Gość: ewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 16:51 kto wsółpracował z LINGWISTĄ? jak wrażenia? mam w sumie kolorowo wyglądającą ofertę, ale nie wiem czy nie za kolorowo.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxa a blizej sie nie da IP: 212.244.168.* 08.12.04, 16:55 najlepiej do nowej zelandii jest pani bezmyslna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: a blizej sie nie da IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 17:00 dlaczego jestem bezmyślna!!!!!!!!!? Proszę rozinąc swoją myśl!!!!!!!!!PS. Nowa Zelandia jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tamara222 Re: a blizej sie nie da IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 16:31 witaj ewo!!! odradzam Ci stanowczo LINDWISTE!!! ja mialam leciec na Cypr w zeszłe wakacje...po pierwsze zwodzili mnie do połowy lipca ze dostanę kontrakt(mialam wyjechać w maju) a kiedy przysłali mi kontrakt "pisany na kolanie"i chciałam z niego zrezygnować ....to zatrzymali sobie kasę (wpisowe około 600 zł)-miałam tam być do listopada. moi znajomi wyjechali od nich ale na cały rok i po miesiącu pracy na Cyprze prawie za darmo zrezygnowali.znależli sobie pracę o niebo lepszą i nie za takie pieniądze!!!! Odpowiedz Link Zgłoś