Dodaj do ulubionych

Luxemburg - 10 grudnia

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.04, 15:43
mam rozmowę 10 grudnia w Eurostacie. Wiem, że jestem jednym z kandydatów. Czy
ktoś się wtedy wybiera albo będzie w Luxie. Chętnie bym się spotkał wieczorem.
Dajcie znać :) pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: ... Re: Luxemburg - 10 grudnia IP: *.pt.lu 18.11.04, 23:48
      podaj maila
      • Gość: maciek Re: Luxemburg - 10 grudnia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 14:57
        dramaciek małpa gazeta.pl
        • Gość: G. Lux, 3 grudnia? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.04, 09:09
          Hej,
          ja mam rozmowe w Eurostacie 3 grudnia, czy ktos moze tez w tym terminie? Gdzie
          nocujecie? Bo szukam taniego hotelu/ schroniska.
          • Gość: asiunia Re: Lux, 3 grudnia? IP: *.pt.lu 20.11.04, 10:22
            polecam C.A.J.L, www.youthhotels.lu. Co prawda nigdy tam nie nocowalam, ale
            wiem, ze zatrzymuje sie tam duzo Polakow, no i polozone jest centralnie, dobry
            dojazd wszedzie..
            • Gość: Adam Re: Lux, 3 grudnia? IP: *.cable.ubr05.enfi.blueyonder.co.uk 20.11.04, 12:19
              Asiunia

Zapomnialas dodac jednej literki w Linku powinno byc www.youthhostels.lu

Pozdrowienia
              • Gość: asiunia Re: Lux, 3 grudnia? IP: *.pt.lu 20.11.04, 17:45
                masz racje Adasiu, ale nie zapomnialam tylko sie przeliterowalam.
                Zreszta wiesz, czesto mi sie to zdarza..
                Pzdr
            • Gość: G. do asiuni IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.04, 12:23
              czy w Lux jest wiecej youth hotels, czy tylko jeden, bo rezerwuje online i
              pokazuje mi tylko 1 opcje YH Luxembourg, czy to ten, o ktorym piszesz?
              • Gość: maciek nocleg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.04, 17:16
                jedna z dziewczyn na forum podała mi tani hotel (38 euro za noc) mam nadzieje ze
                nie bedzie zła: hotel - pizzeria Bella Napoli. Wpisz w google Luxembourg to
                nazwe a ukaze ci sie telefon.

