Gość: maciek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.04, 15:43 mam rozmowę 10 grudnia w Eurostacie. Wiem, że jestem jednym z kandydatów. Czy ktoś się wtedy wybiera albo będzie w Luxie. Chętnie bym się spotkał wieczorem. Dajcie znać :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maciek Re: Luxemburg - 10 grudnia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 14:57 dramaciek małpa gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G. Lux, 3 grudnia? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.04, 09:09 Hej, ja mam rozmowe w Eurostacie 3 grudnia, czy ktos moze tez w tym terminie? Gdzie nocujecie? Bo szukam taniego hotelu/ schroniska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiunia Re: Lux, 3 grudnia? IP: *.pt.lu 20.11.04, 10:22 polecam C.A.J.L, www.youthhotels.lu. Co prawda nigdy tam nie nocowalam, ale wiem, ze zatrzymuje sie tam duzo Polakow, no i polozone jest centralnie, dobry dojazd wszedzie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Lux, 3 grudnia? IP: *.cable.ubr05.enfi.blueyonder.co.uk 20.11.04, 12:19 Asiunia Zapomnialas dodac jednej literki w Linku powinno byc www.youthhostels.lu Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiunia Re: Lux, 3 grudnia? IP: *.pt.lu 20.11.04, 17:45 masz racje Adasiu, ale nie zapomnialam tylko sie przeliterowalam. Zreszta wiesz, czesto mi sie to zdarza.. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G. do asiuni IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.04, 12:23 czy w Lux jest wiecej youth hotels, czy tylko jeden, bo rezerwuje online i pokazuje mi tylko 1 opcje YH Luxembourg, czy to ten, o ktorym piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek nocleg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.04, 17:16 jedna z dziewczyn na forum podała mi tani hotel (38 euro za noc) mam nadzieje ze nie bedzie zła: hotel - pizzeria Bella Napoli. Wpisz w google Luxembourg to nazwe a ukaze ci sie telefon. pozdrawiam luksemburżuazję :) (aktualna i przyszłą) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burzuazja nie spi Re: nocleg IP: *.86-136-217.adsl.skynet.be 21.11.04, 19:09 w tanich hotelach. Chyba, ze jest to pseudoburzuazja.... Zwroc uwage,ze bycie urzednikiem instytucji europejskiej nie oznacza, ze jestes kims wybitnym. To jest zwykla praca jak kazda inna. Pozdrav Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vdv Re: nocleg IP: *.76.253.198.coditel.net 25.11.04, 14:49 zaletą bella napoli jest cena i położenie (centrum). Generalnie nie należy za dużo oczekiwać i będzi cool. A pizzeria jest przyjemna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiunia Re: do gosciaG IP: *.pt.lu 20.11.04, 17:38 w miescie sa trzy tego typu hotele(schroniska raczj). Ten, o ktorym wspomnialam jest na 24-26, pl. de la Gare. Dwa pozostele nie maja strony internetowej, ale jak bedziesz zainteresowany to Ci znajde tel. Mozesz jeszcze zerknac na www.logements-au-luxembourg.com www.travelweb.lu Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sofi Re: do asiuni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 09:42 Ja latem nocowałam w hostelu z sieci IYHA na Rue du Pont Olissy - bardzo sympatyczne miejsce. Nie wiem, jak tam jest zima, ale w czerwcu bylo bardzo OK, mimo iz trafilam na pokoj 6-osobowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiunia Re: Sofi IP: *.pt.lu 21.11.04, 10:08 to jest wlasnie jeden z tych hosteli, o ktorym wspomnialam wyzej (bez wlasniej strony internetowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: Luxemburg - 10 grudnia IP: *.gn.ae.wroc.pl 22.11.04, 11:40 A jesteś EPA czy ECONOMICS? Ja mam rozmowę pojutrze i jestem ECON. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G. Re: Luxemburg - 10 grudnia IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 11:53 tzn. masz rozmowe w Eurostacie? bo ja mam tam interview 3.12 (pierwotnie chcieli 24.11 ale ja nie moglam). pewnie chodzi o to samo stanowisko.. (tez jestem z ekon.)?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: Luxemburg - 10 grudnia IP: *.gn.ae.wroc.pl 22.11.04, 12:12 Ja do E4. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1511 Re: Luxemburg - 10 grudnia 22.11.04, 13:28 Ja sie wybieram po koniec listopada. Czy macie już zaproszenie na badania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G. Re: Luxemburg - 10 grudnia IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 15:29 ja tez do E4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Luxemburg - 10 grudnia IP: *.in.uj.edu.pl 22.11.04, 18:43 ja do F3,ktoś jeszcze? na razie nie dostałem zaproszenia na badania, podobno sa przeciązeni. więc nie wiem czy się uda w jeden dzień, a rozmowę mam w piątek. chyba nie będę osobno latał na badania, ani czekał do poniedziałku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: Luxemburg - 10 grudnia IP: *.gn.ae.wroc.pl 27.11.04, 13:54 Ja byłem w środę i pani w administracji zrobiła wielkie oczy, ze nie miałem przy okazji badań. Poszła sprawę wyjaśnić i powiedziała mi, że badania są zabookowane prawie do świąt BN i jak zdecydują się mnie zatrudnić, to będę musiał jeszcze raz w styczniu przyjechać na badania. Jeszcze dobra rada: jeśli zmianialiście dowód w ciągu ostatnich 5 lat, to postarajcie się o zaświadczenie z lokalnego biura meldunkowego potwierdzające zamieszkanie pod danym adresem (generalnie w Polsce) przez poprzednie 5 lat. Ja muszę im teraz dosłać, bo dowód wymieniłem w 2001. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek do miny IP: *.tera.pl / 81.21.194.* 28.11.04, 16:33 cześć Mino, powiem szczerze, jeszcze nie zbierałem wszystkich dokumentów. Jeszcze nie wiem czy będą chcieli mnie zatrudnić, więc się nie przemęczam. ale dzieki za rady. a ty do której instytucji? też do Eurostatu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G. do miny IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.04, 18:08 Hej Mina, z tego co pamietam ty tez do Eurostatu? Jak tam rozmowa? Bardzo merytoryczna (statystyka), czy raczej ogolnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: do miny IP: *.gn.ae.wroc.pl 29.11.04, 12:07 Raczej ogólna - pytają o doświadczenie z bazami danych typu Oracle, background organizacyjny, itp. Jeśli chodzi o statystykę, to pytali tylko o praktyczny kontakt z tzw. "raw data". Oprócz tego w pewnym momencie przechodzą na Deutsch lub Francais ..... Atmosfera bardzo przyjemna, aczkolwiek stresu nie da się uniknąć... Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G. Re: do miny IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 17:31 Dzieki. nie rozumiem, po co oni mnie zpraszaja.. czy masz doswiadczenie z raw data?? jak dlugo trwala twoja rozmowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: do miny IP: *.ok.ae.wroc.pl 29.11.04, 17:47 Nie mam doświadczenia z "raw data", ale podobno nie jest to wymagane. Rozmowa trwała jakieś 45 minut, ale się tego w ogóle nie czuło. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Do G. IP: *.gn.ae.wroc.pl 05.12.04, 11:29 No i jak tam poszło w piątek na rozmowie? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G. do miny IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.04, 09:18 mam mieszane uczucia. podaj mi maila, to sobie pogadamy, bo moze bedziemy razem pracowac :) Odpowiedz Link Zgłoś