Gość: kamil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 08:34 jak zrobić aby w zakładce foldery były 2 osobne zakładki na 2 konta, bozalezy mi na tym aby nie mieszano mojej korespondencji z korespondencją brata ! Link Zgłoś Obserwuj wątek
mariuszr_77 Re: thunderbird HELP 05.05.05, 08:53 Przy zakładaniu konta odznaczyć "używaj globalnej skrzynki" czy jakoś tak Link Zgłoś
Gość: kamil Re: thunderbird HELP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 09:10 to juz ustawiłem, a jak ustawić 2 różne serwery poczty wychodzącej ? Link Zgłoś
blekot Re: thunderbird HELP 05.05.05, 09:58 narzędzia> konfiguracja kont... po lewej na saaaaamym dole masz "serwer poczty wychodzącej" i po kliknięciu taki wieeeelki guzik: "Konfiguracja serwerów..." tam dodajesz to o co pytasz blekot Link Zgłoś
darekkr1 Re: thunderbird HELP 05.05.05, 19:27 Moze latwiej zalozyc dwa profile? Wtedy za kazdym razem program bedzie sie pytal czyl profil ma otworzyc i bedzie tylko poczta Twoja lub brata. Menedzer profili jest w menu start albo uruchomic z parametrem -p czyli: thunderbird.exe" -p ewentualnie zrobic skroty dla uruchamiania z profilem thunderbird.exe" -p nazwa_profilu Link Zgłoś