Gość: Anka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 18:39 Czy ktoś zna biura pośrednictwa pracy zajmujące się rekrutacją pielęgniarek, i jak to wygląda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PIELEGNIARZstudent Re: Praca dla Pielęgniarek Anglia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.05, 19:49 Wiesz najlepiej jechać do stanów. Ja w tym roku kończe pielegniarstwo ale zauważyłem że tam jest najlepiej chyba na świecie pod tym względem. Przeczytaj sobie wątek na tym forum pod tytułem "praca dla absolwentów pielegniarstwa" to sie przekonasz. W anglii widze że można zarobić ale mniej niż w usa i sie napracujesz podobno. Ale powiem Ci że co człowiek to inna opinia. Mnie przekonała ta kobieta z tego wątku o którym Ci napisałem i polecam żebyś go koniecznie przeczytała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pigula Re: Praca dla Pielęgniarek Anglia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 10:27 Po pierwsze czy znasz jez Angielski, po drugie po jakiej jestes szkole, a po trzecie jaki masz staz pracy. No i oczywiscie czy starasz sie badz masz w planie rejestracje w ich izbach. Dla pielegniarek po szkole sredniej potrzeba miec 5 lat pracy w ostatnich siedmiu. Po studiach wystarczy 3 z ostatnich pieciu. Jezeli tego sie nie ma, to pozostaje ciezka praca jako opiekunka( placa za to najnizsza stawke tyle ze sa najczesciej nadgodziny). Praca opiekunki nie bedzie sie tez liczyla do stazu pracy pielegniarki. Moze wiec przepasc mozliwosc rejestracji. kszymanska@yahoo.com Napisz co cie interesuje i w razie czego przeslij mi swoje cv po angielsku z aktualnym telefonem, mailem itp. Zalatwilam juz sobie rejestracje czekam na potwierdzenie nr PIN z ich izb.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Praca dla Pielęgniarek Anglia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 08:14 Aby pracować jako pielęgniarz w Anglii nie jest potrzebny Tobie żaden pośrednik. Informator dla pielęgniarek i położnych zainteresowanych pracą w Wielkiej Brytanii- www.oipip-poznan.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olcia Re: Praca dla Pielęgniarek Anglia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 18:21 biur jest dużo, ale radzę najpierw się zajerestrować w Brytyjskiej Izbie Pielęgniarek i potem szukać pracy na własną rękę Pozdrawiam ;-> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzik152 Re: Praca dla Pielęgniarek Anglia IP: *.upc.chello.be 23.01.05, 16:17 praca-za-granica.zlotemysli.pl/dzik152.php Odpowiedz Link Zgłoś
agencjaefekt24 Re: Praca dla Pielęgniarek Anglia 17.10.14, 13:14 Nasza firma prowadzi rekrutację na stanowisko RGN Nurse w Anglii. Bezpośrednie zatrudnienie u pracodawcy angielskiego, bardzo atrakcyjne wynagrodzenie, praca od zaraz. Jeżeli, któraś z Pań byłaby zainteresowana poznaniem konkretnej oferty proszę o kontakt mailowy na adres: opieka@efekt-24.com Postaramy odpowiedzieć na wszystkie pytania. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś