Gość: md. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 13:40 Tzn. czy można wziąć złotówki do Anglii i tam je wymienić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: blad zyciowy Re: Czy złotowka jest wymienialna? IP: 5.5R* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 03.12.04, 19:52 tak wymienialna , za 100 zlotych mozna dostac pol metra pszenicy a o kole od roweru juz nie wspomne. co za debil jedzie do Anglii z Polska waluta.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Halina Re: Czy złotowka jest wymienialna? IP: *.ip-pluggen.com 03.12.04, 22:41 W Szwecji, w biurze wymiany FOREX, zlotowka jest wymienialna juz od kilku lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Czy złotowka jest wymienialna? IP: 212.244.168.* 04.12.04, 13:12 wymien pan w polsce złotówki na angielski funty...takie głupkowate pytanie ? Odpowiedz Link Zgłoś
anulka271 Re: Czy złotowka jest wymienialna? 12.02.05, 21:36 oczywiscie ze jest wymienialna sama w to nie wierzylam ale 2 lata temu bylam w anglii i tak akurat wyszlo ze odwiedzalam centrunm handlowe w manchesterze i weszlam do kantora tak z ciekawosci i o dziwo wymienila 100 zlotych w sumei dziwnei sie an mnie spojrzal kasjer ale mialam funty swietnie pozdrowki pa Odpowiedz Link Zgłoś
deadeasy Re: Czy złotowka jest wymienialna? 03.12.04, 23:40 W UK tez sa biura/banki wymieniajace Polski Zloty ale wiem to tylko z tego jak ludzie przywozili zlotowki z powrotem po wizycie w PL. Jak to jest w "jedna strone" nie wiem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: md. Re: Czy złotowka jest wymienialna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 15:39 Chodzi o to że moneybookers zamiast Euro akceptują złotówki, jak zresztą wiele innych walut.Ale po co im w Anglii złotówki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Listopad Re: Czy złotowka jest wymienialna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 17:23 Ja widziałem na lotnisku w Luton skup po 5,2 sprzedaż po 6,9. Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: Czy złotowka jest wymienialna? 05.12.04, 10:53 Potrzebowalam kupic zlotowki w Malmo jadac do Polski. Kupilam w arabskim punkcie wymiany, taniej niz w Forex. Arabowie prawdopodobnie wymieniaja zlotowki na korony polskim handlarzom, ktorzy zaopatruja sie w towar wlasnie w Szwecji (tanie tureckie ciuchy, ktore potem sprzedja na bazarach w Malmo). Pytanie bylo: czy zlotowka jest wymienialna i odpowiedz jest: TAK. A jakie ktos ma powody, to nie ma chyba zadnego znaczenia? Moze ktos wzial ze soba (niepotrzebnie) aparat fotograficzny i do tego potrzebuje pieniedzy, a jakis Polak w Anglii chce aparat kupic i ma tylko zlotowki? Zlotowki tez pieniadz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stanchev FOREX w Polsce IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.02.05, 18:01 Jezeli są Państwo zainteresowani powazną inwestycją za posrednictwem platformy forex z gwarantowanym 100% stop-lossem oraz gwarantowaną 100% transakcją. Zastrzegam, iż firma oferuje tzw. "zamrożenie spreadu" jako jedyna w Polsce. Klient otrzymuje 100 % gwarancje egzekucji zlecen w przeciwienstwe do innych brokerow oferujacych forex na polskim rynku.... oraz wiele innych udogodnień. Prosze o kontakt na stanchev@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś