Gość: Mama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 11:04 Mój syn jutro leci do Londynu w ciemno.Poradźcie gdzie najpierw ma się zwrócić? Co koniecznie ma zabrać (jedzenie?)i jakie są szanse na pracę? Język zna. Przestraszona mama! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Matka Re: Wyjazd do Londynu??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 11:28 A jedzie tam absolutnie w ciemno? Ile ma lat i co umie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Wyjazd do Londynu??!! IP: *.hipernet.ras.pl 31.01.05, 12:13 Mój mąż też jechał w ciemno miał się tylko gdzie przespać przez trzy noce a później miał sobie radzić sam, nie jest łatwo ale ludzie dają sobie radę. Zabiera się przede wszystkim jedzenie, no i pieniadze żeby można było gdzieś przenocować, najlepiej od razu wynająć pokój i szybciutko szukać pracy. Dużo ludzi nadal wyjeżdża i dają sobie radę. Nie martw się do odważnych świat należy, ja wiem że tak łatwo sie mówi, mi też tak mówiono a i tak włosy z głowy sobie rwałam, życzę Wam powodzenia i farta:) Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mama Re: Wyjazd do Londynu??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 16:20 Dzięki za odpowiedź! Syn nastawia się na każdą pracę - chce zarobić na studia. Kto wie ile minimum kasy musi wziąć ze sobą - na przetrwanie? Czy w wynajmowanych pokojach są warunki do zrobienia sobie jedzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Wyjazd do Londynu??!! IP: 195.150.18.* 02.02.05, 13:34 Przeglądnij prosze strone www.mojlondyn.pl, www.zakwaterowania.mojlondyn.pl Odpowiedz Link Zgłoś