pozdrawiam luksemburżuazję :) (aktualna i przyszłą)
                • Gość: Burzuazja nie spi Re: nocleg IP: *.86-136-217.adsl.skynet.be 21.11.04, 19:09
                  w tanich hotelach. Chyba, ze jest to pseudoburzuazja....
                  Zwroc uwage,ze bycie urzednikiem instytucji europejskiej nie oznacza, ze jestes
                  kims wybitnym. To jest zwykla praca jak kazda inna.
                  Pozdrav
                • Gość: vdv Re: nocleg IP: *.76.253.198.coditel.net 25.11.04, 14:49
                  zaletą bella napoli jest cena i położenie (centrum). Generalnie nie należy za dużo oczekiwać i będzi cool. A pizzeria jest przyjemna.
              • Gość: asiunia Re: do gosciaG IP: *.pt.lu 20.11.04, 17:38
                w miescie sa trzy tego typu hotele(schroniska raczj). Ten, o ktorym wspomnialam
                jest na 24-26, pl. de la Gare. Dwa pozostele nie maja strony internetowej, ale
                jak bedziesz zainteresowany to Ci znajde tel.
                Mozesz jeszcze zerknac na
                www.logements-au-luxembourg.com
                www.travelweb.lu
                Pzdr
              • Gość: Sofi Re: do asiuni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 09:42
                Ja latem nocowałam w hostelu z sieci IYHA na Rue du Pont Olissy - bardzo
                sympatyczne miejsce. Nie wiem, jak tam jest zima, ale w czerwcu bylo bardzo OK,
                mimo iz trafilam na pokoj 6-osobowy.
                • Gość: asiunia Re: Sofi IP: *.pt.lu 21.11.04, 10:08
                  to jest wlasnie jeden z tych hosteli, o ktorym wspomnialam wyzej (bez wlasniej
                  strony internetowej.
    • Gość: mina Re: Luxemburg - 10 grudnia IP: *.gn.ae.wroc.pl 22.11.04, 11:40
      A jesteś EPA czy ECONOMICS? Ja mam rozmowę pojutrze i jestem ECON.
      Pozdr
      • Gość: G. Re: Luxemburg - 10 grudnia IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 11:53
        tzn. masz rozmowe w Eurostacie? bo ja mam tam interview 3.12 (pierwotnie
        chcieli 24.11 ale ja nie moglam). pewnie chodzi o to samo stanowisko.. (tez
        jestem z ekon.)??
        • Gość: mina Re: Luxemburg - 10 grudnia IP: *.gn.ae.wroc.pl 22.11.04, 12:12
          Ja do E4.
          Pozdr.
    • grzegorz1511 Re: Luxemburg - 10 grudnia 22.11.04, 13:28
      Ja sie wybieram po koniec listopada. Czy macie już zaproszenie na badania?
      • Gość: G. Re: Luxemburg - 10 grudnia IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 15:29
        ja tez do E4
        • Gość: maciek Re: Luxemburg - 10 grudnia IP: *.in.uj.edu.pl 22.11.04, 18:43
          ja do F3,ktoś jeszcze? na razie nie dostałem zaproszenia na badania, podobno sa
          przeciązeni. więc nie wiem czy się uda w jeden dzień, a rozmowę mam w piątek.
          chyba nie będę osobno latał na badania, ani czekał do poniedziałku...
          • Gość: mina Re: Luxemburg - 10 grudnia IP: *.gn.ae.wroc.pl 27.11.04, 13:54
            Ja byłem w środę i pani w administracji zrobiła wielkie oczy, ze nie miałem przy
            okazji badań. Poszła sprawę wyjaśnić i powiedziała mi, że badania są zabookowane
            prawie do świąt BN i jak zdecydują się mnie zatrudnić, to będę musiał jeszcze
            raz w styczniu przyjechać na badania.
            Jeszcze dobra rada: jeśli zmianialiście dowód w ciągu ostatnich 5 lat, to
            postarajcie się o zaświadczenie z lokalnego biura meldunkowego potwierdzające
            zamieszkanie pod danym adresem (generalnie w Polsce) przez poprzednie 5 lat. Ja
            muszę im teraz dosłać, bo dowód wymieniłem w 2001.
            Pozdrawiam
            • Gość: maciek do miny IP: *.tera.pl / 81.21.194.* 28.11.04, 16:33
              cześć Mino,
              powiem szczerze, jeszcze nie zbierałem wszystkich dokumentów. Jeszcze nie wiem
              czy będą chcieli mnie zatrudnić, więc się nie przemęczam. ale dzieki za rady. a
              ty do której instytucji? też do Eurostatu?
              • Gość: G. do miny IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.04, 18:08
                Hej Mina, z tego co pamietam ty tez do Eurostatu? Jak tam rozmowa? Bardzo
                merytoryczna (statystyka), czy raczej ogolnie?
                • Gość: mina Re: do miny IP: *.gn.ae.wroc.pl 29.11.04, 12:07
                  Raczej ogólna - pytają o doświadczenie z bazami danych typu Oracle, background
                  organizacyjny, itp. Jeśli chodzi o statystykę, to pytali tylko o praktyczny
                  kontakt z tzw. "raw data". Oprócz tego w pewnym momencie przechodzą na Deutsch
                  lub Francais ..... Atmosfera bardzo przyjemna, aczkolwiek stresu nie da się
                  uniknąć...

Pozdr.
                  • Gość: G. Re: do miny IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 17:31
                    Dzieki. nie rozumiem, po co oni mnie zpraszaja..
                    czy masz doswiadczenie z raw data??
                    jak dlugo trwala twoja rozmowa?
                    • Gość: mina Re: do miny IP: *.ok.ae.wroc.pl 29.11.04, 17:47
                      Nie mam doświadczenia z "raw data", ale podobno nie jest to wymagane. Rozmowa
                      trwała jakieś 45 minut, ale się tego w ogóle nie czuło.

Pozdr.
                    • Gość: mina Do G. IP: *.gn.ae.wroc.pl 05.12.04, 11:29
                      No i jak tam poszło w piątek na rozmowie?
                      Pozdr.
                      • Gość: G. do miny IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.04, 09:18
                        mam mieszane uczucia. podaj mi maila, to sobie pogadamy, bo moze bedziemy razem
                        pracowac :)
                        • Gość: mina Re: do miny IP: *.gn.ae.wroc.pl 06.12.04, 09:54
                          mn@traffpol.com.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka