w branzy gastronomiczno-hotelarskiej ale nie tylko. Jesli ktokolwiek jest zainteresowany praca na wyspach badz uzyskaniem okreslonych informacji na ten temat to moze sie ze mna skontaktowac. W miare swoich mozliwosci postaram sie pomoc.Pozdrawiam marcin@global-appointments.com Odpowiedz Link Zgłoś
basia1205 Re: JAK ZNALEZC PRACE ZA GRANICA? 20.11.04, 18:23 jestem zainteresowana ale nie znam jezyka nie boje sie ciezkiej pracy ale nie wiem jak z wiekiem bo ja mam juz 40-che .kontakt-basia.bronicka@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ratko Re: JAK ZNALEZC PRACE ZA GRANICA? IP: *.inds.pl / 80.48.184.* 19.11.04, 17:24 ludzie,jesli nie dacie sobie rady inaczej,to poszukajcie przez EURES. dzis z ciekawosci przegladalem szkocje: masa pracy w kuchni, gdzie nawet z angielskim pewnie mozna byc jako tako na bakier.minimalna stawka+wyzywiene+zakwaterowanie.tyle ze nie w duzych miastach,ale w jakis dziurach,np.wysepki na polnocy szkocji,itp. naprawde wiele ofert tam bylo,czasem nawet bylo wspomniane o aplikantach spoza UK.. Odpowiedz Link Zgłoś