Dodaj do ulubionych

CO WIECIE NA TEMAT PRACY NA WYSOKOSCIACH?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 11:59
Mam wlasny sprzet, przeszedlem szkolenie prac na wysokosciach z wykorzystaniem technik alpinistycznych, ale to raczej zaden wiarygodny, jak na inne kraje dokument (reflektowany tylko w Polsce, bo instruktor z PZA).
Czy nie wiecie, gdzie szukaja ludzi do takich prac: mycie okien na wierzowcach, drobne renowacje, czyszczenie, rozbiurka, i wszystkie takie prace na linach. Moze ma ktos jakies znajomosci, numery, informacje gdzie werbuja ludzi itd.
Ewentualnie GG 2557834
Obserwuj wątek
    • szkodnik Re: CO WIECIE NA TEMAT PRACY NA WYSOKOSCIACH? 28.01.05, 12:05
      Spróbuj w ciepłowniach miejskich i innych zakłądach przemysłowych z wysokomi
      budynkami, kominami. Na pewno coś znajdziesz, bo specjalizacja Twoja nie często
      jest spotykana, a zapotrzebowanie na tego typu usługi spore.
      Pozdrawiam.
      • Gość: Marcin84 Re: CO WIECIE NA TEMAT PRACY NA WYSOKOSCIACH? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 12:35
        Myslalem nad Cyprem, bo tam cieplo, ale bylem w Sztokholmie i wiem ze tam o wiele wieksza kasa, a miasto na skalach zbudowane, to i popyt duzy, napewno latem, ale nie wiem czy zima tez bym cos zlapal.
        Wiem ze z dachow zsypuja snieg, to moze taka praca, bo widzialem ze w uprzezach robia, ale nic blizej nie wiem, bo i sie nie spytalem (sam nie wiem dlaczego), pewne dlatego ze mialem juz prace.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka