Dodaj do ulubionych

wakat A, B i C

IP: *.euroclear.com 06.01.05, 16:03
mam 38 stron nowych wakatow. Pozwolcie ze je przejze i podziele na kategorie.
Kto jest zainteresowany prosze o maila na moj "pracowy adresik" z
zaznaczeniem kategorii (zmniejszymy ilosc stron !)
do jutra
PS teraz ide troche popracowac bo dzisiaj to wysylaam tylko maile :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: dorota Re: wakat A, B i C IP: *.euroclear.com 06.01.05, 16:31
      zapomnialam ze jutro nie pracuje
      do poniedzialku !
    • maniexc Re: wakat A, B i C 06.01.05, 16:47
      A moze bys tak po prostu napisala gdzie ta liste wzielas? Bo przeciez
      w "transparentnej" UE nie robiliby z tego tajemnicy?
      PS: To milo, ze sa tutaj takie udzielajace sie osoby jak Ty.W ogole, Twoje
      komentarze promieniuja optymizmem. Tak trzymac!
      Szczesliwego Nowego Roku!
      • Gość: dorota Re: wakat A, B i C IP: *.euroclear.com 06.01.05, 17:04
        liste mozna zdobyc od obojetnie jakiej dobrej duszy ktora pracuje juz w Unii,
        nie jest to zadna tajemnica. moja dobra dusza jest moj maz, a jak macie inne
        dusze to pytajcie. To sa listy wewnetrzne ale po zdanym egzaminie jestesmy juz
        prawie "wewnetrzni "
        pozdrawiam i do poniedzialku
        • maniexc Re: wakat A, B i C 06.01.05, 17:32
          W takim razie czy moglbym zaprenumerowac liste wakatow z kat A?? ;-)

Pozdrawiam
          • Gość: dorota Re: wakat A, B i C IP: 5.5R* / 80.200.248.* 06.01.05, 18:02
            czemu nie, tylko musisz mi wyslac maila na moj. jest to dla mnie duze
            ulatwienie. dzisiaj wyslalam prawie 100, jezeli mialabym kopiowac adresy ktore
            zostawiacie na forum to zajeloby mi to dwa dni. :-)
            widzisz tak naprawde to wcale nie myslalam ze bede "robila za listonosza";
            zaproponowalam to jednej osobie a napisalo do mnie okolo 100. myslisz ze moglam
            im powiedziec ze nie mam czasu? .....jezeli ten czas mialam.. (nic a nic nie
            zrobilam w robocie !, ale mowi sie ze robota nie zajac i nie ucieknie :-))
            krac_dorota@euroclear.com i w poniedzialek masz wakaciki dla A. A moze chcesz
            te stare tez ?, te stare to z 23 grudnia ! W unii beda sie troche dziwic ze
            polakom tak bardzo zalezy i lobbuja ! hi, hi, lepiej zebysmy MY mieli te
            miejsca no nie ?
            pozdrawiam tez !
    • Gość: daisy26 Re: wakat A, B i C IP: *.crowley.pl 07.01.05, 09:18
      Dorotka, ja poproszę tylko C, wyślij na praculek ;)
      z góry serdeczne dzięki i mam nadzieję, że się widzimy w stolicy 21-ego ;)
    • Gość: dorota Re: wakat A, B i C IP: *.euroclear.com 10.01.05, 10:51
      wywlalam juz do polowy osob, reszta niech sie nie martwi, wszyscy dostana
      dzisiaj. Ciesze sie bo niektorzy znalezli ciekawe miejsca , a niektorzy nawet
      dostali odpowiedzi. jasne ze te ogloszania sa przewidziane najpierw dla ludzi
      ktorzy juz pracuja, ale nigdy nic nie wiadomo, jezeli nie znajda nikogo...wroca
      do was, jezeli wasza kandydatura jest ciekawa. umawiamy sie ze jezeli bede
      miala nowe oglosznia dam wam znac na tym form. pozdrawiam wszyszkich i
      przepraszam ze sie za bardzo nie rozpisywalam....ale chyba mnie rozumiecie...:-)
      • Gość: daisy26 Re: wakat A, B i C IP: *.crowley.pl 10.01.05, 16:35
        dzieki!!!! :) miejmy nadzieje, ze w koncu cos sie ruszy, bo jak na razie
        cisza ... a propos, moze ktos wie, kiedy ma byc to przypisywanie do instytucji
        dokładnie ?pozdrawiam
        • epsotek Re: wakat A, B i C 10.01.05, 16:46
          Ja tez dziekuje. I na pewno bede wypatrywal nowych wiesci.

Pozdrawiam

Marek

Ps. Do zobaczenia w Zielonej Gesi (przynajmniej do zobaczenia z tymi co
          zamierzaja przybyc)
    • Gość: kaskada Re: wakat A, B i C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 02:34
      Wiem ze troszke pozno ,ale prosze Cie dobra wrozko o wakaty C;z gory dziekuje
      • Gość: kaskada Re: wakat A, B i C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 02:36
        z wrazenia i zmeczenia nie podalam kontaktu kaskada5@gazeta.pl;jeszcze raz
        dzieki
    • Gość: Dorota W Re: wakat A, B i C IP: 81.186.239.* 27.01.05, 15:22
      Wiem że jest już bardzo puźno ale czy dobra Wróżka mogła by mi przesłać tą
      listę C mój e-maill to SOELTECH@AZORY.PL
      Z góry dziękuję i myślę że ta czarodziejska różdżka jakoś zadziała.
      Pozdrawiam Dorota W.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka