Dodaj do ulubionych

Czy złotowka jest wymienialna?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 13:40
Tzn. czy można wziąć złotówki do Anglii i tam je wymienić?
Obserwuj wątek
    • Gość: blad zyciowy Re: Czy złotowka jest wymienialna? IP: 5.5R* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 03.12.04, 19:52
      tak wymienialna , za 100 zlotych mozna dostac pol metra pszenicy a o kole od
      roweru juz nie wspomne. co za debil jedzie do Anglii z Polska waluta....
      • Gość: Halina Re: Czy złotowka jest wymienialna? IP: *.ip-pluggen.com 03.12.04, 22:41
        W Szwecji, w biurze wymiany FOREX, zlotowka jest wymienialna juz od kilku lat.
        • Gość: autor Re: Czy złotowka jest wymienialna? IP: 212.244.168.* 04.12.04, 13:12
          wymien pan w polsce złotówki na angielski funty...takie głupkowate
          pytanie ?
        • anulka271 Re: Czy złotowka jest wymienialna? 12.02.05, 21:36
          oczywiscie ze jest wymienialna sama w to nie wierzylam ale 2 lata temu bylam w
          anglii i tak akurat wyszlo ze odwiedzalam centrunm handlowe w manchesterze i
          weszlam do kantora tak z ciekawosci i o dziwo wymienila 100 zlotych w sumei
          dziwnei sie an mnie spojrzal kasjer ale mialam funty swietnie pozdrowki pa
    • deadeasy Re: Czy złotowka jest wymienialna? 03.12.04, 23:40
      W UK tez sa biura/banki wymieniajace Polski Zloty ale wiem to tylko z tego jak
      ludzie przywozili zlotowki z powrotem po wizycie w PL. Jak to jest w "jedna
      strone" nie wiem.
      :)
    • Gość: md. Re: Czy złotowka jest wymienialna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 15:39
      Chodzi o to że moneybookers zamiast Euro akceptują złotówki, jak zresztą wiele
      innych walut.Ale po co im w Anglii złotówki?
    • Gość: Listopad Re: Czy złotowka jest wymienialna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 17:23
      Ja widziałem na lotnisku w Luton skup po 5,2 sprzedaż po 6,9.
      • pia.ed Re: Czy złotowka jest wymienialna? 05.12.04, 10:53
        Potrzebowalam kupic zlotowki w Malmo jadac do Polski.
        Kupilam w arabskim punkcie wymiany, taniej niz w Forex.
        Arabowie prawdopodobnie wymieniaja zlotowki na korony polskim handlarzom,
        ktorzy zaopatruja sie w towar wlasnie w Szwecji (tanie tureckie ciuchy,
        ktore potem sprzedja na bazarach w Malmo).

Pytanie bylo: czy zlotowka jest wymienialna i odpowiedz jest: TAK.
        A jakie ktos ma powody, to nie ma chyba zadnego znaczenia?

Moze ktos wzial ze soba (niepotrzebnie) aparat fotograficzny i do tego
        potrzebuje pieniedzy, a jakis Polak w Anglii chce aparat kupic
        i ma tylko zlotowki?
        Zlotowki tez pieniadz...
        • Gość: stanchev FOREX w Polsce IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.02.05, 18:01
          Jezeli są Państwo zainteresowani powazną inwestycją za posrednictwem platformy
          forex z gwarantowanym 100% stop-lossem oraz gwarantowaną 100% transakcją.
          Zastrzegam, iż firma oferuje tzw. "zamrożenie spreadu" jako jedyna w Polsce.
          Klient otrzymuje 100 % gwarancje egzekucji zlecen w przeciwienstwe do innych
          brokerow oferujacych forex na polskim rynku.... oraz wiele innych udogodnień.
          Prosze o kontakt na stanchev@gazeta.pl
    • mister1 Re: Czy złotowka jest wymienialna? 10.02.05, 07:43
      w Holandii nie jest

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka