Dodaj do ulubionych

brussels by night

IP: 5.5.* / 80.58.39.* 19.01.05, 15:38
moi mili,
wybieram sie na interview i zostaje na weekend. mam wiec wieczory w piatek i
w sobote wolne. nigdy do tej pory nie mialem okazji, wiec nie mam pojecia
gdzie jest najlepsza zabawa. z pewnoscia bede spragniony, bo przed badaniami
jestem na odwyku, zeby lepiej wyszly (watroba zaczyna siadac). mozecie mi
polecic jakies miejsca?
PS: nie moge sie zalapac na zadne spotkanie, bo do Polski lece 23 stycznia
(do 5 lutego), a do Brukseli w lutym (10). ale mam nadzieje, ze bedzie
jeszcze okazja
Obserwuj wątek
    • Gość: rudy Re: brussels by night IP: 5.6.* / *.europarl.eu.int 19.01.05, 16:01
      samo picie czy picie + tanczenie ?
      • Gość: bacon Re: brussels by night IP: 5.5.* / 80.58.39.* 19.01.05, 16:04
        moze byc tanczenie, ale raczej zeby popatrzec jak sie bruksela bawi, bo tak
        samemu tanczyc to glupio, nie?
        • Gość: rudy Re: brussels by night IP: 5.6.* / *.europarl.eu.int 19.01.05, 16:50
          Eurokraci chodza czesto do Mirano (chaussee de Louvain) ale przewaznie w
          czwartki wiec tym razem chyba nie dasz rady. Slyszalem ze najpopularniejszy
          klub w Brukseli to Fuse, ale nie pamietam adresu (na pewno jest w Internecie).
          • Gość: bacon Re: brussels by night IP: 5.5.* / 80.58.39.* 19.01.05, 17:24
            OK, jak dotre to opowiem.
          • Gość: bacon Re: brussels by night IP: 5.5.* / 80.58.39.* 19.01.05, 17:29
            Rudy to chyba od liska chytruska, autoreklame sobie robisz na forum ;)
            Pozdrawiam

Friday, February 11, 2005
            MAD CLUB: PRE VALENTINE
            fuse level : Yves de Ruyter, Rudy, Steff
            Hosted by B&C°
            • Gość: rudy Re: brussels by night IP: 5.6.* / *.europarl.eu.int 20.01.05, 09:29
              No nie, mozna o mnie powiedziec chyba wszystko poza tym ze jestem dj-em w
              Fuse :)
    • an_bu Re: brussels by night 19.01.05, 18:20
      wieczor zwykle zaczyna sie w jednej z kafejek na Place St Gery (blisko centrum),
      przy paru piwkach (polecam hoegaardena, czyli po brukselskiemu blanche :))), zas
      kolo wpol do pierwszej wystarczy podazyc za tlumem, a na pewno znajdziesz jakis
      fajny klubik
      • Gość: bacon Re: brussels by night IP: 5.5.* / 80.58.39.* 20.01.05, 10:54
        dobry plan. dzieki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka